Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блок хаус з модрини

  1. Блок хаус з модрини - оздоблювальний матеріал, що імітує колода Для виробництва імітує оциліндрованої...
  2. Купити блок хаус з модрини за вигідними цінами від ПК Брамос
  3. Покриття блок хауса захисним маслом
  4. Палітра PNZ (для зовнішніх робіт)
  5. Оздоблення блок хаусом

Блок хаус з модрини - оздоблювальний матеріал, що імітує колода

Для виробництва імітує оциліндрованої колоди оздоблювального матеріалу, ми використовуємо ретельно відібрана сировина. Якісний блок хаус з модрини можна отримати тільки з першосортних дощок, без випадають сучків, серцевини і синяви. Максимальна вологість підготовленої дошки становить не більше 12-14%. Дотримання цих умов дозволяє нам виробляти блок хаус високої якості, який прослужить його власникові довгий час.

Ретельний контроль якості на кожному етапі виробництва забезпечують обробці чудові експлуатаційні показники, все це в сукупності з доступною вартістю. Ціна блок хауса з модрини варіюється від 400 руб. до 3500 руб. за квадратний метр. Вартість залежить від сорту матеріалу і його розміру (перетину). Блок хаус з модрини відрізняється наступними експлуатаційними перевагами:

  • особливі властивості деревини модрини, багатою фітонцидами, забезпечують створення в приміщенні з обробкою з блок-хауса формування сприятливого мікроклімату;
  • стійкість до деформації, обумовлена ​​тим, що матеріал виготовлений з відібраної і ретельно просушеної деревини;
  • відмінний зовнішній вигляд, що поєднує вишуканість деревного візерунка і повна відсутність дефектів на лицьовій стороні;
  • висока звуконепроникність і теплоізоляція;
  • тривалий термін служби (без необхідності ремонту), збільшений за рахунок використання антисептиків та інших спеціалізованих просочень;
  • зручність монтажу, завдяки продуманій системі кріплень: в паз, в чверть або в шип.

Завдяки цілому набору декоративних і зовнішніх переваг, блок хаус успішно застосовується:

  • Для внутрішнього оздоблення приміщень - облаштування стін і стелі дозволяє створити унікальний інтер'єр в класичному стилі кантрі, що створює в будинку неповторну атмосферу затишку. Допускається як повна, так і часткова зашивання стін - останній варіант дозволяє створити оригінальні фактурні «острівці» натурального дерева на рівній поверхні.
  • Для зовнішньої обробки - будинок, обшитий блок хаусом, нагадує дерев'яне будова в старовинному стилі. Завдяки застосуванню міцною і довговічною деревини модрини, фасад зберігає свою зовнішню привабливість протягом багатьох років, вигорить і не розтріскується під впливом перепадів температури і вологості повітря.

Монтаж блок хауса і поради по обробці

Метод, відповідно до якого виконується монтаж блок хауса укладання і монтаж, вибирається в залежності від геометричного розміру погонажу:

  • Невеликі елементи можна надійно закріпити за допомогою кляймер. Щоб метал впорався з навантаженням, кляймери фіксують на основі міцними саморізами.
  • Більш масивний блок хаус монтують із застосуванням шурупів, які вкручують безпосередньо в шип на периметрі дошки під кутом в 45 градусів. Таким чином, точка фіксації буде прихована під пазом сусідньої дошки, і зовнішній вигляд деревини не зіпсують металеві капелюшки кріплень;
  • Великі дошки блок хауса монтують шляхом вкручування саморезов в верхню і нижню частину лицьової частини дошки. Щоб місце кріплення не було помітно на готової обробці, їх закривають дерев'яними пробками або сумішшю клею ПВА з тирсою, яку після висихання ретельно зашліфовивают.

Купити блок хаус з модрини за вигідними цінами від ПК Брамос

Звернувшись в компанію Брамос, ви можете купити блок хаус з модрини у прямого виробника даного матеріалу. У нас великий асортимент заготовок для виготовлення блок хауса різного перетину, довжини і сорти. Щоб гідно оцінити продукцію з модрини, випущену на нашому виробництві, Ви можете замовити зразки потрібного Вам розміру, а також відвідати наш склад з готовою продукцією.


Покриття блок хауса захисним маслом

Ми надаємо послуги з покриття блок хауса спеціальним маслом для деревини. Масло PNZ (для зовнішніх робіт) і масло Glimtrex (для внутрішніх робіт) захищає дерево від зовнішніх впливів, збільшуючи термін експлуатації в рази. Також за допомогою масла можливо надати деревині потрібний колір і відтінок. Палітра відтінків представлена ​​нижче.

Вартість послуг покриття *:

один шар покриття - 300 руб. / м2,

два шари покриття - 575 руб. / м2

Палітра PNZ (для зовнішніх робіт)


Палітра Glimtrex (для внутрішніх робіт)

* Вартість послуг по покриттю маслом не включає в себе вартість масла для деревини. Дана палітра кольорів отримана при використанні спеціального масла для внутрішніх робіт по деревині Glimtrex і масла для зовнішніх робіт PNZ . Якщо Ви не знайшли потрібного Вам відтінку, ми завжди зможемо підібрати його, надавши послуги колеровки.

Для докладної консультації звертайтеся по телефону: +7 (495) 969-35-95

Оздоблення блок хаусом

1. Оздоблення фасадів будинків.

2. Внутрішнє оздоблення заміських будинків, котеджів, квартир та інших приміщень.

3. Оздоблення огорож, парканів, декоративних огорож.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама