Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво даху приватного будинку за низькою ціною в Харкові

Будівництво даху будинку передбачає наступні види робіт:

  • монтаж кроквяної системи;
  • укладка гідро-і пароізоляційних матеріалів;
  • монтаж покрівельного матеріалу і утеплювача;
  • установка водостоку, захисних козирків, флюгерів, декоративних елементів.

Покрівельний матеріал для зведення даху залежить від стилю конструкції. Розрізняють плоскі, одно- і багатоскатні даху, дахи з шиферу, металочерепиці або профнастилу, фальцеві даху (рулонної сталі з полімерним покриттям). Фасадні і покрівельні роботи проводяться в теплий період часу.

Фасадні і покрівельні роботи   проводяться в теплий період часу

Кошторис будівництва даху має наступні розділи:

1. Вибір покрівельного матеріалу: м'яка або жорстка покрівля, ондулін, рулонний наплавляється або плоска мембранна покрівлі, черепиця (керамічна, металева, бітум і стехлохолст, метал), мідно-алюмінієва і сталева фальцева покрівля, сланцева покрівля. Параметри вибору матеріалу:

  • вартість зведення даху. До найдорожчим відносяться сланцева, керамічна та фальцева покрівлі, до бюджетних - шифер, металочерепиця, профнастил;
  • стійкість матеріалу до атмосферних опадів. Незважаючи на захисне покриття, металева покрівля кородує і вигорає, бітумна дах плавиться на сонці, найстійкіша - кераміка;
  • екологія і безпека. Самим екологічним вважається ондулін, але він, як і шифер, горючий;
  • крихкість матеріалу. Найкрихкіший шифер і кераміка, найміцніший - сталь;
  • шумоізоляція. Металочерепиця вважається гучної, оптимальною - фальцевой;
  • естетика. Елітним вважається сланцева і керамічна даху.

По терміну служби найдовговічнішими вважаються профнастил, сланцеві і фальцеві покрівлі (термін служби без ремонту 30-50 років), але через співвідношення "ціна-якість" найпопулярнішими залишаються сталеві покрівлі та даху з металочерепиці.

2. Вибір типу даху. Будівництво плоского даху саме бюджетне, але рекомендується тільки для місцевості, де низька норма опадів, і лише з високим запасом міцності під снігове навантаження. Практичними вважають односхилі даху, естетичними - мансардні і багатоскатні покрівлі, прикрашені стилізованими фігурними водостоками і декоративними елементами.

3. Варіант утеплення. Будівництво даху приватного будинку за принципом "сендвіч" передбачає багатошарову кладку гідроізоляційних і утеплюють. Варіант "сендвіча": на кроквяний каркас укладаються гіпсокартонні плити, на які зверху стелиться плівка (пароізоляційний шар). Наступний шар - теплоізоляція (мінеральна вата) і вентиляційний зазор. Покрівельне покриття є останнім шаром. Ціна будівництва покрівлі вказується в проекті.

Проектна компанія "Метроплекс" пропонує весь комплекс послуг з проектування всіх стадій проектно-будівельної документації, починаючи від підготовки кошторису та ескізного проекту, закінчуючи повним проектом з архітектурними, конструктивними і інженерними розділами. На сайті "Метроплекс" ви знайдете вже готові проекти сучасних будинків з мансардою , Верандою різної поверховості, різних стилів і планування. Під замовлення готуємо індивідуальні проекти з наочною моделлю 3D-візуалізації, а також окремі проектні розділи під перепланування або доопрацювання будинку. Будівельні послуги в Харкові надають підрядники, які є перевіреними партнерами "Метроплекс". Компанія супроводжує реалізацію проекту до його повної здачі, консультуючи і контролюючи підрядника.

"Метроплекс" - ми вміємо розуміти, чого хоче замовник!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама