Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Доставка вантажів з Німеччини до Росії

Транспортно-логістична компанія «Меридіан» надає послуги з міжнародного перевезення вантажів з Німеччини до Росії з ідеальним співвідношенням якості та ціни. Ми розробляємо комплексні рішення з підбором оптимальних способів транспортування і маршрутів, організуємо короткострокове і тривале зберігання, і пропонуємо вигідні тарифи.

Наші переваги:

  • Доставка будь-яких вантажів - ADR, негабаритних, надважких, насипних, наливних, штучних та інших.
  • Офіційне представництво провідної в Європі компанії-перевізника RollBo.
  • Свій термінал в порту Гамбурга з двома закритими складами консолідації, технікою і площами для навантаження-розвантаження, зберігання і обробки.
  • Вантажоперевезення з будь-якої точки Німеччини в Москву, Санкт-Петербург, Самару і інші міста Росії.
  • Наявність власного парку з автомобілів і причепів різної вантажопідйомності і місткості.
  • Прямі договори і контакти з дозвільними інстанціями, поромними і ж / д лініями Європи.

Вартість доставки вантажу з Німеччини до Росії розраховується в індивідуальному порядку. Підсумкова ціна формується, виходячи з їх ваги, кубатури і характеру, витрат на перевезення, митних платежів та супутніх витрат. Для отримання інформації по точної вартості залиште заявку на прорахунок.

Компанія «Меридіан» виконує доставку вантажів з усіх міст Німеччини в Росію, вибираючи способи транспортування з урахуванням вимог до строків, ціною і умовами перевезення.

Ми надаємо повний комплекс логістичних послуг і здійснюємо:

  • Перевезення вантажів всіх типів - обладнання, товари народного споживання і повсякденного попиту, продукцію автомобільної промисловості, будматеріали і інструмент.
  • Доставку збірних і комплектних вантажів повітряним, морським, автомобільним і залізничним транспортом.
  • Внутріпортове експедирування, контейнерну упаковку, організацію зберігання і обробку.
  • Сертифікацію, страхування та митне оформлення з підготовкою необхідних документів.

Для отримання докладної інформації щодо умов, особливостям і вартості доставки вантажів з Німеччини залиште онлайн-заявку на сайті або зв'яжіться з нами по телефону +7 (846) 972-2-972.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама