Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сбербанк: кредитний калькулятор для держателів зарплатних карт

  1. Які переваги дає статус власника зарплатної картки
  2. Які кредити є в Ощадбанку на сьогодні?
  3. Що таке кредитний калькулятор?
  4. Де знайти офіційний кредитний калькулятор Ощадбанку?

Шукаєте кредитний калькулятор Ощадбанку для держателів зарплатних карт цього банку? Сьогодні ми розповімо вам про те, яким чином можна легко і швидко зробити попередній розрахунок вашого кредиту.

Для початку хочемо відзначити: не існує спеціального калькулятора, який би розраховував виключно позики для зарплатних клієнтів . На офіційному сайті Ощадбанку ви зможете знайти тільки загальний інструмент розрахунку, який дозволяє вказати вашу категорію, і в залежності від цього розрахуватися. Тобто можна просто поставити галочку відповідно до того, що ви є учасником зарплатного проекту.

Які переваги дає статус власника зарплатної картки

Якщо ви отримуєте заробітну плату на банківський рахунок в цій компанії, то вам напевно відомо про те, що для таких клієнтів діють особливі умови, а саме:

    • Знижена процентна ставка - мінімальна з тих, що пропонується за допомогою одного з видів кредиту. Для інших категорій позичальників завжди діє надбавка в розмірі 0,5-1 в.п .;
  • Зменшений термін очікування перевірки заявки - протягом дня, коли як для інших цей термін становить до 3-ох робочих днів;
  • Скорочений перелік документів - споживчу позику можна отримати по 2-розум документам без підтвердження доходу. А єси мова йде про невелику суму, то її і зовсім дадуть по одному тільки паспорту;
  • Немає строгих обмежень за трудовим стажем, коли як інші позичальники повинні обов'язково мати загальний трудовий стаж не менше 1 року, а на останньому місці роботи він повинен становити від 6 місяців і вище.

Ви можете подавати заявку на отримання споживчого позики, не відвідуючи банківського відділення, все, що вам потрібно - це доступ до Особистого кабінету системи " Ощадбанк онлайн ". Увійшовши в систему, вам потрібно зайти в розділ "Кредити" і потім "Оформити заявку".

Ознайомтеся з наявними програмами і заповніть анкету на потрібний вам варіант. Вказуйте тільки актуальні дані, не намагайтеся їх прикрасити або приховати наявність діючих боргів, все одно банк має доступ до такої інформації.

Якщо ваша анкета буде схвалена, з вами зв'яжеться співробітник і запросить в офіс для підписання договору. Більш докладно ця процедура описана в цій статті.

З недавніх пір для учасників зарплатного проекту з'явилася нова привілей - можливість отримання кредиту без відвідування банківського відділення. Якщо ви заповнили анкету через свій ЛК, і по ній було прийнято позитивне рішення, то схвалена сума протягом декількох хвилин надійде відразу на вашу картку.

Йдемо далі, виберіть відповідний вам розділ:

Які кредити є в Ощадбанку на сьогодні?

Ми пропонуємо вам коротко розглянути умови кредитування, які пропонуються в банку на сьогоднішній день:

Може видаватися на будь-які цілі, як із забезпеченням, так і без нього. В якості забезпечення може бути використаний заставу нерухомості, що знаходиться у вас у власності. А також поручительство фізичної особи.

Зараз в банку діє акція на отримання позики на будь-які цілі під ставку від 11,9% річних, скористатися нею можна до кінця квітня цього року. Без акції відсоток мінімально складе 12,9%.

Юез надання довідки про доходи і трудової книжки на суму до 1 млн рублів, термін - до 5 років. Відсоток досить привабливий для сьогоднішнього ринку кредитування - від 12,5%.

Можливо, ці статті також будуть вам цікаві:

Дана послуга дозволяє перевести наявні у вас заборгованості від інших компаній в Ощадбанк під більш вигідні умови. При цьому, ви можете об'єднати декілька кредитів в один.

Видається на будівництво або придбання житла на первинному ринку (новобудови) або вторинному (готові будинки) ринку. Пропонуються різні ставки, є спеціальні акції для молодих сімей та військовослужбовців, пропонуються особливі умови для багатодітних сімей з материнським капіталом .

З початку 2018 року тут можна оформити особливу іпотеку з державною підтримкою всього під 6% річних. Скористатися такою пропозицією можуть тільки родини, в яких із зазначеної дати з'явився другий або третій малюк. Пільга надається на короткий період - від 3 до 8 років, по його закінченні ставка буде дорівнює 9,25% в рік.

Також мають свою градацію від моментальних до золотих, чим вище статус - тим вище вартість річного обслуговування, і більше доступних послуг і бонусів. Відсотки починаються від 23,9% річних, ліміт - до 600 тис. Рубл.

Для зарплатних клієнтів часто робляться спеціальні пропозиції, завдяки чому їх обслуговування буде для вас безкоштовним. Зокрема, для них дуже часто бувають доступні кредитки категорії Gold без плати за обслуговування, зі зниженим% і заздалегідь відомим лімітом.

Як дізнатися, чи є у вас попередньо схвалене пропозицію? Це можливо зробити в Особистому кабінеті інтернет-банкінгу, в банкоматі компанії. Також отримати таку інформацію можна за телефоном 900.

Що таке кредитний калькулятор?

Онлайн-калькулятор - це спеціальний інструмент, який дозволяє зробити попередні розрахунки вашого майбутнього кредиту. Скориставшись ним, ви зможете дізнатися розмір вашого щомісячного платежу, порахувати загальну переплату і скласти графік виплат.

Навіщо це потрібно? Попередні розрахунки дозволяють вам оцінити свої можливості з обслуговування позики. Згідно з нормами закону, банківські установи зобов'язані прораховувати боргове навантаження кожного позичальника, який до них звернувся.

Кредитор оцінює ваші доходи і всі обов'язкові витрати (квартплата, аліменти, інші кредити і т.д.). При цьому в розрахунок беруться тільки офіційні види заробітку, які підтверджуються документально. І щомісячний платіж по вашому займу не повинен перевищувати 40% від рівня вашої зарплати.

Якщо за вашими розрахунками виходить так, що платіж менш або дорівнює 40% вашого доходу, ви можете розраховувати на схвалення. А ось якщо виходить 50% і більше, якщо у вас вже є невиплачені заборгованості, то тут ваші шанси значно знизяться. І для їх збільшення доведеться підшукувати когось на роль співпозичальника або поручителя .

Про те, в яких банках можна отримати гроші всього за одну годину, читайте тут ⇒

Де знайти офіційний кредитний калькулятор Ощадбанку?

Він знаходиться безпосередньо на сайті даної банківської установи. Щоб дізнатися необхідні вам цифри, вам потрібно зробити наступне:

  1. Перейти за посиланням sberbank.ru,
  2. Знайти розділ "Кредити",
  3. Вибрати потрібну вам категорію, наприклад "Кредит на будь-які цілі",
  4. Прочитайте опис обраного вами продукту, і трохи нижче з'явиться форма для розрахунку.

ru,   Знайти розділ Кредити,   Вибрати потрібну вам категорію, наприклад Кредит на будь-які цілі,   Прочитайте опис обраного вами продукту, і трохи нижче з'явиться форма для розрахунку

Все, що вам потрібно - це вказати бажану суму і термін її повернення. Обов'язково поставте галочку, що підтверджує ваш статус зарплатного клієнта. Все інше система розрахує сама - відсоток, платіж, переплату .

Якщо вас все влаштує, то можна відразу подати заявку за обраними параметрами. Пам'ятайте, що розрахунки будуть приблизними, точні цифри вам зможуть сказати тільки при особистому зверненні в офіс і вивчення ваших документів і КІ.

Ми рекомендуємо зарплатних клієнтам заздалегідь скористатися онлайн-калькулятором, ще перед подачею заявки на отримання кредиту. І якщо ваші результати будуть сильно відрізнятися від тих, що вам озвучать у відділенні, то це привід дізнатися, чи не внесли чи в ваш договір додаткові послуги, і відразу відмовитися від них

Що таке кредитний калькулятор?
Де знайти офіційний кредитний калькулятор Ощадбанку?
Шукаєте кредитний калькулятор Ощадбанку для держателів зарплатних карт цього банку?
Як дізнатися, чи є у вас попередньо схвалене пропозицію?
Навіщо це потрібно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама