Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

/ Статті / Timeseller

Електронний годинник перестали бути звичайним приладом індикації часу

Електронний годинник перестали бути звичайним приладом індикації часу. Ці напхані мікросхемами пристрої перетворилися в універсальних помічників людини. Про диво техніки, створюються під торговим брендом Assistant, можна сказати словами російської приказки: «І швець, і жнець, і на дуді грець» - годинник-помічники відпрацьовують свою назву «на всі сто». Не менш приємним є і той факт, що порівняно молода компанія Tiwell Assistant дотримується вельми лояльної цінової політики, і все її товари (а це, крім годин, - калькулятори, перекладачі та інші пристрої), як правило, на 30-50% дешевше моделей конкурентів. В даному випадку покупець платить за сучасне якісне виріб, а не за бренд.

Як стратегії розвитку Tiwell Assistant вибрала швидке розширення асортименту. Логіка проста: той, у кого вже є настінні годинники певної марки, при виборі інших товарів (мініметеостанції, годинник з FM - радіо, калькулятори і кишенькові перекладачі) віддасть перевагу тому ж виробникові. Крім того, оновлення модельного ряду вже відомої на ринку лінійки дає збільшення обсягів збуту часом до 15-20%. Чим же порадують своїх покупців світлі голови з Assistant в прийдешньому сезоні?

Для трудоголіків і не тільки

Для мешканців офісів у Assistant запропонувала стільки нових варіантів годин, що очі розбігаються: настінні, настільні, прямокутні, квадратні, круглі ... Звичайно ж, настінні моделі будуть непогано виглядати і в домашньому інтер'єрі, проте, значні розміри багатьох їх них оцінять саме офісні працівники. Так, наприклад, габарити і функції моделі АН-0990 просто обеззброюють. Вона володіє найбільшим з представлених сьогодні на ринку цільним LCD - дисплеєм. Завдяки діагоналі в 39 см він вже більше нагадує плоский настінний телевізор, ніж годинник. Крім часу, на екрані відображається дата, день тижня і температура повітря. Приваблюють і дотепна настільна модель AH -1050, що представляє собою ще і підставку для ручок.

Нещодавно компанія почала випуск годин з маятником - своєрідний предмет-гіпнотизер. На точність роботи годин маятник не впливає, а от заспокоїти і підняти настрій цілком здатний. Якщо час і простір не дозволяють встановити акваріум або підвісити боксерську грушу, то годинник з маятником стануть прекрасною альтернативою сеансу психотерапії.

Крім усього іншого, годинник марки Assistant можна з успіхом позиціонувати як сувенірну продукцію. Великі корпусу як не можна краще підходять для розміщення будь-подарункової символіки або логотипів, а чудовий дизайн годинника і багатий набір функцій гарантують, що такий подарунок не буде припадати пилом в далекому ящику. Чого варті, оригінальні моделі AH -1033/1031/1039, а в моделі АН-1033 маятник є лінзою і, рухаючись, збільшує літери розташованого позаду нього слова. Варто лише замінити напис Assistant на назву компанії, і погляд людини надовго буде прикутий до «пливли» буквах.

Для мандрівників і дачників

Для мобільних людей у ​​компанії особлива пропозиція. Існує ціла категорія годин, на вигляд нагадують магнітолу і призначених для використання в автомобілі. У моделях АН-0024, АН-0315 і АН-1315 передбачена функція відстеження температури не тільки в салоні, але і на вулиці, а АН-0315 і АН-1315 радують ще однією корисною опцією - індикатором заряду акумулятора.

Шанувальникам же піших походів, туристам і дачникам підійдуть оригінальні годинник-розкладачки, в складеному вигляді дуже схожі на жіночу пудреницю. Чи не займаючи багато місця в сумці або рюкзаку, вони володіють багатим набором функцій. Наприклад, в моделі AH -1038 є годинник, Електролюмінесцентна підсвічування, таймер, термометр, будильник, автоматичний календар і відкладений сигнал. Зручно і практично!

Домашній Гідрометцентр

Величезним успіхом у покупців користуються домашні метеостанції. Це не просто годинник з термометром, це - справжній «науковий центр», який не просто показує час, температуру і вологість в приміщенні і за вікном, але також може виступити в ролі синоптика.

Робота мініметеостанції заснована на вимірі і аналізі змін атмосферного тиску. Спеціальний датчик фіксує показники тиску, а процесор аналізує зміни і виводить на дисплей прогноз погоди у вигляді піктограм. У новітніх системах (AH -1930) передбачена можливість підключення до трьох сенсорів. На особливу увагу заслуговують метеостанції, в яких до поряд з радиодатчиком є ​​знімний провідний датчик, більш стійкий до впливу зовнішнього середовища (допустимий діапазон температур його використання - -50 - +70 градусів). Для сіверян наявність подібного пристрою - не розкіш, а нагальна потреба: в сильні морози вікна замерзають, і звичайні градусники просто не видно.

Останні розробки - мініметеостанції AH -1930 і AH -1960, оснащені місячним календарем і графіком припливів / відливів. Перший «бонус», напевно, припаде до душі квітникарям і городникам, тоді як другий буде корисний людям, що живуть поруч з морем, рибалкам, і тим, чия професія пов'язана з водою.

Світ в проекції

Особливе місце в асортименті Assistant належить серії багатофункціональних проектують будильників. У них показання часу і температури можна передати на будь-яку поверхню, наприклад, стелю, підлогу або стіну. Зручність подібних пристроїв полягає в тому, що їх свідчення висвічуються великими цифрами в оптимальному для власника місці.

Деякі моделі цієї серії (АН-0869 і АН-0870) оснащені всім, що необхідно людині в домашніх умовах. Крім проекційних годин з функцією будильника, вони також мають вбудований календар, термометр і FM-приймач.

Автор: При передруці активне посилання на джерело обов'язкове
при передруці активне посилання обов'язкове

Теги: Технології та матеріали 5-2004 Assistant

Чим же порадують своїх покупців світлі голови з Assistant в прийдешньому сезоні?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама