Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стійки для болгарок

  1. Перевага покупки у нас в магазині:

Стійки для електричного інструменту, служать для економії часу на виконання деталей, а так же, підвищують безпеку роботи

Стійки для електричного інструменту, служать для економії часу на виконання деталей, а так же, підвищують безпеку роботи. Завдяки апарату, відбувається істотне збільшення в обсязі виконуваної роботи.

Стійка для болгарки - це стаціонарна установка, яка застосовується з інструментом болгарка. Дана стійка застосовується для того, щоб розрізати метал або інші тверді матеріали, по типу відрізний пили.

Так само, стійка призначена і для кутошліфувальних машин (УШМ) . Стійка для УШМ, застосовується з умовою діаметра кола сто п`ятнадцять на сто двадцять п'ять міліметрів. Стійка має і захисний кожух, який захищає працівника, біля неї, від всілякої стружки.

Купити стійку для болгарки 230 - це отримати апарат, завдяки якому, можна буде зробити розріз. Розрізи, можливо, робити під прямим кутом або під кутом сорок п'ять градусів.

Особливість станини для болгарки - це регуляція фіксаторів, завдяки якій можна закріпити болгарку з різними формами редуктора. Якщо потрібна станина для болгарки купити можна у нас в магазині, при цьому, крім надійної стійки, отримати апарат з чавунною підошвою і швидкої, що фіксує установкою.

Якщо вас зацікавила стійка для болгарки купити її можна тут. У комплект входять:

За допомогою інструктажу, навіть літні люди впораються з експлуатацією стійки.

стійка кріплення УШМ володіє такими характеристиками: вага в апарата може трохи перевищувати п'ять кілограм, що сприяє більш зручному транспортуванню, особливо, якщо прилад необхідно переміщати по великій площі відразу.

Діаметр диска 180 на 230. Якщо вам терміново потрібно стійка для УШМ, купити її швидко і недорого можна у нас, при цьому отримавши гарантії якості та надійності. До особливостей стійки, можна віднести так само, той факт, що в стандартному комплекті є дві Типорозмірний фіксатори для редуктора.

У стійці можна налаштовувати градуси, від нуля і до сорока п'яти градусів. Завдяки стійці для болгарки, можна виконати наступні завдання:

  1. Різання отворів на задану глибину;

  2. Проробляє технологічних отворів, не роблячи наскрізні отвори;

  3. Свердління відбувається тільки по заданому курсу, під встановленим кутом;

  4. Такі переваги, особливо добре впливають при роботі з твердими або слизькими металами, які важко тримати в руках.

Стійка для болгарки купити Україна не складе труднощів, завдяки нашому магазину, ви зможете придбати надійний і якісний апарат.

У роботі зі стійками, неприпустима ніяка вібрація. Таке відбувається, через імовірність розхитати болти.

Купити стійку, при цьому з надійним кріпленням і в міру універсальну, можна в нашому магазині.

Так само, є можливість установки додаткового обладнання. Залежно від моделі, стійки можуть розширювати свої функціональні можливості. При цьому, може бути встановлений якийсь кріпильний елемент, наприклад, станина для болгарки.

У нашому магазині, ви можете проконсультуватися у виборі товару. А саме дізнатися, яка за технічними характеристиками стійка буде вигіднішою і надійної для вас.

Перевага покупки у нас в магазині:

  • Всі товари мають сертифікат якості;

  • Відповідають стандартом якості;

  • Складаються з високоякісних матеріалів;

  • Мають довгострокове гарантійне обслуговування.

Для економії часу, і отримання висококласного результату - використовують стійки, з багатьма функціональними можливостями. Захистіть себе, як працівника, від різних металевих стружок.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама