Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити піноблок в Харкові

  1. Купити піноблок в три кроки

Наша компанія готова запропонувати вам якісні піноблоки - ціни на які найнижчі, розмірами 200х300х600 мм. і 100х300х600 мм.

Для замовлення піноблоку від виробника зателефонуйте:

(057) 752-752-0

(063) 670-14-23

(066) 131-26-95

Звертайтеся ми з задоволенням відповімо на всі Ваші запитання.

Сертифікат якості піноблоку

Наша компанія готова запропонувати вам якісні піноблоки - ціни на які найнижчі, розмірами 200х300х600 мм

Виготовлення та виробництво пінобетону - це процес, який заснований на механічному перемішуванні бетонного розчину і спеціальної піни, в ході якого бульбашки повітря розподіляються по бетонній масі.

Будівництво будинку з піноблоку втричі надійніше, ніж з цегли . При цьому піноблок має масу відмінних рис: екологічність, довговічність, водостійкість, економічність, вогнестійкість, звуко- і тепло-ізоляція.

Наше виробництво піноблоку дозволяє під конкретні потреби виготовляти піноблок різної міцності (від 500 до 1600 кг / м куб.). На всю продукцію є сертифікати відповідності Держстандарту. Компанія Строй Елемент гарантує високу якість і своєчасну доставку товару кінцевому споживачеві.

Доставка піноблоку здійснюється по місту Харкову та Харківській області. Для оформлення замовлення звертайтесь за допомогою одного з наведених нижче телефонів. Оплата здійснюється за фактом отримання товару.

  • Компанія "СтройЕлемент" працює над виробництвом піноблоку вже більше 6 років.
  • Оформити замовлення на придбання піноблоку можливо здійснити за адресою вул. Астрономічна 32 будівлю ХАІ або оформити замовлення по телефону;
  • Піноблок компанії "СтройЕлемент" користується популярністю у великих оптовиків (при будівництві багатоповерхових будинків);
  • Наше виробництво дозволяє виготовляти піноблок під конкретні потреби різної міцності (від 500 до 1600 кг / м куб.);
  • Наш пеноблок відповідає повністю нормам ГОСТів.

За бажанням замовника, піноблоки можливо привезти на палетах. Заставна вартість польоти 30 грн. Наше Виробництво пінобетонних блоків і відділ продажів зроблять все можливе, щоб скоротити терміни доставки матеріалу на ваш об'єкт.

Якщо ви займаєтеся будівельними роботами професійно або перебуваєте на самому відповідальному життєвому етапі - будуєте будинок - завод «Стройелемент» готовий вам допомогти. А в точності - запропонувати перевірені блоки високої якості на вигідних умовах.

Якість - це завжди те, що, поряд з ціною, найбільше хвилює покупця. Купити блоки зараз нескладно. Виробництво організоване в великих обсягах, продаж блоків здійснюється багатьма фірмами і з доставкою теж немає проблем. А ось якість товару різне.

Відомо, що будівництво будинку з пінобетону втричі надійніше, ніж з цегли. На користь даного матеріалу говорять його характеристики: морозостійкість, надійність, деформативність і теплопровідність. При тому пінобетонні блоки пропускають повітря (на відміну від звичайного бетону), але не піддаються процесам гниття (як дерево). А тому створюваний мікроклімат безпечний і навіть корисний для людей, що мають суглобові, легеневі та серцево-судинні захворювання.

Сьогодні виготовлення і виробництво пінобетону - це процес, який заснований на механічному перемішуванні бетонного розчину і спеціальної піни, в ході якого бульбашки повітря розподіляються по бетонній масі. У підсумку, якого виходять блоки різних розмірів і незмінно високої якості. Найбільш поширені розміри є 600х300х100 і 600x300x200 міліметрів. Блоки цих та інших розмірів ви можете знайти на складі нашого заводу.

Купити піноблок в три кроки

Хочемо дати найбільш слушні поради всім тим, хто вирішив побудувати будинок, використовуючи піноблок. Для цього, слід дуже уважно підійти до цього питання, ретельно підбираючи тільки якісний матеріал, здатний прослужити Вам протягом тривалого періоду.

Ось основні рекомендації, які слід враховувати при виборі піноблоку:

  • Перш за все, потрібно уважно оглянути виріб, колір його повинен бути від світло-сірого до насичено-сірого. Якщо даний матеріал має біле забарвлення, тоді це, швидше за все газоблок, або сам виробник при виготовленні додав вапно, замість цементу вапно в піноблок. Такі характеристики, звичайно, негативно позначаться на твердості, міцності, твердості, а також екологічності будівельного матеріалу;
  • Бульбашки, які знаходяться всередині самого блоку, повинні бути розділені між собою. Піноблок має властивість плавати, а, ось, газоблок, наприклад, відразу потоне в воді. За рахунок спеціальному ізольованому структури, піноблок абсолютно не поглинає вологу, маючи при цьому значно кращі показники теплопровідності;
  • Блок повинен мати точну геометрію, це дозволить виконувати укладання блоків на спеціальний клей, що в свою чергу зменшить так звані «містки холоду», і значно знизить фінансові витрати. Уважно огляньте піноблок, всі його сторони повинні бути абсолютно рівними. Перевірити це, можна поклавши один блок на інший, вони не повинні гойдатися в сторони. Однак, допускається невелике відхилення - не більш двох міліметрів;
  • Піноблоки повинні володіти великою міцністю, щоб перевірити цю характеристику, слід взяти невеликий шматочок матеріалу, і спробувати його просто розтерти. Отже, якщо він дуже швидко розкришитися - значить, виробник істотно заощадив на цементі, додавши при цьому багато води. Подібна технологія виготовлення застосовувалася багато років тому, і вона абсолютно не відповідає нинішнім вимогам, купивши такий піноблок недорого, Ви витратите гроші і час;
  • Структура всього блоку повинна бути повністю однаковою, для цього перевірте скол матеріалу. Всі бульбашки зобов'язані мати сферичну форму, в ситуації, якщо вони виявляться овальні, то це зможе значно вплинути на міцність виробу;
  • Якщо Вами були помічені істотні відмінності внутрішньої структури самого блоку, тоді Ви зіткнулися з неякісним товаром. Подібні ситуації виникають при провадженні у літієвої технології;
  • Піноблок повинен бути чистим, на ньому не повинні проявлятися розлучення від мастила. Самі ж стінки вироби повинні бути за кольором абсолютно однаковими з його внутрішньою стороною. Адже, дані нюанси здатні вказувати на використання якісних, або неякісних матеріалів, використовуваних у виробництві. При наявності подібної мастила, штукатурка буде дуже погано прилягати;
  • На піноблоків не повинно бути ніяких тріщин, якщо вони все ж помічені, тоді при проведенні сушки даного матеріалу були допущені грубі помилки, також, це може вказувати на внутрішні напруги. Такі моменти, швидше за все, приведуть до майбутнього руйнування вироби. Це може привести до руйнування піноблоку в майбутньому. При оформленні заявки на покупку піноблоку, рекомендується спочатку уточнити - скільки виробів буде доставлено в цілісності? У ситуації, коли виробник не може відповісти на поставлене запитання, потрібно просто відмовлятися від подібних послуг;
  • Ретельно перевірте щільність будівельного матеріалу, вона повинна в повній мірі відповідати всім вимогам, які встановлені в будівельній сфері. Будь-які відхилення будуть вказувати на те, що виробник не в повному обсязі дотримується нормативів, а це, в кінцевому результаті, негативно відбитися на довговічності даного виду вироби.

Якщо у Вас є можливість, тоді найкраще при будівництві використовувати фібропеноблок, який являє собою звичайний, тільки при його виготовленні додаються фибро-волокно - дуже сучасний матеріал, що дозволяє замінити спеціальну металеву арматуру в залізобетоні, найчастіше, він входить до складу унікальних, композитних , будівельних матеріалів. Видобувається дане волокно з гранул термопластичного, високомодульного полімеру, за допомогою екструзії з подальшою, структурної модифікацією.

Фібропеноблок має численні переваги в порівнянні зі звичайним видом піноблоку. Так, завдяки більшій мірі чинення опору в процесі утворення тріщин, дозволяє значно збільшувати його міцність в момент вигину, стиску, розтягання, водонепроникності. Фібропеноблокі має високий рівень морозостійкості, а також стійкості до проникнення хімічних речовин, води. Його дуже просто відрізнити від інших видів будівельних матеріалів, на зрізі блоку видно фіброволонка.

Однак, при проведенні будівництва, рекомендується звернути особливу увагу на кваліфікацію працівників, адже, дуже часто бувають ситуації, коли навіть при наявності високоякісно матеріалу, результати будівництва можуть бути дуже плачевними. Тому слід заздалегідь ознайомитися з наявними рекомендаціями, відгуками будівельників, і, тільки після цього користуйтеся їхніми послугами.

Застосування піноблоку (відео)

При оформленні заявки на покупку піноблоку, рекомендується спочатку уточнити - скільки виробів буде доставлено в цілісності?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама