Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Знищення клопів, вивести клопів в квартирі, клопи домашні, засіб проти постільних клопів, засіб від клопів постільних, знищення клопів в квартирі

  1. Домашні рецепти боротьби з комахами. Засіб від клопів постільних.
  2. Обережно, клопи постільні. Засіб проти постільних клопів.
  3. Доступні інсектицидні препарати для знищення комах
  4. Замовлення - знищення клопів в квартирі

Засіб проти постільних клопів можна розділити на домашні та професійні. Позбутися від клопів дуже складно. Якщо помилитися при виборі засобу боротьби, то комахи досить швидко відновлять свою чисельність. Також клопи звикають до тих засобів, якими часто обробляється приміщення, тому вивести набридливих комах з плином часу стає дуже важким завданням.

Домашні рецепти боротьби з комахами. Засіб від клопів постільних.

Ефективність домашнього засоби боротьби з клопами залежить від того, наскільки сильно приміщення заражене шкідливими комахами і як ретельно приміщення буде оброблятися Ефективність домашнього засоби боротьби з клопами залежить від того, наскільки сильно приміщення заражене шкідливими комахами і як ретельно приміщення буде оброблятися. В якості домашнього рецепта - засіб від клопів постільних, можна використовувати окріп, гас, скипидар, їх суміші з милом, нашатирний спирт. Також можна впливати на клопів холодом, для цього достатньо потримати невелику меблі і книги 1,5-2 години на температурі мінус 20 ° С. При новому появі клопів рекомендується повторити обробку.

Але якщо клопи живуть не тільки у вашій квартирі, але і у сусідів по сходовій клітці або в під'їзді, вам необхідно звернутися до професіоналів, щоб позбутися від комах. Самостійна боротьба з паразитами потрібного ефекту не дасть, тут потрібно спеціальний засіб проти постільних клопів.

Обережно, клопи постільні. Засіб проти постільних клопів.

Професіонали використовують в процесі дезінфекції найсучасніші засоби. Фахівці мають великий досвід в застосуванні хімічних препаратів для знищення клопів. Перед приходом дезинфектора необхідно підготувати квартиру до обробки. Необхідне вологе прибирання, так як будь-який хімічний препарат, потрапляючи на пил, вбирається і витрачається даремно. Потрібно прибрати предмети особистої гігієни, продукти і посуд, щоб уникнути попадання відправляє речовини, відсунути меблі і забезпечити доступ до стін.

Доступні інсектицидні препарати для знищення комах

  • «Фентіон» - хімічний засіб, надає гостре інсектицидну дію, обмежує зростання постільних клопів;
  • «Дельтаметрин» - це хімічний засіб раніше широко застосовувалося, але у деяких видів клопів виробилося звикання до цього препарату.

Самостійно застосовувати будь-які пестициди всередині квартири потрібно обережно, так як засіб проти постільних клопів може завдати шкоди вашій родині і домашнім вихованцям. Препарати, які використовують фахівці, спеціально розроблені для знищення комах і нешкідливі для людей. Засоби боротьби з клопами не відлякують комах, а вбивають їх. Тому після обробки необхідно через 3 дня пропилососити підлогу, плінтуси і м'які меблі, щоб прибрати мертвих клопів.

Тільки хімічний спосіб дає 100% результат знищення комах. Інсектицидні препарати діють і на дорослих особин, і на личинок. Наші фахівці використовують у своїй роботі препарати, які не продаються вільно в магазинах, але зате допомагають ефективно здійснюють знищення клопів в квартирі, продаж таких засобів дозволена тільки оптом юридичним особам.

Професіонали використовують найефективніші засіб проти постільних клопів, іноземного та вітчизняного виробництва, які мають всі необхідні сертифікати Держстандарту Росії і Росспоживнагляду.

Замовлення - знищення клопів в квартирі

Народні засіб проти постільних клопів їх знищення, виявляються ефективні тільки на початковій стадії появи комах в квартирі. Якщо ж в приміщенні живе велика кількість комах, то впоратися з ними зможуть тільки професіонали.

Щоб повністю позбавити свою квартиру від клопів, замовте дезінсекцію, зателефонувавши по телефону +7 (495) 509-45-88 з 8:00 до 23:00.

Гарантія 1 рік

МОП - 1500 р.
1-я квартира - 1600 р. (Включаючи МОП)
2-я квартира - 2000 р. (Включаючи МОП)
3-тя квартира - 2200 р. (Включаючи МОП)
4-я квартира - 2400 р. (Включаючи МОП)
5-я квартира - 2600 р. (Включаючи МОП)
Котеджі та приміщення - в розділі ціни .


Зробити замовлення

Замовте обробку приміщення прямо зараз по телефону +7 (495) 509-45-88.

Або просто замовте послугу онлайн.


використовувані препарати

Ми використовуємо найбільш ефективні і безпечні засоби, існуючі на ринку. Всі використовувані нами препарати пройшли сертифікацію в Росспоживнагляді і абсолютно безпечні як для людей, так і для тварин. Більш детально з цією інформацією можна ознайомитися в розділі використовувані препарати .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама