Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Теплоізоляційна штукатурка для внутрішніх робіт Умка, нанесення теплоизолирующей штукатурної суміші (шпаклівки) своїми руками: інструкція, фото і відео-уроки, ціна

  1. Вибір зроблено - штукатурка
  2. Область застосування
  3. монтажні роботи
  4. Рекомендації щодо застосування
  5. Нанесення теплоізоляційної штукатурки
  6. висновок

Сучасні теплоізоляційні матеріали надають споживачам широкий спектр товарів, де вибирати можна за різними критеріями. Цікаво ще й те, що більшість із запропонованих варіантів знаходяться в доступному для багатьох жителів ціновому діапазоні. Величезний вибір не допомагає споживачам, а, навпаки, змушує ще більше сумніватися і шукати порад на стороні. Ми пропонуємо дізнатися, чим хороша, що стала популярною останнім часом, теплоізоляційна штукатурка Умка. Сучасні теплоізоляційні матеріали надають споживачам широкий спектр товарів, де вибирати можна за різними критеріями

Штукатурка-утеплювач, це не тільки зручно, але й красиво

Вибір зроблено - штукатурка

Люди зазвичай звикли чути про те, що штукатурка - декоративний матеріал, який використовується для обробки приміщень і фасадів будівель.

В даному випадку наш варіант трохи відрізняється від «стереотипу», хоча б тому, що він має безліч позитивних якостей.

  • По-перше, це більш-менш безпечний утеплювач . І не безоснованно, адже сучасні виробники практично не використовують натуральні компоненти в процесі виробництва утеплювачів.
  • По-друге, він стійкий до підвищеної вологості. Це вагомий плюс, так як ватяні теплоізоляційні матеріали бояться вологи, вбираючи її як губку. Штукатурка ж відштовхує воду та інші рідини, що потрапили на її поверхню.
  • По-третє, напіврідкий утеплювач прекрасно ізолює приміщення від холоду і сторонніх шумів, при цьому знижуючи втрати тепла крізь стіни.
  • По-четверте, теплоізоляційна штукатурна суміш Умка є морозостійким матеріалом, що дозволяє використовувати її в регіонах з суворими зимами. Вона втрачає свої ізоляційні властивості тільки при температурах нижче - 60 градусів.
  • По-п'яте, штукатурку легко наносити своїми руками, заощадивши на послугах дорогих фахівців, використовуючи підручні засоби.

Примітка! Також матеріал не боїться ультрафіолетових променів, з часом втрачаючи тільки насиченість кольору.

Теплоізоляційна штукатурка Умка - НЕ найдешевший утеплювач , Проте її ціна цілком доступна.

Як діє утеплювач у вигляді сухого розчину

Область застосування

Штукатурна суміш Умка стала популярна в різних областях будівельної сфери:

  • Для фасадних робіт по бетону, цеглі, пінобетону, газобетону і дереву з використанням армуючої сітки.
  • Для обробки-утеплення балконів, підвальних приміщень, складських споруд і конструкцій.
  • Для внутрішніх робіт по будь-яких поверхнях, включаючи декоративну штукатурку.

До відома! Є одна особливість, яку необхідно дотримуватися, щоб домогтися найкращого результату - товщина шару не повинна бути менше 10 мм, але і не більше 100 мм. Все залежить від того, які погодні умови переважають у вашому регіоні.

монтажні роботи

В даному розділі ми розглянемо, як наноситься теплоизолирующая штукатурка самостійно. Для цього почнемо з особливостей робочого процесу.

Рекомендації щодо застосування

  • Всі роботи з нанесення суміші на поверхню (з вуличною боку) повинні бути виконані при температурі від 5 до 30 градусів. Тільки в такому випадку всі властивості утеплювача можна назвати ефективними.
  • Вологість повинна бути не більше 60%, при цьому сильно сухі умови також не прийнятні для робіт.
  • Хоч штукатурка і не боїться ультрафіолету, все ж при нанесенні варто подбати про те, що не буде прямого впливу сонячних променів.
  • Під час робіт постарайтеся захистити розчинну суміш від опадів.
  • Ну і, звичайно ж, необхідно дотримуватись заходів безпеки, для цього підійдуть захисні окуляри і маска.

Підготовчі роботи

Нижче викладена інструкція для тих, хто не знає, як підготувати підставу під штукатурку:

  • Насамперед підставу відчищається від бруду і пилу, а також інших елементів, які можуть перешкодити роботам.
  • Якщо є металеві або дерев'яні елементи, їх слід обробити спеціальними засобами, що запобігають появі корозії і цвілі.
  • Наступний етап - закрити тріщини і вибоїни цементним розчином.
  • Нанести шар грунтовки суміші, тим самим створивши на поверхні шорстке підставу.

До відома! Якщо ви вирішили заощадити на грунтовці, то скористайтеся наждачним папером, щоб надати гладкій поверхні стіни шорсткість.

Нанесення теплоізоляційної штукатурки

Даний процес можна зробити за допомогою спеціального інструменту, проте його вартість може вас неприємно здивувати, тому ми зупинимося тільки на ручному способі. Для цього вам знадобиться ємність для розчину, шпатель і правило.

Для цього вам знадобиться ємність для розчину, шпатель і правило

На фото нанесення штукатурки здійснюється за допомогою електричного інструменту

  • Найперший крок - приготування розчинної суміші. Розрахунок приблизно такий: на 7-ми кіло-вий мішок використовується близько 3,5 літрів води.
  • Все це перемішується в ємності протягом 5 хвилин до отримання однорідної консистенції.
  • Після чого вичікують 5-7 хвилин і знову все перемішується.

В кінцевому підсумку у вас повинно вийти щось подібне, без грудок і виділяються елементів

Порада! Для приготування штукатурки використовуйте дриль з насадкою-міксером.

У магазинах продаються вже готові теплоізоляційні штукатурки, але вони коштують трохи дорожче, а якщо у вас є час і сили, то чому б зайвий раз і не заощадити?

  • Коли розчин приготовлений, слід закріпити на поверхні маячки, виставлені по рівню. Для цього процесу можна використовувати металевий профіль, відстань між стійками повинно бути трохи менше, ніж довжина правила.

Маячки кріпляться за допомогою звичайного цементного розчину

  • Тепер слід змочити робочу поверхню водою з розпилювача.
  • Взявши в руки великий шпатель, нанесіть штукатурку на поверхню між маячками. Так, щоб вона була трохи глибше вертикального рівня.
  • Зачекавши хвилин 7-9, нанесіть ще один шар штукатурки, тільки тепер нарівні зі стійками.
  • Використовуючи правило, видаліть зі стіни надлишки розчину.

Правилом краще вести знизу вгору, зіскрібаючи з нього всі надлишки шпателем

Залишилося почекати, поки розчин підсохне, після чого ваш будинок наповниться теплом і тишею, яку порушувати будете тільки ви.

Після того, як заповнений один отвір (між двома маячками), слід почекати схоплювання розчину, перш ніж приступати до його подальшого нанесення

Примітка! Застеливши підлогу (будь-яку поверхню) поліетиленовою плівкою під робочою стіною, можна повторно використовувати той матеріал, що виявився зайвим або впав зі шпателя.

висновок

Як бачите, нанесення штукатурки Урса на стіну будинку - процес досить-таки простий. Але якщо ми описали одну марку, це не означає, що інші не варті вашої уваги. Наприклад, попит має також теплоізоляційна шпаклівка Тепловер, що використовується в аналогічних цілях. Головне - вибирати якісну продукцію, де існує гарантія, підтверджена стандартами і документальним чином.

Не забувайте, що коли використовується теплоізоляційна штукатурка для внутрішніх робіт, провітрювання приміщення обов'язково. У представленому відео в цій статті ви знайдете додаткову інформацію з даної теми.


У магазинах продаються вже готові теплоізоляційні штукатурки, але вони коштують трохи дорожче, а якщо у вас є час і сили, то чому б зайвий раз і не заощадити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама