Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Внутрішні оздоблювальні матеріали, види, характеристики, опис

  1. Якісна внутрішня обробка своїми руками
  2. Оздоблювальні матеріали VS якість
  3. обробка підлоги
  4. Оздоблення стелі
  5. Обробка стін
  6. ізоляційні матеріали
  7. Підстави

Грамотний ремонт та внутрішнє оздоблення будинку (стелі, підлоги, стін) вимагає досвіду і спеціалізованих знань. Останнє особливо важливо, адже без інформації про властивості матеріалу, методах роботи з ним ви не отримаєте довговічне і красиве покриття. Не знаєте, які вибрати внутрішні оздоблювальні матеріали? Наш інформаційний сайт створений в допомогу і новачкам, і досвідченим майстрам.

Коли ремонт і обробка будинку всередині йдуть повним ходом, часто виникають питання. Що краще придбати? Як заощадити на ремонті і купити шпалери, фарбу і ламінат недорого або навпаки - знайти дорогі і ефектні варіанти?

Збережіть в закладки наш сайт: на його сторінках ми ділимося досвідом, пропонуючи як перевірені часом рішення, так і вже зарекомендували себе з позитивного боку новинки.

Ми познайомимо вас з популярними і затребуваними покриттями, розповімо про особливості їх вибору, підкажемо оптимальні рішення в складних або спірних ситуаціях.

Щоб уникнути проблем в пошуках - користуйтеся актуальною інформацією. Вибір підлогового, настінного, стельового покриття і всього, що необхідно для ремонту, не так вже й складний.

Той, хто зіткнувся з обробно-ремонтними роботами вперше, може допустити помилки, і наше завдання - допомогти їх уникнути. Що вибрати і як правильно застосувати внутрішні оздоблювальні матеріали в ремонті?

Використовуйте наш досвід з користю: ​​ознайомтеся з рекомендаціями фахівців і експертів.

Якісна внутрішня обробка своїми руками

80% успіху при ремонті залежать від правильного вибору. На чому його засновувати? Особливості та характеристики підлогових, настінних, стельових покриттів або утеплювача - все це необхідно знати, щоб не витратити зайві гроші і нерви.

Якщо хочеться виконати внутрішнє оформлення будинку по-справжньому якісно, ​​рекомендуємо поцікавитися деякими нюансами. наприклад:

  • як правильно вибирати інтер'єрну фарбу;
  • чим відрізняються поліуретанові наливні підлоги від епоксидних;
  • які настінні або стельові шпалери практичніше;
  • зможете самостійно розрахувати витрати фарби або ламінату та ін.

Крім того, якщо ви не маєте ні найменшого практичного досвіду, ми спростимо вам задачу, ознайомивши вас з усіма типами обробки.

Оздоблювальні матеріали VS якість

Економте гроші! Тим, хто мало знайомий з оздоблювальними роботами і матеріалами, властиві помилки в складанні кошторису. Люди нерідко впадають у крайнощі: або шукають дешеву і доступний декор для стін, підлоги, стелі, в результаті набуваючи відвертий брак, або помилково сподіваються, що високий цінник гарантує відсутність нервування.

Але, на жаль, якість далеко не завжди прив'язана до ціни. Ми допоможемо вам зберегти готівку і уникнути удару по фінансам.

За допомогою наших сторінок можна навчитися багато чому:

  • правильно вибирати необхідні внутрішні оздоблювальні матеріали;
  • відремонтувати підлогу і стелю;
  • укласти паркет і привести в порядок стіни;
  • розібратися в характеристиках тих чи інших покриттів;
  • зробити зі своєю квартирою все, про що ви мрієте.

Місія нашого порталу - надання повноцінних і достовірних даних про все, що пов'язано з ремонтом і обробкою. Новинні, оглядові, порівняльні й аналітичні статті розподілені за відповідними рубриками.

обробка підлоги

У цьому розділі розповідається про найпопулярніші підлогові покриття для інтер'єрних рішень - з деревини, кераміки, текстилю та ін.

Оздоблення стелі

У рубриці дається найдокладніші рекомендації про те, чим і як можна обробити стельове простір , Розглядаються особливості і характеристики декоративних покриттів.

Обробка стін

Розділ містить всі необхідні для досвідчених або початківців будівельників і дизайнерів дані про стінових покриттях , Поради щодо вибору.

ізоляційні матеріали

Рубрика інформує читачів про різноманітність утеплювачів , Звукоізоляційних комплектів, парозахисної засобів.

Підстави

Для будь-якого оздоблювального матеріалу важлива підготовка основи . Рубрика містить інформацію по їх видам, характерних особливостей і іншим параметрам.

У групі «Корисна інформація» ви зможете ознайомитися з новинками будівельного ринку, матеріалами для внутрішніх робіт, отримати детальну консультацію з вас питань.

Ми сподіваємося, що наш сайт стане вашим постійним супутником і консультантом у всьому, що стосується ремонту та оздоблення.

З повагою,

Колектив сайту ОТДЕЛКАДОМ

Не знаєте, які вибрати внутрішні оздоблювальні матеріали?
Що краще придбати?
Як заощадити на ремонті і купити шпалери, фарбу і ламінат недорого або навпаки - знайти дорогі і ефектні варіанти?
Що вибрати і як правильно застосувати внутрішні оздоблювальні матеріали в ремонті?
На чому його засновувати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама