Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

блокхаус, blockhouse, блок хаус, блок-хаус, блок хауз купити вініловий блок-хаус в Санкт-Петербурзі

  1. Вініловий блок-хаус: характеристики, область застосування, ціна Блок-хаус (blockhouse) - це будівельний...
  2. Вініловий блок-хаус
  3. Оздоблення блок хаусом
  4. Купити вініловий блок-хаус в Санкт-Петербурзі

Вініловий блок-хаус: характеристики, область застосування, ціна

Блок-хаус (blockhouse) - це будівельний матеріал, який використовується для обробки фасадів будівель і внутрішніх приміщень, одна сторона якого має циліндричну форму, яка імітує колода. Фасад будівлі, оброблений блок хаусом виглядає як поверхню, складена з оциліндрованих колод. Іншими словами, блок-хаус - це матеріал, який імітує колода і створює вид зрубаного будинку.

Блокхаус - він же блок хаус або блок-хаус - з'явився на російському ринку будівельних матеріалів відносно недавно, саме слово блок-хаус прийшло до нас чи то з німецької мови, де словом blockhaus позначається рубаний будинок, то чи з англійської, де blockhouse означає « захисна споруда », в Росії ж так називають оздоблювальний матеріал під зрубане дерево Блокхаус - він же блок хаус або блок-хаус - з'явився на російському ринку будівельних матеріалів відносно недавно, саме слово блок-хаус прийшло до нас чи то з німецької мови, де словом blockhaus позначається рубаний будинок, то чи з англійської, де blockhouse означає « захисна споруда », в Росії ж так називають оздоблювальний матеріал під зрубане дерево.

Імітатор бруса блок-хаус вигідно відрізняється від цільного оциліндрованих колод, в першу чергу цей матеріал не схильний до розтріскування і деформації, на відміну від цілісної колоди, а також має ідеально гладку поверхню, а по-друге здійснити монтаж блок-хауса на фасад будівлі набагато простіше, ніж спочатку будувати будинок з колод.

Крім цього блокхаус забезпечує кращу теплоізоляцію, ніж дерев'яний зруб.

Вініловий блок-хаус: виробники і ціни

У компанії «ГРОТЕСК» представлено вініловий блок-хаус відомих, добре зарекомендували себе виробників:

На сьогоднішній день виробники блок-хауса для виготовлення матеріалу використовують дерево і вініл.

Вініловий блок-хаус

Вініловий блок-хаус

У ініловий блок-хаус - це сучасне рішення оформлення фасаду будівлі, адже цей матеріал відмінно поєднує в собі вид дерев'яного зрубу і сучасні технології.

На відміну від дерев'яного блокхаус пластикова імітація бруса - вініловий блок-хаус має достатню опірність погодних і кліматичних явищ і тривалим терміном експлуатації, він не схильний до гниття і горіння, а так само стійкий до механічних пошкоджень і великих перепадів температур.

Крім цього за блок-хаусом з вінілу дуже просто доглядати, а невисока вартість матеріалу робить його особливо привабливим для власників заміських будинків, які бажають створити ефект дерев'яного зрубу.

Оздоблення блок хаусом

Блок хаус має кілька різновидів, він буває широким і вузьким Блок хаус має кілька різновидів, він буває широким і вузьким. Професійні дизайнери радять використовувати вузький блок-хаус при обробці внутрішніх інтер'єрів, а широкий блок хаус - при зовнішній обробці будівель.

Так як монтаж блок-хауса вельми простий, його використовують при обшивці самих різних поверхонь. Їм можна обшивати піноблоки, цегла, брус, бетон та інші різноманітні поверхні.

Вагонку блок-хаус використовують при обробці заміських будинків, лазень, саун, дачних будинків, веранд, а так само і в міських інтер'єрах, наприклад на стіні чи в кухонній зоні. Блокхаус додасть стінам Вашого будинку особливий стиль і колорит, а так само візуально вирівняє їх.

Даний матеріал з легкістю створить ефект зрубаного будинку з бруса і навіє атмосферу особливого тепла і затишку, яка властива дерев'яним будинкам.

Купити вініловий блок-хаус в Санкт-Петербурзі

Якщо Ви бажаєте купити вініловий блок-хаус, то фахівці компанії «ГРОТЕСК» нададуть Вам компетентну допомогу.

Розрахувати точну вартість, а також отримати консультацію Ви можете за телефонами:

+7 (812) 380-79-80
+7 (812) 952-58-96 (цілодобово)

Або зв'язавшись з одним з наших менеджерів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама