Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Різниця між органічною їжею і неорганічної

У кожному магазині сьогодні можна побачити відділ, в якому представлені такі популярні сьогодні органічні продукти. Однак вони зовсім не винахід сучасності. Це звичайна їжа, вирощена природним шляхом, відомим нашим предкам. Сонце і вода, турбота за посівами і худобою - ось принципи звичного органічного землеробства і тваринництва.

Без сумніву можна стверджувати: в минулому всі продукти були органічними Без сумніву можна стверджувати: в минулому всі продукти були органічними. Однак пізніше погоня за виробленням (врожаями, надоями, м'ясом) принесла в землеробство і домашнє господарство «прогресивні» нововведення. Пестициди, регулятори росту, синтетичні добрива, ГМО та різноманітні штучні добавки - часті складові сучасних продуктів харчування. Довгі роки люди вживали їх бездумно. Але не так давно, коли вчені і преса заговорили про дію хімічних добавок на людський організм, суспільство задумалося і знову захотіло є органічну їжу. У відповідь на попит деякі виробники почали вирощувати продукти без всіляких добавок.

У чому ж принципова різниця між органічними продуктами і плодами промислового виробництва?

При виготовленні зазвичай не органічних продуктів можуть використовуватися різноманітні шкідливі добавки. М'ясо, птиця і молочні продукти походять від тварин, які можуть отримувати антибіотики або гормони росту. У звичайному рослинництві часто використовують синтетичні мінеральні добрива, інсектициди й фунгіциди, гербіциди та пестициди тощо ... Серед достоїнств таких продуктів - їх врожайність, стійкість до паразитів, більш тривалий термін зберігання і невисока ціна. Ще один очевидний плюс - можливість купувати деякі продукти (наприклад, овочі) не тільки в сезон їх зростання. Але всі ці перераховані «гідності» не йдуть ні в яке порівняння з очевидними недоліками.

Що стосується органіки, то такі продукти містять більше цінних і поживних речовин, а їх смакові якості краще. Ці плюси обумовлені відсутністю сторонніх речовин і природним способом вирощування.

Міжнародне законодавство дає таке визначення органічної продукції: « Органічної можна назвати продукцію , Отриману в результаті ведення сертифікованого органічного виробництва у відповідність до вимог стандартів і правил органічного виробництва ».

А якщо трохи простіше, зрозумілою мовою, то органічні продукти, гарні, тому що:

• не містять генетично модифікованих організмів (ГМО), ГМ-продуктів і їх похідних;

• не містять хімічно синтезованих консервантів, барвників, ароматизаторів, стабілізаторів і загусників;

• виробляються без використання шкідливих технологій (ультразвукова обробка, хімічна консервація, обробка фенолами і ПАР, атомне розщеплення, радіаційна обробка, газація);

• не містять сировини сільськогосподарського походження, вирощеного з використанням пестицидів, хімічних добрив та іншої агрохімії, гормонів та стимуляторів росту;

• не містять сировини сільськогосподарського походження, вирощеного поблизу промислових центрів.

З явних мінусів: органічна продукція дещо дорожче. Адже якщо продукт якісніший, то цілком закономірно, що це відбивається на ціні. ТМ «Жменька» пропонує свідомого і небайдужого споживачеві лінійку органічних круп і цельнозерной жорновой органічного борошна . Органічна продукція ТМ «Жменька» містить більше вітамінів і мінеральних речовин, в ній відсутні шкідливі добавки, стимулятори росту, залишки пестицидів і агрохімікатів, ГМО і т. Д. Вона допоможе зміцнити імунітет і наповнити організм цінними вітамінами і мінералами.

Ви пробували органічні продукти? Якщо немає, то поспішайте спробувати. Адже тільки тоді ви зможете відчути різницю між звичайними і органічними продуктами.

А ми вам бажаємо міцного здоров'я і правильного харчування!

У чому ж принципова різниця між органічними продуктами і плодами промислового виробництва?
Ви пробували органічні продукти?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама