Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

газобетон | Чи варто будувати будинок з газоблоку?

  1. Будинок з газоблоку. Чи варто будувати будинок з газобетону?
  2. Про недоліки газобетону можна сказати наступне:

Газобетон - досить популярний стіновий матеріал. У статті розповідається про переваги будівництва будинку з газобетону в порівнянні з будівництвом цегляного будинку.

Будинок з газоблоку. Чи варто будувати будинок з газобетону?

Вибір будівельного матеріалу для будинку є головним етапом будівництва, адже від якості будівельного матеріалу залежить кінцевий результат. На сьогоднішній день намітилася тенденція заміни будівництва будинків з традиційного матеріалу - цегли , Іншим будівельним матеріалом - газобетоном. Багато скептиків поспішили відзначити, що будувати будинки з газобетону не слід, бо матеріал крихкий і вкрай ненадійний. Однак всі ці вигуки не підкріплені нічим конкретним, а ось реальність така - вибравши в якості основного матеріалу газобетон, можна не тільки істотно заощадити на будівництві, але і звести будинок, який за своїми характеристиками і показниками не поступатиметься дому з цегли.

Крім меншої вартості будівництва замовник отримує таку перевагу, як зменшення термінів будівництва. Воно досягається за рахунок пористої структур газобетону. Завдяки чому з цим будматеріалом можна проводити операції швидко, не жертвуючи при цьому якістю будівництва. Але і це ще не все! Завдяки невеликій вазі газобетону зовсім необов'язковим стає використання вантажопідйомної техніки, оренда якої здатна обійдися замовнику дуже недешево. Ось чому для зведення будинку слід вибрати саме газобетон, адже саме за цим матеріалом - майбутнє, і в цьому не може бути ніяких сумнівів.

Про недоліки газобетону можна сказати наступне:

  • м'якість. Низька щільність - виникає проблема з кріпленням. Але на сьогоднішній день цю проблему вирішує хімічно анкер. Але врахуйте, термін його придатності рік. Велика кількість цього засобу йде в змішує носик.
  • Обмеження по поверховості будинку. Але і тут, дивлячись за якою технологією будувати. Моноліти можуть бути і більше 10 поверхів: скелет - моноліт, заповнення - газобетон.

Переваги газоблоку:

  • екологічність - щодо екологічний матеріал, не токсичний;
  • негорюч - витримає полум'я протягом 7 годин;
  • добре зберігає тепло, при дотриманні технології не потребує утеплення;
  • володіє хорошою шумоізоляцією;
  • газоблок володіє високою паропроникністю. Тому в будинку, побудованому з газобетонних блоків сприятливий мікроклімат. Сприятливий для людей з серцево-судинними проблемами або алергією, на людей, які схильні до застуд. Також він сприятливий і для дітей;
  • газоблок має відносно невелику вагу. Це сприятливо позначається на фундаменті, зокрема, нестабільної грунту. Особливо сприятливий для технології УШП (утеплена шведська плита);
  • висорая швидкість будівництва - коробка, площею 60м2 «виростає» за 3 дні (3-4 людини);
  • мінімальний витрата додаткових матеріалів - кладочна суміш;
  • ціна будівництва з газобетонних блоків є найоптимальнішою. При масі достоїнств ціна залишається найнижчою для приватного будівництва. При чому, домогтися максимальної енергоефективності набагато простіше, ніж при інших технологіях.

доставка газоблоку

Від виробника газобетон поставляється на піддонах в обсязі 1,8 куба (основні позиції). Перевозити газобетонні блоки зручніше і фінансово вигідніше автомобілем, обладнаним краном маніпулятором. Даний транспорт доставить і вивантажить ваше замовлення в зручний для вас час і позбавить вас від додаткового головного болю з розвантаженням матеріалу.

Даний транспорт доставить і вивантажить ваше замовлення в зручний для вас час і позбавить вас від додаткового головного болю з розвантаженням матеріалу

доставка газоблоку маніпулятором

Газоблок при правильному виборі, акуратною доставці і технологічною укладанні - унікальний по широкому спектру переваг, довговічний і надійний стіновий матеріал.

На закінчення статті раді вам запропонувати купити газоблок за вигідною ціною або з аказать доставку маніпулятором на ваш об'єкт.

Спасибі за прочитання нашої статті. Рекомендуємо вам ознайомитися з іншою частиною нашого проекту. Будемо вам вдячні, якщо поділіться нашими статтями зі своїми друзями, використовуючи віджети соціальних мереж.

Збережіть собі:

Чи варто будувати будинок з газобетону?
Чи варто будувати будинок з газобетону?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама