Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Автополив на дачі, система автоматичного поливу на дачній ділянці

  1. Автополив на дачі
  2. Яке буває дощування
  3. Комплекти для зрошення газону на ділянці
  4. Автоматичний полив на дачі за індивідуальним проектом
  5. Ось, що входить в послугу:
  6. Відео як робиться проект поливу
  7. Автоматичний полив - комплект економний
  8. Ось, що входить в комплект:
  9. Базовий набір для зрошення
  10. Ось, що входить в набір:
  11. Дорого це?
  12. Крапельний полив на дачі
  13. Автоматичний полив ділянки за схемою
  14. Система поливу для дачі своїми руками
  15. Полив на дачній ділянці
  16. Автоматична система поливу для дачі

Абсолютно будь-якій ділянці потрібна система поливу для дачі. Ви коли-небудь замислювалися про те, що ціна установки системи автополиву на дачі під ключ може бути дуже вигідною?

Пристрій автополива на дачній ділянці можна зробити своїми руками. Для цього буде потрібно трохи знань гідравліки, вміння поєднувати пластикові труби, підключати насос і обв'язувати ємність. В цілому, при бажанні все дійсно можна зробити самостійно і це заощадить ваші гроші.

Подивіться відео, як наш клієнт зробив крапельний автополив на дачі своїми руками в теплиці і зовні на своїй ділянці:

Автополив на дачі

Дійсно, купити і встановити автополив на дачі хотіли б багато власників заміських ділянок, таких як у Дмитра на відео. Але комплект для автополиву часто має високу ціну і установку системи доводиться відкласти.

Насправді, щоб зробити все економно, потрібно просто розбиратися в обладнанні і використовувати здебільшого власні сили.

Яке буває дощування

Автоматичне дощування для приватних ділянок ділиться на 2 основних типи:

  • полив газону;
  • крапельний полив.

Організувати полив газону на дачі дійсно буде не дуже дешево. Особливо це стосується робіт. Потрібно викопати траншеї, обв'язати пластикову ємність і насос, провести електрику, налаштувати автоматику. Та й самі дощовики не завжди будуть дешевими, особливо допоміжні комплектуючі. Наприклад, електромагнітний кран або як він правильно називається, клапан - це досить дорога річ. А таких потрібно кілька. Найбільше, звичайно будуть коштувати резервуар для регуляції води і насосне обладнання. Це приблизно третина ціни покупки.

Так як дачні території не завжди мають регулярне водопостачання. часто в системі або немає води в достатній кількості, або вона низької якості, без регулюючого пластикового бака не обійтися. Альтернативою може послужити буріння свердловини, але це теж зазвичай досить дорого.

Газонне зрошення має великий часовий витрата води. Волога рівномірно осідає по території, але її повинно бути достатньо, щоб система працювала в нормальному режимі.

У нас можна отримати безкоштовно комерційну пропозицію по організації системи автоматичного поливу як для газону, так і для краплинного зрошення городу. Просто зробіть завмер своєї ділянки і надішліть нам план з розмірами, щоб ми змогли розрахувати кількість дощовиків, труб для трубопроводу, кабелю, обсяг танка і підібрати відповідний насос.

Комплекти для зрошення газону на ділянці

У нас є пропозиція спеціально для тих, хто хоче, щоб автоматична система поливу для дачі була встановлена ​​і економила їх час, але не може дозволити собі витрачати на обладнання великі гроші.

Щоб запропонувати клієнтам кращу мінімальну ціну, ми розробили 3 готових рішення для поливу дачної ділянки. Ці рішення дозволять вам знайти саме той варіант, який виявиться найвигіднішим. Почнемо з самого дорогого.

Абсолютно будь-якій ділянці потрібна система поливу для дачі Автоматичний полив на дачі за індивідуальним проектом

Для тих, кому потрібно купити автоматичний полив ділянки під ключ, за найкращою ціною ми пропонуємо готовий пакет послуг. Всі роботи ми беремо на себе, вам залишається тільки насолоджуватися смарагдовим газоном і деревами.

Ось, що входить в послугу:

  1. Виїзд для виміру ділянки;
  2. Індивідуальний проект;
  3. Висувний дощуватель;
  4. Гнучке коліно;
  5. Електромагнітні клапани;
  6. Пульт управління на 6 зон;
  7. Насадки віяла;
  8. Труби 25 і 32мм;
  9. ємність;
  10. Насос Espa Aspri;
  11. Вузол продувки;
  12. Повний комплект фітингів;
  13. Монтаж або шефмонтаж;
  14. Налаштування системи.

Вартість повної послуги від - 159 990 рублів.

Відео як робиться проект поливу

Подивіться це відео, де головний інженер компанії Good Rain розповідає, як ми розраховуємо матеріали і обладнання і робимо схему і проект системи поливу.

Якщо у вас є план, то попередній розрахунок робиться на його основі.

Після цього до вас приїде інженер, заміряє територію, внесе на план уточнення і зробить остаточний кошторис з розстановкою спринклерів.

Як тільки розстановка буде затверджена виконується проект з трасуванням трубопроводів, гідравлічним розрахунком, рекомендаціями, графіком опадів і докладної пояснювальною запискою.

З цього проектного рішення можна буде виконати монтажні роботи як самостійно (під керівництвом фахівця), так і повний комплекс з земляними і монтажними роботами під ключ.

Автоматичний полив - комплект економний

Якщо ви вмієте все робити самостійно, але вам потрібно якісне обладнання та детальна інструкція - це пропозиція саме для вас!

Ось, що входить в комплект:

  1. Виїзд інженера;
  2. Індивідуальний проект;
  3. Висувний дощуватель - 28 шт .;
  4. Гнучке коліно - 28 шт .;
  5. Електромагнітні клапани - 4 шт .;
  6. Пульт управління на 4 зон - 1 шт .;
  7. Насадки віяла - 28 шт .;
  8. Труба 32мм - 200 м;
  9. Набір фітингів;
  10. Повна інструкція по збору та налаштування системи.

Вартість повного комплекту - 79 790 рублів.

Індивідуальний проект розповість вам вам, як краще зібрати автоматичний полив на дачі. Повна інструкція по монтажу системи для дачної ділянки та городу дозволить купити і зібрати автополив самостійно.

Комплект дозволяє організувати полив зеленої території, в тому числі газону площею до шести соток.

Базовий набір для зрошення

Базовий набір для тих, хто хоче купити полив в комплекті за мінімальною ціною з мінімальними вкладеннями.

Ось, що входить в набір:

  1. Висувний дощуватель - 28 шт .;
  2. Гнучке коліно - 28 шт .;
  3. Електромагнітні клапани - 4 шт .;
  4. Пульт управління на 4 зон - 1 шт .;
  5. Насадки віяла - 28 шт .;
  6. 1 типовий план;
  7. інструкція по збору та налаштування автополива.

Вартість повного набору - 39 990 рублів.

Цей набір - найкраща ціна для тих, хто вирішив купити автополив на дачну ділянку.

Ви купуєте тільки комплект основного обладнання, без якого не можна зібрати автоматичну систему поливу за містом. Користуючись прикладеної інструкцією ви зможете організувати всі роботи зі зборки комплекту автоматичного поливу своїми руками.

Самостійний монтаж зазвичай займає від 5 до 10 днів, в залежності від площі території, яку ви збираєтеся використовувати під посадку газону і поливати.

Дорого це?

Середня вартість ділянки з поливається територією шість соток газону в 2018 році становила 230 000 рублей під ключ. З огляду на те, що все обладнання поставляється з США і Європи і падіння російського рубля, ціна покупки автополива в 2019 році буде в щільну наближатися до 400 000 рублей.

Російських аналогів для систем зрошення не існує, так само як і аналогів насосних станцій, тому купити автоматичне зрошення дешево можна тільки зробивши грамотний проект. Саме професійний інженерний підхід дозволяє зробити зрошення вигідним.

10 кратна економія на автоматичній системі поливу на дачі - це те, що ми готові запропонувати всім нашим клієнтам, які розуміють, що особистий час, витрачений на ручний полив ділянки безцінне.

Крапельний полив на дачі

Другий варіант організації зрошувальної системи - крапельне дощування. Тут вартість під ключ може бути набагато нижче зважаючи на присутність маси китайських комплектуючих, в тому числі крапельної стрічки, яка служить 1 - 2 сезони і коштує копійки. Якість такої системи може кульгати, але зате все точно можна зібрати своїми руками і полити грядки на дачі.

Автоматичний полив ділянки за схемою

Найпростіше, що можна зробити самостійно - це намалювати просту схему того, що потрібно поливати. Ви берете листок паперу і починаєте зображати грядки, дерева, кущі. Все це потрібно робити в масштабі. Таким чином у вас вийде безкоштовний план території, з яким можна працювати далі.

Після того, як все буде готово, можна зібрати крапельний автоматичний полив ділянки за схемою, яку ви змалювали. Якщо робити систему в повному обсязі автоматизованої, то на вході можна поставити звичайний кран перекриття потоку і відмовитися від пульта управління, проводів та іншої автоматики.

Трубопровід для дачних зрошувальних систем завжди рекомендується організовувати з труб ПНД. Система водопостачання, зібрана з труб ПНД має можливість розширюватися і таким чином переживати морози навіть якщо ви забудете спустити на зиму воду. Або при попаданні восени в систему вод з грунту після рясних дощів.

Система поливу для дачі своїми руками

Ми вже з'ясували, що найпростіше використовувати крапельні лінії. До того ж це дешевше. Чагарники і дерева слід поливати зі спеціальних крапельниць, а грядки можна за допомогою крапельного шланга, то ж стосується і теплиць. Земля не буде перезволожений водою, так як витрата таких систем дуже економний.

Так само можна буде уникнути перевантаження системи водопостачання, так як поливальний водопровід НЕ буде витрачати багато води в одиницю часу.

Варто поцікавитися у досвідчених фахівців про кількість води, яка споживається різними видами рослин. Таким чином можна буде розділити водопровід на зони і подавати кожній рослині саме стільки вологи, скільки йому необхідно і достатньо для розвитку і зростання.

Давайте перерахуємо, що ще, крім схеми знадобиться для організації системи автополиву на дачі своїми руками.

Які потрібні матеріали для монтажу:

  • Труби (бажано ПНД);
  • Краплинні шланги (вважаємо за довжиною грядок і площі теплиць);
  • Стрічка краплинного зрошення (якщо використовується дешеве китайське обладнання замість шлангів);
  • Запірна арматура (прості крани або автоматичні клапани);
  • Спринклери під баблери (замість крапельниць для поливу масивних насаджень або крупномірів за бажанням);
  • Головний контролер (якщо система автоматизована);
  • Ємність об'ємом від 200 літрів (якщо джерело зрошення не дає достатньої кількості води або в Скажінние дуже холодна вода);
  • Насос і автоматика для нього.

Що потрібно ще:

  • Один або кілька помічників для монтажу (якщо ділянка більше 3-х соток);
  • Інструменти: лопати, ножиці для різання труб, шуруповерт, викрутка, плоскогубці, ключ для труб;

Система поливу на дачній ділянці вийде більш якісною, якщо у вас є знайомі, які розбираються в гідравлічному розрахунку і може його зробити. Краще порахувати всі заздалегідь, щоб не довелося кликати друзів на допомогу, коли доведеться займатися пристроєм системи дощування заново, якщо в лінії буде недостатній натиск або витрата води для грядок або кущів, а відстань до теплиці виявиться більше, ніж було виміряно спочатку.

Якщо у вас таких знайомих немає? Ви можете скинути план нам і ми безкоштовно порахуємо вам повний комплект обладнання для влаштування системи поливу дачної ділянки на основі спринклерів для газону або крапельних ліній.

Полив на дачній ділянці

Для того, щоб економити час всіх власників заміських будинків був придуманий автоматичний полив на дачній ділянці Для того, щоб економити час всіх власників заміських будинків був придуманий автоматичний полив на дачній ділянці.

Найчастіше клієнтам потрібно саме автоматичний полив для дачі та городу. Промислові об'єкти і великі парки, хоч і вимагають великих вкладень, не завжди обладнуються якісним збільшити обсяги виробництва.

Купити автополив на дачі - це означає перестати піклуватися про рослини самостійно, доручивши догляд за городом, газоном і садом досконалішого комп'ютерного механізму, який ніколи не забуде виконати свою роботу саме в тому обсязі, в якому це потрібно.

Автоматична система поливу для дачі

Щоб автоматична система поливу для дачі стала частиною вашої ділянки, щоб замовити проект або отримати один з варіантів наборів, просто зв'яжіться з нами.

Ви перебуваєте в іншому місті і хочете уточнити питання по доставці? Заповніть форму нижче! Наш менеджер зв'яжеться з вами сам і все детально розповість і пояснить.

Ви коли-небудь замислювалися про те, що ціна установки системи автополиву на дачі під ключ може бути дуже вигідною?
Дорого це?
Якщо у вас таких знайомих немає?
Ви перебуваєте в іншому місті і хочете уточнити питання по доставці?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама