Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Фарби для внутрішньої обробки дерев'яного будинку

  1. прості рішення
  2. Особливості наведених схем забарвлення:
  3. Варіанти декоративної обробки дерев'яних стін
  4. напівпрозорі МЕТОД
  5. покриваності МЕТОД
  6. Особливо складні умови експлуатації
  7. напівпрозорі МЕТОД
  8. покриваності МЕТОД
  9. воскове покриття
  10. Захисна обробка

Усередині нього зазвичай теж все з дерева. Інший варіант обробки суперечить самій ідеї. Використання полімерів зводить нанівець всі переваги життя в такому будинку.

прості рішення

Дерев'яний інтер'єр живе в одному ритмі з самим будинком: він змінюється, старіє і знову оновлюється. Необхідно розуміти, що будівельні технології постійно вдосконалюються. І життя в побудованому з бруса або колоди котеджі може прекрасно поєднувати переваги сучасних технологій комфорту з близькістю до природного середовища.

Таким чином, сама по собі дерев'яна обшивка стін, стелі або підлоги абсолютно не виключає можливість вишуканого дизайнерського оформлення інтер'єру Таким чином, сама по собі дерев'яна обшивка стін, стелі або підлоги абсолютно не виключає можливість вишуканого дизайнерського оформлення інтер'єру. І хоча дерев'яний будинок прийнято оформляти в кантрі-стилі, ніщо не заважає виконати такий бажаний багатьом «євроремонт». Убогий вибір типу обробки: морилкою, випал полум'ям пальника і покриття поверхні оліфою або лаком залишився в минулому столітті.

Сучасним обробних матеріалів цілком під силу надати дерев'яної поверхні будь-який бажаний вид, широка палітра колірних відтінків дозволить втілити найоригінальніші задумки. Зімітувати будь-яку породу дерева, перефарбувати в яскраві кольори або, навпаки, зробити білястим. Напівпрозорий «білуватий» варіант внутрішньої обробки стель і стін останнім часом часто зустрічається серед дизайнерських рішень. При цьому екологічність матеріалів знаходиться на першому місці. Сьогодні це обов'язково безпечні склади на водній основі, що відносяться до категорії М1 (повна відсутність розчинників і будь-яких шкідливих речовин).

Стало правилом, що для декоративного оздоблення деревини використовують не просто забарвлення будь - яким лаком, а відповідно до обраної для досягнення найкращого результату схемою застосовують пошарове обробку декількома типами складів Стало правилом, що для декоративного оздоблення деревини використовують не просто забарвлення будь - яким лаком, а відповідно до обраної для досягнення найкращого результату схемою застосовують пошарове обробку декількома типами складів. Саме суворе дотримання технології забезпечує досягнення необхідної якості і тривалий термін експлуатації покриття. Груба підготовча шліфування за допомогою шліфувальних машин проводиться в кілька етапів, при цьому в залежності від якості поверхні відбувається зняття 0,5-3 мм деревини. Це відповідальний процес. Чим краще буде підготовлена ​​поверхню, тим якісніше і довговічніше буде покриття. Міжшарова шліфування виконується вручну і необхідна для зняття піднявся ворсу деревини, забезпечуючи однорідність, гладкість і в кінцевому підсумку естетичну красу покриття.

Лаки на розчинниках мають ряд недоліків: неприємний запах, виділення шкідливих речовин, можуть викликати алергію. Переважно використовувати лаки на водній основі. Вони практично не мають запаху, не шкодять здоров'ю і не викликають дискомфорту навіть під час проведення оздоблювальних робіт, легко наносяться і дуже швидко сохнуть. Для комплексного захисту дерев'яного інтер'єру з урахуванням всіх цих вимог фінський концерн TEKNOS пропонує кілька видів обробки.

Особливості наведених схем забарвлення:

  • Всі матеріали на водній основі, екологічно чисті.

  • Утворені покриття «дихаючі», паропроникні.

  • Різне колірне рішення (близько 500 відтінків).

  • Швидкий час сушки кожного шару (1-2 ч).

  • Відсутність запаху.

Варіанти декоративної обробки дерев'яних стін

Схеми забарвлення для стін і стель житлових і підсобних приміщень, а також дерев'яних міжкімнатних дверей і наличників, підвіконь і меблів.

напівпрозорі МЕТОД

Для отримання лессірующіе (напівпрозорого) покриття чудово підійде водорозчинний акриловий лак ТЕКНОКОУТ АКВА 2550-02 Для отримання лессірующіе (напівпрозорого) покриття чудово підійде водорозчинний акриловий лак ТЕКНОКОУТ АКВА 2550-02. Лак швидко висихає, утворюючи одночасно тверду і еластичну зносостійку поверхню, яку легко мити. Склад зручний в роботі, він легко наноситься і чудово розтікається, тому ідеальна поверхня виходить навіть при нанесенні пензлем. Прозорий лак створює чудову плівку, яка підкреслює малюнок дерева. Одержуване покриття має напівматову ступінь блиску і ідеально підходить для будь-яких житлових приміщень. Під нього наноситься універсальна грунтовка АКВА ПРАЙМЕР 2900-02, яка колеруется в дві сотні відтінків, дозволяючи підібрати оптимальний колір для будь-яких дизайнерських рішень: пастельні ніжні тони для спальні, яскраві кольори для вітальні. Спеціальний різновид цього лаку, білястий, створює ефект вибіленого дерева. Ідеальне рішення для покриття стель.

Технологія: Нанесення грунтовки АКВА ПРАЙМЕР для додання заданого відтінку. Нанесення 1-го або 2-х шарів напівматового акрилового лаку ТЕКНОКОУТ АКВА 2550-02. Вартість готового покриття в залежності від кольору і кількості шарів фінішного лаку 120-140 руб. / М².

покриваності МЕТОД

Дана схема підійде в тому випадку, коли необхідно точно підібрати колір стін і стель Дана схема підійде в тому випадку, коли необхідно точно підібрати колір стін і стель. Використовувана водорозчинні фарба на основі акрилової Аквакоут 2670 є екологічно чистим продуктом без різкого запаху. Вона швидко сохне, утворюючи тверду і зносостійку поверхню. Колерується фарба в безліч квітів по каталогу RAL, NCS, TEKNOMIX, що дозволяє підібрати оптимальні варіанти покриття.

Технологія: Нанесення 2-х шарів фарби Аквакоут 2670. Вартість готового покриття в залежності від кольору 200-250 руб. / М².

Особливо складні умови експлуатації

Схема забарвлення для дерев'яних поверхонь з високим навантаженням, таких як підлоги, сходи, плінтуса, розкладки всередині приміщень, меблі.

напівпрозорі МЕТОД

Лак на акриловій основі посилений поліуретаном ТЕКНОКОУТ AKBA 1879 створювався спеціально як підлогове покриття на акриловій основі Лак на акриловій основі посилений поліуретаном ТЕКНОКОУТ AKBA 1879 створювався спеціально як підлогове покриття на акриловій основі. Лак еластичний за рахунок акрилу, не тріскається і володіє прекрасною адгезією. А завдяки поліуретану виходить зносостійке покриття, яке ідеально підходить для поверхонь, що зазнають високі навантаження. Лак швидко висихає, забезпечуючи досить міцну зносостійку поверхню, має адгезію до деяких пластмасовим поверхням, в тому числі ПВХ. Застосовується так само для лакування меблів та іншого дерев'яного інвентарю всередині приміщень. Сам лак прозорий і передбачає використання лессірующіх грунтовок АКВА ПРАЙМЕР 2900-02.

Технологія: Нанесення грунтовки АКВА ПРАЙМЕР для додання заданого відтінку. Нанесення 2-х шарів поверхневого лаку ТЕКНОКОУТ АКВА 1879. Вартість готового покриття в залежності від кольору 220-280 руб. / М².

покриваності МЕТОД

Даний метод застосовується в тому випадку, коли необхідний певний колір поверхні або потрібно приховати дефекти деревини і отримати при цьому якісне, зносостійке і екологічно чисте покриття Даний метод застосовується в тому випадку, коли необхідний певний колір поверхні або потрібно приховати дефекти деревини і отримати при цьому якісне, зносостійке і екологічно чисте покриття. Використовується водорозчинні двокомпонентна поліуретанова фарба ТЕКНОДУР АКВА 3390-03. Це не токсичний матеріал, не має різкого запаху, швидко сохне і не вимагає багаторазового провітрювання приміщення після висихання. Фарба колерується в безліч квітів, дозволяючи оптимально підібрати колір покриття.

Технологія: Нанесення 2-х шарів фарби ТЕКНОДУР АКВА 3390-03. Вартість готового покриття в залежності від кольору 220-280 руб. / М².

воскове покриття

Внутрішнє оздоблення також може здійснюватися матеріалами на восковій основі Внутрішнє оздоблення також може здійснюватися матеріалами на восковій основі. Даний метод внутрішньої обробки має на увазі використання водорозчинні лессірующіе білого або прозорого воску TEKNOWAX 1160-00. Під воском TEKNOWAX деревина продовжує "дихати", при цьому покриття володіє хорошими волого і грязеотталкивающими властивостями. Віск можна використовувати як покриття стін і стель для лазні та сауни. Використання воску TEKNOWAX - це запорука отримання якісної, екологічно чистого і естетично привабливого покриття зберігає свої властивості довгі роки. Утворена на деревині плівка має антисептичні та антибактеріальні властивості, а сильно забруднена поверхня може бути легко очищена мильним розчином. Спочатку отримується покриття матове, для додання глянцю віск можна відполірувати.

Технологія: Нанести грунтовку (якщо деревині необхідно надати певний відтінок) АКВА ПРАЙМЕР 2900-02. Нанести 1 або 2 шари воску ТЕКНОВАКС 1160-00. Вартість готового покриття в залежності від кольору 100-180 руб. / М².

Захисна обробка

Економічний і при цьому ефективний метод для обробки прихованих деталей і заставних елементів, каркасів стін і перегородок, балок перекриттів, чорнових підлог і стель, крокв і обрёшеткі, зворотного боку оздоблювальних дощок. Водорозчинний грунтовка ВІСАСОЛ містить в своєму складі ефективні компоненти, що перешкоджають осіненію деревини і появи цвілі. Склад може бути прозорим, також існує вибір одного з 36 стандартних квітів по каталогу Woodex.

Технологія: Нанесення грунтовки ВІСАСОЛ. Вартість готового покриття в залежності від кольору 30-60 руб. / М².

/ М²

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама