Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Металевий сайдинг Блок Хаус: відео-інструкція по монтажу металосайдингу своїми руками, особливо GL, фото

  1. Що являє собою металевий Блок-Хаус
  2. Технічні характеристики матеріалу
  3. Кілька слів про кольорову гаму і практичному застосуванні
  4. Про покриття
  5. застосування

Всі прекрасно розуміють, що будинок потрібно не тільки побудувати, але і захистити. Для виконання даного завдання використовують найрізноманітніші матеріали, які підвищують експлуатаційні характеристики будівлі. Одним з таких покриттів є металевий сайдинг Блок Хаус Gl.

Що являє собою металевий Блок-Хаус

Блок-Хаус представляє собою оброблені панелі, які зовні нагадують оциліндрованої колоди. Спочатку така технологія застосовувалася для побудови каркасних будинків, але з часом її стали використовувати для обробки фасадів (як внутрішньої, так і зовнішньої). Спочатку в якості вихідного матеріалу служили хвойні породи деревини.

Спочатку в якості вихідного матеріалу служили хвойні породи деревини

Ще зовсім недавно здавалося неможливим виготовляти «металеве колоду», але сучасні технології зуміли втілити в життя настільки футуристичні ідеї

Металлосайдинг Блок Хаус з'явився в зв'язку з потребою в більш міцному і вологостійкому матеріалі для обробки будівель. В результаті таке покриття ввібрало в себе основні переваги обох матеріалів: міцність і довговічність металу, і чудовий зовнішній вигляд Блок-Хауса. Сучасні технології дозволяють імітувати будь-які породи деревини.

Технічні характеристики матеріалу

Якщо ви зібралися монтувати Блок-Хаус з металу, то це фото допоможе розібратися в схемі його монтажу

Даний матеріал виробляють з оцинкованої сталі з нанесенням додаткового полімерного покриття. Така багатошарова структура дозволяє захистити його від впливів вологи і реалізувати основні переваги.

Справедливості заради варто відзначити, що їх досить багато:

  • Підвищена стійкість до температурних перепадів. Як свідчить інструкція, даний матеріал здатний без будь-яких пошкоджень витримувати перепади від -50 до +80 градусів.
  • Висока довговічність. Металевий сайдинг має термін служби понад п'ятдесят років.
  • Він не горить. Навіть в разі прямого попадання вогню, панелі не почнуть горіти або плавитися. Цей факт дозволив йому отримати вищу оцінку безпеки.
  • Завдяки нанесенню особливих полімерів, покриттю абсолютно не страшно пряма дія ультрафіолетових променів, агресивних середовищ і атмосферних опадів. В результаті, воно не втрачає свого первинного лиску протягом десятків років.
  • Ціна металевого Блок-Хауса цілком доступна, що дозволяє купувати його основній масі населення.

Структура матеріалу представлена ​​на зображенні

  • Матеріали, з яких виготовляються металеві панелі, відповідають всім нормам екологічної безпеки.
  • За рахунок наявності додаткової теплової захисту, такий матеріал знижує витрати на обігрів будівлі, так як забезпечує прекрасну ізоляцію перекриттів.
  • Механічні дії йому також не страшні. Навіть в разі прямого контакту з матеріалом, він не потріскається і не прогнеться.
  • Монтаж металевого сайдингу Блок Хаус можна без праці зробити без допомоги фахівців. Панелі з'єднуються методом «внахлест», що не складає труднощів навіть для недосвідчених споживачів.

Порада: залишайте зазор між панелями і кріпильними елементами в кілька міліметрів. Це дозволить уникнути температурної деформації матеріалу.

  • Коефіцієнт температурного розширення такого сайдингу зовсім незначний. Це дозволяє створювати монолітну конструкцію.

Кілька слів про кольорову гаму і практичному застосуванні

Серед усього різноманіття позитивних якостей даного матеріалу варто виділити багатющу колірну гаму і широку сферу застосування.

Серед усього різноманіття позитивних якостей даного матеріалу варто виділити багатющу колірну гаму і широку сферу застосування

Колірній гамі металевого Блок Хауса можуть позаздрити багато оздоблювальні матеріали

Про покриття

Завдяки використанню фотоофсетной друку, даний матеріал може бути пофарбований практично в будь-який колір (див. вибір кольору сайдинга ). До того ж, на його поверхню можна наносити різні малюнки. Однак левова частка споживачів вважає за краще дотримуватися традицій і купувати покриття під колір дерева.

На відміну від свого натурального «побратима», металевий аналог не потребує додаткового догляду. До того ж його набагато простіше встановити своїми руками. Деревину потрібно щорічно покривати лаком, а ось сталь експлуатується за принципом «поставив і забув».

Порада: темні тони сайдингу значно повільніше забруднюються, тому для того щоб доводилося рідше мити поверхню, краще придбати панелі саме з такої колірної гами.

Навіть при експлуатації в суворих умовах (наприклад, на Крайній Півночі) такий матеріал не втратить свого кольору під час всього експлуатаційного періоду. Цей факт служить одним з головних причин його популярності.

застосування

Основна сфера застосування металевого Блок Хауса - це зовнішня обробка будівель. Для його використання на поверхні зводять обрешітку під сайдинг , На яку і кріплять панелі. Структура даного матеріалу дозволяє укладати шари тепло - і вологоізоляції, підвищуючи його експлуатаційний період.

Структура даного матеріалу дозволяє укладати шари тепло - і вологоізоляції, підвищуючи його експлуатаційний період

Огорожа з такого матеріалу буде вигідно обрамляти контури ділянки

Для твору монтажу цього покриття використовують спеціальні добірні елементи, які дозволяють стикувати панелі і об'єднувати поверхні між собою. Виконання даної операції досить складний процес, тому пропонуємо вашій увазі навчальне відео, яке наочно розповість про всі тонкощі.

Де ж застосовують це покриття?

  • Одне з найважливіших переваг даного матеріалу - це можливість вирівнювання поверхні без будь-яких додаткових операцій.
    Це стало причиною того, що його частіше за інших використовують для облицювання старих будівель. Такий захід дозволяє непогано заощадити.
  • До того ж, в тих випадках, коли від облицювального матеріалу потрібна підвищена пожежна безпека, металевий сайдинг є найбільш оптимальним рішенням.
    Це пов'язано з тим, що він не горить.
  • Його частіше за інших використовують для допоміжних приміщень, тобто альтанок, терас, мансард і т.д. Ще він застосовується для обробки огорож з сайдингу .
  • Також варто відзначити, що деякі люди вирішуються обробити внутрішній простір за допомогою даного покриття.
    Такий захід виглядає не дуже логічною, так як всередині приміщень не потрібно підвищених експлуатаційних характеристик. Для даних завдань краще використовувати натуральну деревину, наприклад, вагонку.

Поверхня, оброблену Блок-Хаусом, деколи складно відрізнити від справжнього бруса

На цьому розповідь про Блок-Хаусі з металу можна закінчити. У висновку варто зауважити, що цей матеріал дуже універсальний і може бути використаний практично для будь-яких цілей.



Де ж застосовують це покриття?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама