Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Форсайт від тарганів: опис засобів, спосіб застосування і відгуки

  1. клейові пастки
  2. рідина
  3. гель Форсайт
  4. Де купити
  5. Відгуки покупців про Форсайте
  6. Аналоги інших виробників

Форсайт від тарганів - лінійка продукції для знищення комах, профілактики їх появи. Випускається в декількох формах - гель, клейова пастка, рідина. Правильне торгова назва Форссайт. Активними речовинами виступають сучасні ефективні інсектицидні речовини контактно-кишкової дії. Знищують повністю колонію тарганів протягом місяця. Виробництвом займається польська компанія, російська ТОВ «Аліна-Нова». Офіс знаходиться в Москві.

клейові пастки

Засіб випускається у вигляді картонного будиночка, у якому перебувають таблетки з ароматизаторами для залучення комах, липка основа по центру. У кожній упаковці знаходиться 5 пасток в герметичному пакетику.

На замітку!

Інсектицидних речовин пастка для тарганів Форсайт не містить. Ароматизатори приваблюють комах запахом, заманюють всередину будиночка, де вони прилипають до липкою основі. Термін дії становить 45 діб з моменту розташування. В упаковці засіб не втрачає дієздатність 2,5 років.

В упаковці засіб не втрачає дієздатність 2,5 років

пастки Форсайт

клейова пастка розміщується в місцях найбільшого скупчення тарганів - уздовж плінтусів, за меблями, холодильником, біля раковини, унітазу. Для підвищення ефективності препарату, необхідно усунути доступ до звичайної їжі.

переваги:

  • простота застосування;
  • безпеку;
  • доступна ціна;
  • підходить для профілактики зараження.

недоліки:

  • низька ефективність;
  • використовується як допоміжний засіб;
  • діє тільки при безпосередньому контакті, при невдалому розташуванні таргани пастку ігнорують.

Клейові пастки доцільно використовувати спільно з іншими препаратами Форсайт або при невеликій кількості тарганів в квартирі, будинку.

рідина

Являє собою рідину світло-жовтого або коричневого кольору з часниковим запахом. Це концентрат для приготування робочої емульсії. Застосовується для часткової, повної дезінсекції житлових, нежитлових приміщень. Термін придатності концентрату складає 3 роки з моменту виготовлення, розчин потрібно використати протягом 3 діб. Готувати рекомендується безпосередньо перед застосуванням.

Готувати рекомендується безпосередньо перед застосуванням

емульсія Форсайт

Активна речовина - фентіон 25%. Сучасний інсектицид, потрапляючи на тіло таргана, викликає м'язовий параліч, смерть. Результат миттєвий. Дія рідини Форсайт максимально зберігається 2 години. Остаточний ефект триває 20 днів. При сильному зараженні проводять 2 дезінсекції з перервою в 2 тижні.

Концентровану емульсію Форсайт розводять у воді кімнатної температури. На 1 л рідини витрачається 50 мл препарату. Продається засіб у флаконах різної ємності. Мінімальна кількість - 50 мл. На 1 кв. м площі витрачається 100 мл готового розчину. Заливають в пляшку з розпилювачем, побутової пульверизатор.

Інструкція по застосуванню:

  1. Потрібно обробити місця скупчення тарганів, траєкторію їх пересування.
  2. При сильному зараженні приміщення обприскують підлогу, меблі зі зворотного боку.
  3. Дезінсекцію здійснюють при відкритих вікнах, потім закривають мінімум на 2 години.

Провітрюють, здійснюють вологе прибирання в місцях, де будуть стосуватися руки. Остаточно змивають засіб через 30 днів мильно-содовим розчином.

переваги:

  • швидкий результат;
  • тривалу дію;
  • велика площа можливої ​​обробки;
  • безпеку при правильному використанні.

недоліки:

  • токсичність;
  • специфічний запах.

Важливо!

отрута відноситься до третього класу небезпеки, тому під час обробки приміщення слід використовувати гумові рукавички, респіратор. При попаданні токсичної речовини в дихальні шляхи виникає інтоксикація, на шкіру - подразнення.

Завантажити інструкцію з Форссайту

Завантажити інструкцію з Форссайт-Про

гель Форсайт

Випускається у формі густий суспензії в шприцах . В одній упаковці 30 мл гелю. Шприц з тонким наконечником дозволяє наносити препарат в щілини, тріщини, важкодоступні місця. Гелева основа не забруднює поверхню, не сохне протягом 2 місяців, зберігаючи отруйні властивості.

Гелева основа не забруднює поверхню, не сохне протягом 2 місяців, зберігаючи отруйні властивості

гель

У складі знаходиться 2 інсектицидних речовини контактно-кишкового впливу: фентіон, прометрин. При контакті з тілом таргана, попаданні всередину викликає м'язовий параліч, смерть. Ефект настає не відразу. Таргани контактують з отрутою, поїдають, відносять личинкам . Через 2-3 дні починається масова загибель комах. У складі гелю присутні ароматизатори, харчові добавки.

Інструкція застосування: розкласти крапельки гелю Форсайт пунктиром в місцях найбільшого скупчення комах, по траєкторії їх пересування. Оновлюють шар у міру поїдання гелю або через 2 місяці, продовжуючи захисний ефект.

переваги:

  • безпеку;
  • ефективність;
  • швидкий результат;
  • відсутність стійкого запаху, відчутного людиною;
  • тривалий вплив.

Недоліків як таких немає. При невдалому розташуванні приманки прусаки обходять її стороною.

Завантажити інструкцію з Форссайт-гелю

Де купити

Придбати продукцію Форсайт можна на офіційному сайті в інтернеті, спеціалізованих, господарських магазинах. Ціна флакона рідини 50 мл 200 руб., 1 л - 800 руб. Гель Форсайт коштує близько 100 руб. Упаковка клейових пасток 60 руб. Зберігати продукцію потрібно подалі від прямих сонячних променів.

Відгуки покупців про Форсайте

Оцінити ефективність продукції можна на форумах, де обговорюються питання боротьби з тарганами .

У нас в минулому році в квартирі з'явилися прусаки . Спочатку одного помітила, а на наступний день їх вже було близько десятка. труїти тарганів не було бажання, купила гель і пастки Форсайт. Спільними зусиллями очистила квартиру за кілька днів. Якщо своєчасно відреагувати на проблему, вирішується вона дуже швидко.

Ірина, Москва

Проводила дезінсекцію Форсайтом. Тараканов в квартирі було багато. Труїла ввечері, потім залишала закритою кухню, ночувала в іншому місці. Вранці провітрила, прибрала мертвих тарганів. Загинули практично всі. Ще кілька днів бачила їх, потім зникли. Другу дезінсекцію теж проводила, оскільки могли зберегтися яйця . Після цього розклала гель по кутах кухні, у ванній для профілактики. Відмінні препарати. Недорогі, дієві.

Інна, Санкт-Петербург

Пастки непогані, але використовувати можна тільки в комплексі з гелем, після дезінсекції. Вивести тарганів самостійно не зможуть. Тільки втрачається час.

Анастасія, Твер

Аналоги інших виробників

концентрати, гелі , пастки випускають багато вітчизняних, зарубіжні компанії. Замість Форсайта можна купити:

Вартість аналогів від 50 руб. Продаються препарати в спеціалізованих, господарських магазинах, на сайтах в інтернеті.

Форсайт - ефективна недорога продукція. При правильному підході, дотриманні інструкції можна вивести тарганів протягом місяця при сильному зараженні, при невеликій чисельності комах квартира очищається за 2 тижні.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама