Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

BRAVO-VILLA - будівництво заміських будинків під ключ - Оздоблення ціни

  1. Відповіді на запитання Чи будуєте Ви взимку?
  2. Чим краще облицювати будинок?
  3. З чого цікавіше будувати?
  4. Новини
  5. Металеві будинку з термопрофілю і контейнерів від Компанії Bravo Villa
  6. Скільки коштує будинок побудувати
  7. Будівництво
  8. Чим краще облицювати будинок?
  9. З чого цікавіше будувати?
  10. Новини
  11. Металеві будинку з термопрофілю і контейнерів від Компанії Bravo Villa
  12. Скільки коштує будинок побудувати

Відповіді на запитання

Чи будуєте Ви взимку?

Фахівці компанії взимку виконують закладку фундаменту і зведення стін дерев'яних будинків. Тому, якщо Ви вибрали каркасну споруду або брусових котедж, ми зможемо приступити до робіт в будь-який час року. Готове будова наші замовники отримують в короткі терміни, тому, при початку будівництва взимку, навесні вже можна виконувати обробку і в'їжджати в новий будинок.

Якщо клієнти вибирають кам'яну споруду, то приступати до зведення стін рекомендується тільки при постійному значенні середньодобової температури вище 5 градусів Цельсія. При робіт в більш низького температурного режиму можуть з'явитися різні дефекти. Наприклад, якщо в бетонний склад додати противоморозні компоненти, то на стіні з'являться висоли. Ми рекомендуємо замовникам замовити взимку пристрій фундаменту, достатня міцність і надійність якого гарантується, а навесні приступити до зведення кам'яного будинку.

Чим краще облицювати будинок?

Існує кілька популярних способів обробки, мають свої переваги і недоліки. Зупинимося докладніше на кожному з них:

  • Оздоблення цеглою. При використанні цього методу забезпечується додаткова теплоізоляція стін. Цегла - надійний і міцний матеріал, представлений різними відтінками. До його недоліків можна віднести необхідність влаштування фундаменту, наявність спеціальних вимог до конструкції покрівлі.
  • «Мокрий» фасад. Можливе додаткове утеплення, штукатурний шар має різні фактури і легко підібрати бажаний відтінок будинку. Недоліками є необхідність періодичного фарбування, можливість появи відколів і тріщин через зовнішніх впливів.
  • Вентильований фасад. Може укладатися теплоізоляція, зовнішній шар міцний і стійкий до зовнішніх впливів. Мінуси - більше часу на виконання робіт, необхідність придбання комплектуючих елементів.
  • Оздоблення сайдингом. Не має потреби в посиленні фундаменту, готовий фасад не вимагає спеціального обслуговування, при необхідності влаштовується теплоізоляційний шар, пропонується безліч відтінків. Недоліком можна вважати придбання системи кріплення.

Вибирайте будь-який із способів або проконсультуйтеся з нашим фахівцем, щоб підібрати оптимальний варіант для облаштування будинку.

З чого цікавіше будувати?

Серед всіх будівельних технологій найзручнішою вважається зведення каркасних будинків. Зручні і довговічні будови відносяться до категорії швидкомонтованих будівель, доступна вартість - одне з їх головних достоїнств.

Каркасні будинки багато років успішно експлуатують в Канаді, Фінляндії та США. Клімат цих країн не сильно відрізняється від умов Московської області в плані випадання снігу і фортеці морозів.

Наш практичний досвід доводить, що використання ефективних теплоізоляційних матеріалів істотно знижує тепловтрати, що робить каркасний будинок більш конкурентоспроможним серед інших способів будівництва.

Завдяки невеликій вазі конструкцій знижується навантаження на фундамент, тому стає можлива закладка менш масивного підстави. Даний тип фундаменту можливо зводити на ділянках з великим перепадом по горизонту. До 2 метрів

Новини

Теплоізоляція для сауни

Компанія Rockwool представила нові теплоізоляційні плити з кам'яної вати, спеціально призначені для конструкцій стін саун і лазень. Умови застосування матеріалу - до 200 ° С. Плити "Сауна Баттс" підтримують стабільну температуру всередині парного приміщення, надійно зберігаючи тепло в лазні чи сауні.

Металеві будинку з термопрофілю і контейнерів від Компанії Bravo Villa

На сьогоднішній день технологія будівництва з легких сталевих конструкцій пройшла повний етап модернізації, відкриті сучасні заводи з виготовлення ЛСК (легкі сталеві конструкції), удосконалена технологія збирання, доставки, а також адаптовано програмне забезпечення, яке дозволяє в короткі терміни, адаптувати будь-який проект під металокаркасних домобудівництво .
Як металевого каркаса використовується оцинкований профіль з особливою перфорацією. Перфорація потрібна для того, щоб прибрати містки холоду. Такий профіль назвали - термопрофіль.

Скільки коштує будинок побудувати

Необхідно проявити увагу і обережність при укладенні договору на будівництво. Неминучі додаткові витрати в будівництві. Нерідко в кошторисі до договору присутній графа "розрахункова кількість матеріалу" і графа "фактична кількість матеріалу". Необхідно також звернути увагу і на наявність статей витрат: оренда механізації (автокран, ексковаторов), транспортні витрати (доставка вантажів, ПММ), оренда будівельного вагончика, вивезення сміття і т.д.
Дані статті витрат можуть становити суттєву частку, в сумі до 15% в кошторисі. Ці витрати ігнорувати не можна.
Для оцінки роботи будівельників Ви можете скористатися послугою незалежний будівельний консультант . Послуга дозволить проконтролліровать роботу ваших виконавців незалежним експертом і оцінити її якість.

Внутрішнє оздоблення будинку і квартири під ключ

Компанія BRAVO VILLA пропонує якісну внутрішню обробку будинку під ключ. Ми зробимо все роботи в короткі терміни і за оптимальною ціною.

Досвідчені майстри сумлінно виконають роботи по обробці внутрішніх стін дерев'яного будинку з урахуванням особливостей даного матеріалу. У перелік послуг входить обов'язкова влагозащитная обробка деревини, що дозволяє уникнути виникнення грибка або цвілі. Завдяки цьому заміський котедж не потребують ремонту довгі роки.

Ремонт і оздоблення в квартирах майстри нашої фірми теж здійснюють!
При внутрішній обробці дачного будинку, стіни якого зроблені з дерева, можна вибрати наступні оздоблювальні матеріали:

  • вагонку;
  • гіпсокартон;
  • штукатурку;
  • облицювальну плитку;
  • пластикові панелі.

Багато споживачів при обробці дачного будинку всередині віддають перевагу дерев'яним панелям, обробленим лакофарбовими матеріалами. У такому випадку варто використовувати деревину ясена або дуба - вона додасть приміщенню презентабельний вигляд. Якщо бюджет будівництва невеликий, то варто зупинити свій вибір на хвойних породах.

Укладаючи договір на проведення робіт, потрібно ретельно підходити до вибору бригади. Недосвідчені працівники можуть зіпсувати стіни заміського котеджу, що спричинить за собою додаткові фінансові витрати.

Недосвідчені працівники можуть зіпсувати стіни заміського котеджу, що спричинить за собою додаткові фінансові витрати

У компанії BRAVO VILLA працюють кваліфіковані фахівці, що володіють необхідними вміннями та навичками для виконання найскладніших завдань. Оздоблення заміського дерев'яного будинку всередині під ключ здійснюється максимально акуратно, швидко і сумлінно. Якщо клієнт бажає особисто контролювати ремонтні роботи, він може це робити через особистого консультанта, що надає компанія.

Відзначимо, що вартість внутрішньої обробки дерев'яного заміського котеджу прийнятна для великої кількості споживачів. Щоб обробка заміського будинку всередині не «влетіла в копієчку», звертайтеся в компанію BRAVO VILLA! Ми гарантуємо високу якість робіт, і у нас завжди вигідні ціни. З прайсом можна ознайомитися нижче.

Приклади робіт з оздоблення заміського будинку, виконані компанією Bravo-Villa:


Онови сторінку! Фото поміняються!

Найменування робіт Од.виміру. Ціна Оздоблювальні роботи 1 Монтаж і демонтаж будівельних лісів кв.м. 80-00 2 Монтаж плаваючих маяків кв.м. 80-00 3 Обшивка стін імітацією, вагонкою кв.м. 450-00 4 Обшивка стелі імітацією, вагонкою кв.м. 550-00 5 із влаштування підлог з ламінату кв.м. від 550-00 6 Пристрій пароізоляції кв.м. 70-00 7 Утеплення (один шар) кв.м. 100-00 8 Забарвлення в 2 шари лаком підлоги кв.м. 240-00 9 Забарвлення в 2 шари лаком стелі кв.м. 260-00 10 Обналичивание віконних і дверних прорізів строганой дошкою 25х150 мм пог.м. 160-00 11 Установка склопакета кв.м. 600-00 12 Вирівнювання кутів зрубу пог.м. 200-00 13 Пристрій плінтусів по периметру площ з дерева м'яких порід пог.м. 150-00


Дзвони! + 7 (495) 308 21 87 Дзвони

Приклади договору:

Договір підряду будівництво Договір підряду будівництво

Будівництво

Ваш консультант

Наші гарантії

Інженерні мережі

Відповіді на запитання

Чи будуєте Ви взимку?

Фахівці компанії взимку виконують закладку фундаменту і зведення стін дерев'яних будинків. Тому, якщо Ви вибрали каркасну споруду або брусових котедж, ми зможемо приступити до робіт в будь-який час року. Готове будова наші замовники отримують в короткі терміни, тому, при початку будівництва взимку, навесні вже можна виконувати обробку і в'їжджати в новий будинок.

Якщо клієнти вибирають кам'яну споруду, то приступати до зведення стін рекомендується тільки при постійному значенні середньодобової температури вище 5 градусів Цельсія. При робіт в більш низького температурного режиму можуть з'явитися різні дефекти. Наприклад, якщо в бетонний склад додати противоморозні компоненти, то на стіні з'являться висоли. Ми рекомендуємо замовникам замовити взимку пристрій фундаменту, достатня міцність і надійність якого гарантується, а навесні приступити до зведення кам'яного будинку.

Чим краще облицювати будинок?

Існує кілька популярних способів обробки, мають свої переваги і недоліки. Зупинимося докладніше на кожному з них:

  • Оздоблення цеглою. При використанні цього методу забезпечується додаткова теплоізоляція стін. Цегла - надійний і міцний матеріал, представлений різними відтінками. До його недоліків можна віднести необхідність влаштування фундаменту, наявність спеціальних вимог до конструкції покрівлі.
  • «Мокрий» фасад. Можливе додаткове утеплення, штукатурний шар має різні фактури і легко підібрати бажаний відтінок будинку. Недоліками є необхідність періодичного фарбування, можливість появи відколів і тріщин через зовнішніх впливів.
  • Вентильований фасад. Може укладатися теплоізоляція, зовнішній шар міцний і стійкий до зовнішніх впливів. Мінуси - більше часу на виконання робіт, необхідність придбання комплектуючих елементів.
  • Оздоблення сайдингом. Не має потреби в посиленні фундаменту, готовий фасад не вимагає спеціального обслуговування, при необхідності влаштовується теплоізоляційний шар, пропонується безліч відтінків. Недоліком можна вважати придбання системи кріплення.

Вибирайте будь-який із способів або проконсультуйтеся з нашим фахівцем, щоб підібрати оптимальний варіант для облаштування будинку.

З чого цікавіше будувати?

Серед всіх будівельних технологій найзручнішою вважається зведення каркасних будинків. Зручні і довговічні будови відносяться до категорії швидкомонтованих будівель, доступна вартість - одне з їх головних достоїнств.

Каркасні будинки багато років успішно експлуатують в Канаді, Фінляндії та США. Клімат цих країн не сильно відрізняється від умов Московської області в плані випадання снігу і фортеці морозів.

Наш практичний досвід доводить, що використання ефективних теплоізоляційних матеріалів істотно знижує тепловтрати, що робить каркасний будинок більш конкурентоспроможним серед інших способів будівництва.

Завдяки невеликій вазі конструкцій знижується навантаження на фундамент, тому стає можлива закладка менш масивного підстави. Даний тип фундаменту можливо зводити на ділянках з великим перепадом по горизонту. До 2 метрів

Новини

Теплоізоляція для сауни

Компанія Rockwool представила нові теплоізоляційні плити з кам'яної вати, спеціально призначені для конструкцій стін саун і лазень. Умови застосування матеріалу - до 200 ° С. Плити "Сауна Баттс" підтримують стабільну температуру всередині парного приміщення, надійно зберігаючи тепло в лазні чи сауні.

Металеві будинку з термопрофілю і контейнерів від Компанії Bravo Villa

На сьогоднішній день технологія будівництва з легких сталевих конструкцій пройшла повний етап модернізації, відкриті сучасні заводи з виготовлення ЛСК (легкі сталеві конструкції), удосконалена технологія збирання, доставки, а також адаптовано програмне забезпечення, яке дозволяє в короткі терміни, адаптувати будь-який проект під металокаркасних домобудівництво .
Як металевого каркаса використовується оцинкований профіль з особливою перфорацією. Перфорація потрібна для того, щоб прибрати містки холоду. Такий профіль назвали - термопрофіль.

Скільки коштує будинок побудувати

Необхідно проявити увагу і обережність при укладенні договору на будівництво. Неминучі додаткові витрати в будівництві. Нерідко в кошторисі до договору присутній графа "розрахункова кількість матеріалу" і графа "фактична кількість матеріалу". Необхідно також звернути увагу і на наявність статей витрат: оренда механізації (автокран, ексковаторов), транспортні витрати (доставка вантажів, ПММ), оренда будівельного вагончика, вивезення сміття і т.д.
Дані статті витрат можуть становити суттєву частку, в сумі до 15% в кошторисі. Ці витрати ігнорувати не можна.
Для оцінки роботи будівельників Ви можете скористатися послугою незалежний будівельний консультант . Послуга дозволить проконтролліровать роботу ваших виконавців незалежним експертом і оцінити її якість.

Відповіді на запитання Чи будуєте Ви взимку?
Чим краще облицювати будинок?
З чого цікавіше будувати?
З чого цікавіше будувати?
Чим краще облицювати будинок?
З чого цікавіше будувати?
Чим краще облицювати будинок?
З чого цікавіше будувати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама