Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

5 річниця весілля. Дерев'яну весілля. Як відзначити дерев'яне весілля

  1. Дерев'яне весілля і її традиції

Дерев'яне весілля відзначається на п'ятий рік з дня укладення шлюбу Дерев'яне весілля відзначається на п'ятий рік з дня укладення шлюбу. За статистикою, більшість сімей розпадається, навіть не дійшовши до першої «п'ятирічки». Якщо подружня пара перейшла 5-річний рубіж, можна зітхнути з полегшенням: перші кризи сімейного життя залишилися в минулому, а відносини зміцніли і стабілізувалися.

Невипадково символом цієї дати вибрано саме дерево. Подружні стосунки стали надійніше. Вони вже не порвуться як ситець або папір, а й від пожежі сімейних сварок можуть швидко зруйнуватися.

До п'ятого року спільного життя сім'я зазвичай встигає обзавестися дітьми і власним житлом. Залишається посадити дерево і «програма-мінімум» (побудувати будинок, виховати дитину, посадити дерево) буде виконана. Якщо дозволяють житлові умови, можна вибрати місце для посадки молодого деревця у дворі свого будинку, або у батьківського. Чоловік і дружина разом проводять посадку саджанця плодового дерева, що символізує їх міцні узи. Коли дерево посаджено, його обв'язують червоною стрічкою, що служить оберегом сімейного щастя до наступної річниці. У тому випадку, коли свого житла ще немає, можна обмежитися покупкою кімнатної рослини, яке має вигляд маленького дерева. Для цієї мети ідеально підходять: фікус Бенджаміна, толстянка деревоподібна, шеффлера, гептаплеурум, абутілон або бонсай.

Дерев'яне весілля і її традиції

П'яту річницю весілля молодої сім'ї рекомендується відзначати у вузькому сімейному колі, або наодинці з чоловіком. У цей день занадто гучні забави будуть недоречні, оскільки покровителем п'ятої річниці весілля є Сатурн - планета обмежень і стабільності. У день дерев'яної весілля потрібно постаратися створити романтичну, затишну атмосферу. Прекрасним вибором місця для проведення торжества буде ресторан з обробкою залу під дерево або в етнічному стилі. Якщо річниця весілля влітку - кращим рішенням буде пікнік на природі, в лісі або гаю. Меню святкового столу повинно поєднувати в собі безліч фруктів і овочів. Для прогулянки в цей день ідеально підійде парк або ботанічний сад.

Якщо святкування дерев'яної весілля не обійшлося без приходу численних родичів і друзів, то після їх відходу подружжю все ж потрібно знайти час, для того, щоб побути наодинці і згадати все пережите разом. Можна погортати сімейний альбом, подивитися весільні фотографії і просто насолодитися приємним спілкуванням один з одним.

Олена Власюк спеціально для сайту http://otebe.info/

Ще читати:
1
Ситцеве весілля. 1 річниця весілля
Що подарувати на ситцеве весілля
Що подарувати на дерев'яну весілля

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама