Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ЗАТ «Гермес» - Російська баня. - Зруби дерев'яних будинків і бань з модрини і кедра. Проектування, виробництво і будівництво в Санкт-Петербурзі і Москві.

наскільки наскільки   сильна любов російського народу до лазні, можна судити за прислів'ям: «Баня-матінка, батько-пар - руки береза» сильна любов російського народу до лазні, можна судити за прислів'ям: «Баня-матінка, батько-пар - руки береза». Парна лазня була у слов'ян вже в V-VI ст. Лазнею користувалися всі: і князі, і простий народ, лазня грала велику роль в різних обрядах, наприклад, лазня вважалася необхідної напередодні вінчання і на інший день весілля. На Русі баню буквально одушевляли, а в парній примовляли: «Парять тіло, воспаряет душа». Російська лазня завжди робилася з дерева і була позбавлена ​​будь-яких надмірностей, все було підпорядковано одному - оздоровленню. Бревенчатая лазня мала два приміщення - передбанник, в якому роздягалися і відпочивали і парна. Де попало баню не будували, до вибору місця підходили з такою ж серйозністю, як до вибору місця для церкви. Будівництво лазні дозволялася всім, у кого була така можливість. Указ 1649 наказував «мильні будувати на городах і на порожнистих місцях не близько від хором». Недарма, кращим проведенням часу вважалася саме лазня, яка і на сьогоднішній день залишається найулюбленішим заняттям багатьох з нас. Менталітет росіян такий, що дерев'яний будинок, дача або котедж не можуть сприйматися окремо від лазні. Як часто ми мріємо про те, що побудуємо свій власний будинок, поруч з яким обов'язково розташується дерев'яна лазня?! Лазню прийнято розділяти на три зони: парну, мийну і роздягальню. Однак, найбільш поширений варіант - лазня і передбанник, коли з економії поєднують парилку і мийну, або навпаки, доповнюють кімнатою відпочинку і басейном-купіллю. Для того щоб лазня вдалася на славу, потрібно докласти чимало зусиль: ретельно продумати проект лазні , При цьому можна звернутися до вікових традицій будівництва лазень, ретельно вивчити різні готові проекти бань, розробити, при необхідності, неповторний, індивідуальний проект лазні, продумати і розрахувати схему вентиляції повітря всіх відділень лазні, щоб зруб лазні НЕ згнив через кілька років, і, звичайно, з особливою увагою поставитися до вибору будівельних і витратних матеріалів для лазні, адже від їх якості залежить якщо не все, то дуже багато чого. Традиційно найкращими будівельними матеріалами для зведення лазні, крім традиційного зрубу лазні з колоди ручної рубки, вважаються зруб лазні з бруса профільованого або струганого, зруб дерев'яної лазні з оциліндрованих колод і лафета, активно використовуються сьогодні для дерев'яного домобудівництва.

І оциліндрованої колоди , І   оциліндрованої колоди   ,   і   лафет   , і   профільований брус   , Виробництва ЗАТ «Гермес», виготовляються з 100% масиву дерева (кедр, модрина, сосна), що, в свою чергу, дозволяє сміливо говорити про екологічну натуральності зрубу лазні і дійсної корисності для здоров'я людини і лафет , і профільований брус , Виробництва ЗАТ «Гермес», виготовляються з 100% масиву дерева (кедр, модрина, сосна), що, в свою чергу, дозволяє сміливо говорити про екологічну натуральності зрубу лазні і дійсної корисності для здоров'я людини. На ваше замовлення можливе виготовлення зрубу колод лазні з осики. У виготовленні будівельних стінових матеріалів для дерев'яного домобудівництва ми використовуємо тільки стовідсоткову деревину, і ні краплі клею, що руйнує природну структуру дерева. Оциліндрована колода і профільований брус, що виготовляються на високотехнологічному обладнанні, в процесі обробки набувають однаковий діаметр (товщину) по всій довжині колоди, завдяки чому при складанні зрубу лазні вони дуже щільно прилягають один до одного. Відмінні теплоізоляційні властивості натурального дерева відомі всім, висока ж щільність прилягання колоди до колоди значно підвищує їх.

Переваги оциліндрованих колод і профільованого бруса для будівництва зрубу лазні незаперечні. Лазні з цих матеріалів швидко зводяться, ціна зрубу лазні невисока, і будівництво лазні недорого в порівнянні з будівництвом з інших матеріалів. Крім відмінних теплоізоляційних показників і екологічної чистоти, дерево дозволяє лазні «дихати». Бути може саме тому в лазні, яка була зведена з профільованого бруса або колоди, дихається як в лісі або високо в горах: легко і вільно. Стіни лазні відмінно пропускають повітря, при цьому зберігаючи літню прохолоду (якщо мова йде про передбаннику), а взимку - необхідне тепло. Більш того, зруб лазні, втім, також як і зруб дерев'яного будинку , Котеджу, виконаних з оциліндрованих колод, профільованого бруса або лафета, виглядає естетично досконалим, органічно вписуючись в лоно природи. Баня з профільованого бруса, оциліндрованих колод ідеальна для підтримки здоров'я людини. Тільки така лазня здатна розслабляти, надаючи лікувальну дію на тіло і душу.

ЗАТ «Гермес» пропонує широкий вибір будівельних матеріалів для зведення зрубів дерев'яних лазень, які відповідають усім санітарно-гігієнічним стандартам. Спроектуємо, зберемо і доставимо зруб лазні, за бажанням клієнта можна здійснити послуги шефмонтажу. Баня з оциліндрованих колод - зберігає в собі тепло вікових традицій, а застосування сучасних технологій дозволяє донести їх до кожного любителя попаритися!

Парна, кімната відпочинку і душова, тамбур, відкрита веранда - все, що необхідно для комфортного проведення часу. Баня поміститься на невеликому дачній ділянці, або стане прекрасним доповненням до вже

існуючого котеджу.

Ви можете замовити виготовлення зрубу лазні або будівництво лазні під ключ:

Баня ручної рубки з лафета і колоди струганого або окоренной (під скобель);
Баня з колоди оциліндрованих; Баня ручної рубки   з лафета і колоди струганого або окоренной (під скобель);    Баня з колоди   оциліндрованих;       Баня з бруса   профільованого
Баня з бруса профільованого.

Будівництво лазні з колоди або лазні з бруса. Рубані зруби бань.
Оциліндрована колода D 180-320 mm.
Профільоване колоду D 180-320 mm.
Профільований брус 150х150, 200х200, 250х250, 300х300 mm.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама