Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Обігрів дачі плінтусами - кращий вибір

  1. Щоб вирішити яке опалення краще для дачі, необхідно визначити, чи хочете ви встановити дачне опалення...
  2. Постійне мешкання.
  3. Плінтусна система Mr Tektum це:
  4. Незважаючи на те, що обладнання для плінтусний системи опалення по грошах часто виходить дорожче установки...
  5. Підберемо найбільш оптимальний і вигідний варіант опалення.
  • Щоб вирішити яке опалення краще для дачі, необхідно визначити, чи хочете ви встановити дачне опалення для сезонного або постійного проживання.

  • Чи плануєте ви опалювати будинок постійно або дозволите йому промерзати між вихідними.

  • Проживання непостійне, на вихідні.

    Обігрів дачі при її використанні тільки по вихідним зажадає систему опалення, здатну швидко нагріти дачний будинок і швидко створити в ньому житлову атмосферу. А щоб при необхідності забезпечити більш тривале проживання (наприклад, новорічні канікули) - система повинна добре акумулювати тепло.

    Опалення в плінтусах раціонально підтримує теплий режим на мінімальних температурах, а по приїзду господарів максимально швидко створює комфортні умови для проживання.

    Все досягається виключно:

    • правильним розташуванням опалювального елементу (тепло повільно піднімається вгору);
    • рівномірної площею розподілу тепла (закритий периметр холодних стін);
    • відсутністю інтенсивної конвекції (ефект Коанда).

    Застосовуючи плінтусного систему, можна отримати:

    • максимальний комфорт без необхідності перевитрати енергії на опалення;
    • опалення дачного будинку плінтусами безпечно і екологічно при експлуатації;
    • плінтусна система зручна у використанні для дачного будинку;

    А коли постає питання додаткового опалення дачного будинку вже повністю готового, з фінішною обробкою, вибір плінтусного опалення дозволить в найкоротші терміни обладнати будинок системою опалення, не порушуючи внутрішній простір і не виробляючи ніяких будівельно-оздоблювальних робіт.

    Теплий плінтус можна встановити навіть після того, як в будинку завершені оздоблювальні роботи. Приховану розводку труб можна провести внизу уздовж стін в алюмінієвому коробі. Для цього використовують «фальш-плінтус» (без гріє модуля). Це називається «плінтусна розводка». Ми пропонуємо вже готову систему плінтусний розводки опалення з продуманими вузлами і матеріалами.

    Опалення в плінтусах практично непомітно, чи не порушує інтер'єр і легко монтується.

    Постійне мешкання.

    Якщо ви збираєтеся жити в будинку постійно, дуже важливо, щоб стіни будинку, що акумулюють тепло від працюючої системи опалення, як можна менше остигає і були сухими. C поняттям «вологість» в будівництві пов'язано поняття «утеплення» (теплоізоляція). Тому що саме вологість, кардинальним чином змінює теплопровідність всіх будівельних матеріалів і зводить роботи з утеплення будинку до нуля.

    Існує дуже проста пропорція, що демонструє втрати теплозахисних властивостей матеріалів в залежності від їх вологості: при збільшенні вологості всього лише на 1% від маси, матеріал втрачає близько 10% своїх теплозахисних властивостей.

    А при 60% вологості стін теплоізоляція працює в протилежну сторону і сприяє охолодженню і промерзання конструкцій.

    Вихід - в захисті і підтримці сухості стін.

    Розглянемо використання плінтусного опалення при відсутності магістрального газу і достатньою виділеної потужності електромережі. У цьому випадку застосовують електрична тепла плінтус для опалення дачного будинку. Можливе використання обох варіантів плінтусний системи, як електричної, так і водяний. За сукупністю додаткових матеріалів (котел, трасування, опресовування і т.п.) водяна тепла плінтус обходиться трохи дорожче. Однак, на нашу думку, він є більш ефективною системою опалення дачного будинку від 100 Кв.м.


    Використання електрокотла, з вбудованим в нього циркуляційним насосом і розширювальним баком.

    Котел є «міні-котельні» і в поєднанні з системою опалення плінтусами в двоповерховому будинку до 250 кв Котел є «міні-котельні» і в поєднанні з системою опалення плінтусами в двоповерховому будинку до 250 кв. м. здатний забезпечити комфортним теплом без будь-яких проблем і інший інженерії. Єдине, що знадобиться - колекторний вузол за кількістю контурів плінтуса, зазвичай не більше десяти з урахуванням підняття теплоносія на другий поверх, може знадобитися встановити циркуляційний обладнання, якщо використовується більше ніж один опалювальний контур.

    З використанням сучасних технологій можна керувати котлом віддалено за допомогою GSM модуля. Припустимо, перехід з режиму підтримки плюсової температури в режим повноцінного опалення. В електричній системі опалення можливі варіанти управління за допомогою електронних термостатів, тижнева регулювання температурного режиму. Також можливе з'єднання окремих модулів в єдину систему і підключення до загального модулю управління.

    При використанні газового котла система стає ще більш «ощадливою», тому як підтримку «плюсової» температури в відсутності господарів відбувається на самих «низьких» оборотах котла. Економія газу досягає 30% в порівнянні з традиційними радіаторами і системами теплої підлоги.

    Плінтусна система Mr Tektum це:

    Економія будь-якого виду палива, будь то газ, електрику, диз Економія будь-якого виду палива, будь то газ, електрику, диз. паливо, дрова, пелети, вугілля.

    Система працює практично з усіма видами котлів, виняток становлять лише електродні котли, в яких роль теплоносія грає спеціальний соляний розчин Система працює практично з усіма видами котлів, виняток становлять лише електродні котли, в яких роль теплоносія грає спеціальний соляний розчин.

    У ній використовуються такі матеріали як мідь і латунь, що саме за себе говорить про високу теплопровідність і довговічності системи У ній використовуються такі матеріали як мідь і латунь, що саме за себе говорить про високу теплопровідність і довговічності системи.

    Ідеальний мікроклімат створюється відсутністю циркуляції повітря, рівномірної температурою в усіх зонах приміщення Ідеальний мікроклімат створюється відсутністю циркуляції повітря, рівномірної температурою в усіх зонах приміщення. Прогріті стіни не «захворіють» грибком або цвіллю, на стінах, на вікнах і в кутах НЕ буде вологи.

    Незважаючи на те, що обладнання для плінтусний системи опалення по грошах часто виходить дорожче установки простих радіаторів або конвекторів (Теплий плінтус ціна) , Хоча можна порівняти з теплими підлогами і дешевше дорогих імпортних конвекторів і сталевих радіаторів Kermi, Burderus, економія досягається в процесі подальшої експлуатації - за рахунок значної економії на енергоресурсах.

    Зробіть перший крок до теплого дому замовте попередній розрахунок системи опалення

    МИ ПРОПОНУЄМО КОМПЛЕКСНІ РІШЕННЯ ПО опалення:

    монтаж котельні, в т.ч. міні компактної

    монтаж теплих плінтусів, теплих підлог і радіаторів

    колекторна трасування (підводка) труб

    система автоматики з можливістю віддаленого управління опаленням за допомогою інтернету і СМС.

    Підберемо найбільш оптимальний і вигідний варіант опалення.
    Підходимо до питання комплексно: можна обігріти теплим плінтусом основні приміщення в будинку, де хочеться найбільшого комфорту, встановити теплі підлоги в ванних і санвузлах і невеликі радіатори в підсобних приміщеннях.
    Наші фахівці готові проконсультувати вас і виїхати на об'єкт.

    ЗАМОВТЕ ВИЇЗД СПЕЦІАЛІСТА 8 (800) 100-61-60

    Отримати консультацію по опаленню
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама