Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Декор для дачі своїми руками (57 фото): особливості виробів з підручних матеріалів, дизайн дачної ділянки, фото і відео

  1. Чому б не перетворити дачу
  2. Клумба і зона відпочинку
  3. Друге життя старих меблів
  4. прикрашаємо палісадник
  5. додаткові ідеї
  6. висновок

Більшість з нас сприймає дачну ділянку як місце, де необхідно постійно обробляти грунт, висаджувати і доглядати за рослинами, збирати врожай, займатися ремонтом огорож і будівель. За великим рахунком це, звичайно, так і є, однак навіть звичайні справи можна перетворити в цікаві заняття. Крім того, творчий підхід до декорування ділянки дозволить на час відволіктися від рутини. Більшість з нас сприймає дачну ділянку як місце, де необхідно постійно обробляти грунт, висаджувати і доглядати за рослинами, збирати врожай, займатися ремонтом огорож і будівель

На фото - цікаві ідеї для заміського ділянки

Чому б не перетворити дачу

Мова не йде про те, що ви повинні кардинально переглянути свої принципи і зайнятися лише оформленням ландшафту. Тільки врахуйте, що такі роботи допомагають зберігати не тільки красу, але і практичність території.

Погодьтеся, буває багато моментів, коли робота закінчена і є досить вільного часу. Так чому б не скористатися нашими оригінальними ідеями і не перетворити дачу в цікавий і практичний куточок за містом. Нижче ми пропонуємо простий декор своїми руками для дачі і будинки, що буде вам до смаку.

Клумба і зона відпочинку

Дачний декор цікавий тим, що оригінальність його іноді буває понад усяку міру, хоча це й на краще, так як креативність тут тільки вітається. Почнемо з ідеї оформлення квіткових клумб - найбільш поширеного об'єкту ландшафту.

Почнемо з ідеї оформлення квіткових клумб - найбільш поширеного об'єкту ландшафту

Оригінальний дачний декор своїми руками для ставка або клумби

Крім того, використовувати рішення можна і для інших відповідних місць, наприклад, для ставка. Продовжимо зоною відпочинку і столиком на ній з природних матеріалів.

Клумба Полягає ідея в недорогому і симпатичному огорожі, яке можна виготовити з:

  • бетонних стовпчиків;
  • дерев'яного бруса;
  • старих шпал.

Створити самостійно таку споруду нескладно, досить просто рівномірно робити укладання за формою облагороджує об'єкта. Труднощі можуть виникнути лише з «замком», але його можна зробити з високоякісного пінопласту або металу.

Залишиться тільки розфарбувати декор в ті кольори, які ви вважаєте доречними. Оригінальність конструкції, сподіваємося, сподобається не тільки вам, але і вашим гостям, так як навряд чи вони бачили де-небудь таке ще. Ціна проекту цілком може обчислюватися двозначними цифрами.

Столик в зоні відпочинку Розташована за містом дача, та ще в екологічно чистому місці просто зобов'язана мати місце, де все буде виконано з природних елементів. В даному випадку мова піде про столику в зоні відпочинку.

  1. Не потрібно для його створення наймати дизайнерів, які зажадають за свою роботу пристойний гонорар.
  2. Ми будемо його робити самостійно, для чого знадобиться цегла або камінь.
  3. З них побудуємо своїми руками кубообразную конструкцію зі спеціальними бічними накладками, куди будемо висаджувати рослини, і обсадити нашу конструкцію мохом.
  4. Звичайно, доведеться витратити час і деякі зусилля, зате у вас буде несхожий на інші дачний столик.
  5. Останній акорд - установка стільниці.

Фактично у вас вийде столик для дачної ділянки , Подібний якому знайти дуже і дуже складно.

Фактично у вас вийде   столик для дачної ділянки   , Подібний якому знайти дуже і дуже складно

Цікавий декор для саду і дачі своїми руками у вигляді зеленого столика

Друге життя старих меблів

Дбайливий і творчий домовласник в нашій країні ніколи не стане позбавлятися від старих меблів, якщо вона може послужити ще раз, але вже на дачі. Вона допоможе привнести оригінальність в ландшафт заміського ділянки. Наприклад, старі стільці можна використовувати як підставки для горщиків або кашпо з квітами.

Порада: прикрасивши квітами дачні будинки з блок контейнерів, ви зможете перетворити їх стандартний зовнішній вигляд.

Неважливо, якими рослинами ви вирішите оформити старі меблі, головне, вони повинні подобатися саме вам. Погодьтеся, що поставити горщик з квітами в сидіння стільця не складе труднощів.

Потім потрібно забезпечити рослинам звичайний догляд. Щоб усе виглядало ще більш красиво, можна меблі підтягнути і пофарбувати, тоді експлуатувати її можна набагато довше.

Декор дачної ділянки своїми руками у вигляді незвичайної клумби

прикрашаємо палісадник

Не кожен хоче витрачати час на догляд за багатьма видами рослин, висаджених поруч з будинком. Пропонуємо простий, але радикальний спосіб від цього позбутися - газонну траву, якій потрібно засіяти грунт, що дасть можливість створювати на її основі красу з різних елементів.

Чому б не зупинитися в даному випадку на класичному оформленні території.

Наприклад, поставити:

  • ;
  • ;
  • ;
  • .

Порада: цікаво будуть виглядати поруч стоять споруди, які будуть прикрашені різноманітними плетуться рослинами або використовувати для цього вертикальне озеленення.

Порада: цікаво будуть виглядати поруч стоять споруди, які будуть прикрашені різноманітними плетуться рослинами або використовувати для цього вертикальне озеленення

Класичний декор дачного будинку своїми руками

додаткові ідеї

Вози не цікаві, тоді можна зробити сучасні варіанти прикрас, здатних здивувати і порадувати ваших близьких.

Старі черевики, дріт, бамбукова вудка і пластикові пляшки:

  1. Візьміть зламану бамбукову вудку, 2 шматки товстого дроту, старі черевики і пластикові пляшки.
  2. Поставте черевики біля дачного порога, прибивши їх в доріжку дротом.
  3. Задекоріруйте її бамбуком, просто одягнувши на неї.
  4. Загніть дріт так, щоб можна було на неї підчепити невеликі кашпо з квітами з пластикових пляшок.
  5. Пофарбуйте конструкцію золотою фарбою з балончика.

Така прикраса навряд чи когось залишить байдужим.

Така прикраса навряд чи когось залишить байдужим

Креативний декор на дачі своїми руками з черевиків і пластикових пляшок

Ще один спосіб прикрасити дачний будинок - перетворити його ганок. В даному випадку вам знадобиться багато зношеного одягу, склад якої зазвичай є на заміській ділянці у всіх. Використовується вона зазвичай для брудних робіт в якості робочого комплекту.

Цікавий декор дачі своїми руками з підручних матеріалів

Тепер є й інший варіант її застосування, зокрема, старим джинсам. У підсумку ви зможете зробити «ноги», які стануть «клумбою» для багаторічних трав. Ідея досить симпатична і не вимагає грошових витрат.

Порада: відчуваєте труднощі з електрикою на заміській ділянці, вам допоможе вирішити проблему оренда дизель генератора для дачі.

висновок

Для переважної більшості дачників ділянку за містом не є єдиним джерелом існування і отримання продуктів. Тому можна його перетворити не тільки в місце посадки і збору врожаю, але і в оригінальний парк, де приємно проводити час. Для цього вам не доведеться витрачати великі кошти, досить тільки часу і фантазії. Відео в цій статті допоможе знайти вам додаткову інформацію з цієї тематики.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама