Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чому смердять постільні клопи

  1. Механізм виникнення запаху у клопів
  2. Чому клопи пахнуть коньяком

Коли мова заходить про клопа, виникає асоціація з домашніми паразитами - постільними клопами, які харчуються людською кров'ю. Насправді не всі паразити настільки небезпечні для людини. Клопи відносяться до загону Клопи. Довжина комах може досягати від половини міліметра до 10 і більше сантиметрів. Це найбільші водні белостоми. Ротовий апарат у всіх клопів влаштований однаково і є колюче-смокче. Комахи проколюють жертву і п'ють вміст.

У приміщеннях, а особливо в житлових будинках, пансіонатах, санаторіях, одним словом, кругом, де можуть ночувати люди, водяться   постільні клопи У приміщеннях, а особливо в житлових будинках, пансіонатах, санаторіях, одним словом, кругом, де можуть ночувати люди, водяться постільні клопи . Вони полюють вночі, а їх укуси помітні не відразу. Тому поки клопи будуть виявлені, їх кількість значно збільшиться. Адже розмножуються комахи дуже швидко. Для їх знищення переважно використовують сильнодіючі хімікати. Отрута від клопів буває найрізноманітнішою.

У водойм можна побачити водяних клопів. Вони не становлять небезпеки, якщо їх не чіпати. Інакше клоп може вкусити і відчуття буде болючим. Знищувати цих клопів немає необхідності, так як вони перебуваючи своєї місцевості. Різновиди клопа зустрічаються і в лісі, в саду і навіть на городі.

Різні види клопів мають різний окрас і по-різному харчуються, але об'єднує комах специфічний запах.

Механізм виникнення запаху у клопів

Про появу в будинку клопів судять по неприємного запаху, який особливо відчувається в місцях скупчення комах Про появу в будинку клопів судять по неприємного запаху, який особливо відчувається в місцях скупчення комах. Людина може відчути їх, тільки - дуже близько з гніздом паразитів, а ось собаки і коти відчувають аромат набагато краще. Деякі служби дезінсекції навіть залучають до роботи собак, так як останні дуже швидко знаходять місця дислокації комах. Постільні клопи смердять в двох випадках:

  • Коли їм загрожує небезпека. При цьому зовсім неважливо хто або що саме їм загрожує. Садові клопи захищаються від птахів, водяні Таким чином від жаб і великої риби. партнера вони намагаються налякати потенційного лікаря, а в деяких випадках просто демонструють переляк.
  • Для пошуку і залучення шлюбного легкий і відлякування суперників за самку.

У клопів дуже добре розвинений нюх, і вони сприймають світ по запахам. Тим же способом намагаються захистити себе і знайти пару для розмноження. Це пояснює і вибір постільними клопами жертв. Вони частіше кусають людей з тонкою шкірою, так як краще відчувають запах крові.

У деяких клопів здатність видавати неприємний запах навіть відбилася в назві.

Деревне щитник або клоп-вонючка є самим смердючим серед родичів.

Чому клопи пахнуть коньяком

Запах, який підказує про присутність клопів, нагадує знайомі аромати Запах, який підказує про присутність клопів, нагадує знайомі аромати. Одним він схожий на мигдаль, іншим - на запах лісових рослин. Але більшості тих, кому доводилося стикатися з проблемою появи клопів в будинку, їх запах нагадував перетримати коньяк.

Справа в тому, що у всіх клопів на задній частині головогруди розташовані спеціальні залози. Вони і виділяють специфічний запах. Чим більше чисельність комах, тим концентрованою аромат.

Залози є отруйну рідину. Вона може викликати у природного ворога паразитів параліч шок, видає і навіть смерть. Для великих видів тварин запах просто неприємний. Роздавлений клоп випускає запаху більше, ніж живий. Запах клопа обумовлений хімічним складом речовин в залозі, в основі якого з'єднання альдегіди.

Як тільки ви відчули специфічний запах, сидячи на дивані, загляньте під каркас, зверніть увагу на задню стінку або на оббивку дивана. На жаль паразитів, їх запах як рятує від ворогів, так і видає їх місцезнаходження людині. Необхідно негайно викликати дезінсектор або використовувати для знищення клопів аерозолі, порошки, розпилювачі.

Варто зауважити, що схожість з запахом коньяку справедлива лише по відношенню до постільною клопами і клопами-солдатикам.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама