Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт фундаменту дачного будинку

Фундамент - основа будь-якого дачного будинку. Його ремонт в силу своєї складності і важливості має на увазі присутність досвіду і кваліфікації. Наша компанія довгі роки спеціалізується на реставрації і ремонту заміської нерухомості. Професіоналізм наших співробітників дозволяє гарантувати проведення ремонту фундаменту на вищому рівні. Всі необхідні роботи здійснюються в стислі терміни і за доступними розцінками.

Всі необхідні роботи здійснюються в стислі терміни і за доступними розцінками

Ми зробимо ремонт фундаменту дачного будинку, якщо:

  • виявлений перекіс заміського будинку;
  • сталося руйнування частини фундаменту;
  • всередині будинку спостерігається вогкість;
  • на фундаменті утворилися тріщини та інші недоліки.

Особливості ремонту фундаменту дачного будинку

Міцність фундаменту визначає стійкість і надійність дачного будинку в цілому, його здатність чинити опір руйнувань. Тому при проектуванні і розрахунку фундаменту повинні враховуватися такі моменти як характер грунту, рельєф місцевості, кліматичні особливості.

Скажімо, фундамент будови, розташованого на глинистому або суглинному грунті, піддається значному впливу вологи і при неякісно виконану гідроізоляції швидко руйнується. Зведенням фундаменту повинні займатися тільки досвідчені проектувальники, здатні правильно визначити специфіку грунту і кліматичні особливості.

Ремонт фундаменту повинен починатися з професійного визначення його поточного стану, серйозності тріщин, їх характеру (статичні, динамічні). Якщо ви не володієте потрібними знаннями, рекомендуємо вам покластися на досвід наших фахівців, які знають як правильно провести процес ремонту фундаменту.

Приклад ремонту фундаменту дачного будинку

  • Тріщини за допомогою зубила звільняються від крихт, очищаються і зволожуються.
  • Готується спеціальний розчин, наприклад, заснований на гідравлічному цементі.
  • Порожнина заповнюється так, щоб спостерігався вихід розчину над поверхнею фундаменту. Зверху рекомендується нанести шар герметика.
  • Існують і інші способи боротьби з дрібними тріщинами фундаменту. Можна застосовувати епоксидну смолу, вдатися до пластобетон і іншим спеціалізованим матеріалами.

Самостійно ви можете впоратися лише з дрібними тріщинами. Якщо мова йде про серйозне пошкодження фундаменту дачного будинку, не ризикуйте, займаючись ремонтними роботами власними силами, а зверніться до нас, заощадивши час і позбувшись від помилок.

Район: Серпуховской р-он   Сезон: весна   Тип грунту: суглинок   Вид фундаменту: на заливних стовпах   Число паль: 12 штук (ВС-108-3000мм) * монтаж мініескаватор Comatsu PC-55   Терміни: 6 днів   Нюанси: близько ґрунтові води
Район: Серпуховской р-он
Сезон: весна
Тип грунту: суглинок
Вид фундаменту: на заливних стовпах
Число паль: 12 штук (ВС-108-3000мм) * монтаж мініескаватор Comatsu PC-55
Терміни: 6 днів
Нюанси: близько ґрунтові води

Район: Серпуховской р-он   Сезон: весна   Тип грунту: суглинок   Вид фундаменту: на заливних стовпах   Число паль: 12 штук (ВС-108-3000мм) * монтаж мініескаватор Comatsu PC-55   Терміни: 6 днів   Нюанси: близько ґрунтові води

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама