Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гранд Лайн купити в Москві, Нижньому Новгороді, Санкт-Петербурзі, Обнінську

  1. Профнастил
  2. Гранд Лайн Нижній Новгород (НН)
  3. Гранд Лайн Санкт Петербург (СПб)

Grand Line® - профільовані вироби з металу для будівельних і оздоблювальних робіт: зведення стін, облицювання фасадів, облаштування покрівлі, будівництва огороджувальних конструкцій.

Широкий асортимент бренду Гранд Лайн випускається одним з провідних виробників в нашій країні - заводом «Металіст» міста Обнінськ. Маючи значний досвід роботи з металом, виробник профілю Grand Line® уважно підходить до вибору сировини, використовуючи при виробництві тільки високоякісну оцинковану сталь з полімерним покриттям провідних світових металургійних комбінатів. Це забезпечує продукції підвищену корозійну стійкість і довговічність всіх виробів Гранд Лайн. Металовироби зручні в монтажі і мають оптимальну жорсткістю.

На свою профилированную продукцію завод «Металіст» надає гарантію від 10 до 20 років. І це виправдано - професійний лабораторний контроль, сучасне обладнання і серйозний підхід до контролю якості роблять продукцію Гранд Лайн надійної і затребуваною.

Багата колірна гамма полімерних покриттів GrandLine® - більше 50 кольорів і відтінків -Дозволяє втілювати різні дизайнерські задуми і надає будівлям сучасний естетичний вигляд.

Скориставшись інформацією на нашому сайті, можна вибрати і замовити різні металовироби Гранд Лайн: металочерепицю, профнастил, водостоки, металлосайдінг , Профіль під гіпсокартон. В асортименті також широкий вибір вінілового сайдинга. Ми запропонуємо різні добірні елементи і комплектуючі до продукції Grand Line®.

Асортимент наших товарів досить широкий. Але особливу увагу ми пропонує звернути на металочерепицю Гранд Лайн. Металочерепиця даної марки відрізняється естетичним зовнішнім виглядом, терміном служби до 50 років, фірмовою гарантією до 35 років. Купити металочерепицю Гранд Лайн з нашого офіційного сайту легко і просто - достатньо лише зателефонувати за телефоном, вказаним зверху. Наші менеджери нададуть Вам консультацію по будь-яких питань, що стосуються нашої продукції. У нас Вам буде запропонована металочерепиця ціна якої доступна будь-якому покупцеві. Асортимент нашої продукції постійно розширюється. Ми раді надати Вам можливість купити металочерепицю Гранд Лайн будь-якої вподобаної моделі.

Профнастил

Ціни на профнастил Гранд Лайн

Паркани та огорожі

Покрівельні матеріали

Ціни на металочерепицю Гранд Лайн

фасадні матеріали

Водостічні системи

Мансардні вікна

Профілі для гіпсокартону

комплектуючі матеріали

Де купити

Купити Гранд Лайн в Москві (МСК)

Адреси офісів в Москві:

  • г. Москва, ул. Каховка 20А, офіс 318

Єдиний телефон: +7 (495) 981-03-18

Гранд Лайн Нижній Новгород (НН)

Наш офіс в Нижньому Новгороді знаходиться за адресою: м Нижній Новгород, вул.Обухова 11, офіс 205

Контактний телефон: +7 (831) 280-81-72

В офісі знайти всю необхідну вам зразки матеріалу і знаходяться професійні менеджери, які допоможуть Вам підібрати матеріал який підходить саме Вам.

Гранд Лайн Санкт Петербург (СПб)

Офіс в Санкт-Петербурзі знаходиться за адресою: м Санкт-Петербург, Волковський проспект, буд.32 офіс 4-19

Контактний телефон: +7 (812) 426-16-84

В офісі знайти всю необхідну вам зразки матеріалу і знаходяться професійні менеджери, які допоможуть Вам підібрати матеріал який підходить саме Вам.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама