Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дачний одноповерховий будинок 6х8: розглядаємо всі «плюси» і «мінуси» проекту

  1. З чого побудувати дачний будинок своєї мрії?
  2. Розрахунок кількості бруса
  3. Особливості планування одноповерхового дачного будинку 6х8 метрів
  4. Одноповерховий будинок для дачі - не потрібно сумніватися
  5. Опис проекту. Особливості, планування

Дача поступово стала невід'ємним аспектом життя городянина - тут і підмога у вигляді натуральних овочів і фруктів, і відпочинок від суєти повсякденного життя, і фізичне навантаження, якої часто не вистачає в місті. Невеликий будиночок в один поверх з натуральних матеріалів буде найкращим вибором для дачної ділянки.

З чого побудувати дачний будинок своєї мрії?

Щоб будівництво не влетіло «в копієчку», варто вибрати підходящий матеріал, який крім невисокої ціни порадує екологічністю і іншими позитивними властивостями. Один з таких матеріалів - профільований брус. Чому саме він?

Брус має характерні для деревини перевагами:

  • забезпечує комфортний мікроклімат в приміщеннях;
  • довговічний;
  • НЕ створює проблем при формуванні оригінального інтер'єру;
  • дозволяє побудувати будинок за лічені тижні;
  • не вимагає додаткової внутрішньої і зовнішньої обробки.

забезпечує комфортний мікроклімат в приміщеннях;   довговічний;   НЕ створює проблем при формуванні оригінального інтер'єру;   дозволяє побудувати будинок за лічені тижні;   не вимагає додаткової внутрішньої і зовнішньої обробки

Розрахунок кількості бруса

Важливе питання - скільки буде потрібно матеріалу на будівництво будинку з бруса 6х8? Розрахувати нескладно, якщо знати, як. Для того щоб розібратися в цьому, потрібно визначити розміри стін і вирішити, які будуть параметри профільованого бруса , Який ви будете використовувати для будівництва.

Далі схема проста:

  • задайте висоту стін;
  • також знадобиться значення, що визначає висоту бруса;
  • розділіть перше значення на друге і отримаєте кількість брусів.

Якщо потрібно порахувати кубатуру - скористайтеся онлайн-калькулятором.

Особливості планування одноповерхового дачного будинку 6х8 метрів

Щоб невеличкий будиночок в один поверх став по-справжньому затишним, необхідно продумати планування. Для комфортного відпочинку досить будови з розмірами 6х8 метрів. На площі в 48 кв. м. можна легко розмістити дві або три кімнати, кухню, санвузол і передпокій, що дозволить створити не просто куточок для одномоментного відпочинку, а повноцінне дачне житло, де вистачить місця кожному члену сім'ї. Основна складність планування одноповерхового будинку 6 на 8 метрів - розташувати приміщення в найбільш зручному порядку. Найчастіше санвузол розташовують недалеко від входу, решта - за бажанням замовника.

Одноповерховий будинок для дачі - не потрібно сумніватися

Не варто боятися, замовляючи будівництво одноповерхового будинку, що в ньому не вистачить місця для всіх важливих приміщень. Незважаючи на невелику квадратуру, така будова дозволить не тільки організувати відпочинок в процесі садово-городніх робіт, але і дасть можливість вписати в планування комору або приміщення для зберігання сезонного обладнання та інструментів.

В одноповерховому дачному будинку 6х8 є повноцінне горищне приміщення, яке можна використовувати для розміщення овочевих і фруктових консервів, інструментів для обробки ділянки і т. Д. Готові проекти одноповерхових будинків 6х8 метрів - відмінний вихід, серед планувань можна вибрати відповідну, кожен варіант передбачає використання архітектурних елементів, які розширюють корисну площу будинку і надають йому індивідуальність.

Опис проекту. Особливості, планування

Розберемо докладніше один з проектів, які пропонує СК «Стройудача» .

проект Д-1.7 являє собою одноповерховий будинок розміром 6х8 метрів. Загальна корисна площа - 48 кв. м. Часто така будова використовують для сезонного проживання (в літній період). На одному поверсі вдало розмістилися технічні і житлові приміщення: санвузол, тамбур, кухня-вітальня і 2 кімнати (кожна по 12 кв. М.). Кімнати можна використовувати під спальню або комору для зберігання садового інвентарю.

Кімнати можна використовувати під спальню або комору для зберігання садового інвентарю

З чого побудувати дачний будинок своєї мрії?
З чого побудувати дачний будинок своєї мрії?
Чому саме він?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама