Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Швидкомонтовані модульні дачні будинки, фото, ціна

  1. опис
  2. проекти
  3. Модульні невеликі будинки
  4. Модульно каркасні споруди
  5. вартість

Сьогодні побудувати свій власний будинок для постійного проживання бажає кожен. Відмінним рішенням стануть модульні будівлі. Чому? Просто такі будинки стануть чудовою альтернативою дорогому і тривалого будівництва.

Всім відомо, наскільки будівництво витратний процес. І далеко не у кожного є фінансові можливості для здійснення своєї мрії. А ось модульні будинки - це конструкції, які будувати швидко і недорого, при цьому вони мають все тими ж умовами для комфортного проживання, що і дорогі будови.

опис

Модульні будинки, які використовують в якості дачі, являють собою конструкцію, що складається зі стійок і панелей. Габарити цих елементів стандартні і складають 2400х4800 мм. Ці параметри вкрай важливо враховувати при проектуванні будинку. Потрібно, щоб площа моделей була кратна цим числам.

Для зовнішньої обробки задіють вологостійку фанеру, а для внутрішнього - цементно-стружкові плити. Кріплення листів фанери здійснюється на обрешітку, яка може бути отримана з металу, дерева або з комбінації цих двох матеріалів. Під обробку обов'язково укласти утеплювач. Варто більше дізнатися про вітрозахист каркасного будинку . Вибирати його необхідно з урахуванням конкретних кліматичних умов. Ще кожну панель піддають обробці спеціальними розчинами. Завдяки їм улучает її характеристики і створюється захист від зовнішніх руйнувань.

На відео - як виглядає модульний дачний будинок:

До основних переваг модельних будинків можна віднести:

  1. Будинок зводиться дуже швидко. Крім цього, робити це можна в будь-який час року. Монтажні роботи займуть не більше 2-3 недель.Возводіть конструкцію можна на будь-якій ділянці.
  2. Дизайн конструкції вибирається за індивідуальним побажанням.
  3. Модульний будинок має тривалим терміном служби.
  4. Високі міцність і надійність.
  5. Простота монтажу, яка не вимагає залучення важкої техніки.
  6. Прийнятна вартість.

Така будова можна встановити на гвинтові сваї.

Але найголовнішою перевагою модельної споруди залишається мобільність. За власним бажанням або необхідності дачний будинок можна переносити в будь-яке місце.

Не позбавлений мобільний будинок і недоліків. Сюди можна віднести:

  1. Дорожнеча транспортування, якщо фірма, що займається виготовленням будинків, розташована далеко від місця будівництва.
  2. Багатоповерхові модельні конструкції втрачають свою мобільність, так як мають великі габарити.
  3. Не всі виробники випускають якісні конструкції, в результаті чого можуть виникнути якісь непередбачені ситуації.

На відео - можливі недоліки будови:

проекти

Проекти модельних конструкцій можуть бути самими різними, адже дана технологія дозволяє реалізувати різноманітні задумки і побажання господаря. І хоча варіантів створення модельного будинку багато, з усього розмаїття варто виділити тільки найпопулярніші:

  • будівлі зі сталевою латами;
  • модульні конструкції з нівельованими кутами;
  • з дерев'яних брусів.

Сталеві модульні споруди відрізняються високою економічністю. Але ось екологічно безпечним такий об'єкт назвати не можна. Другий варіант конструкцій стане відмінним варіантом для відпочинку. Вибирають їх для зведення дачі або котеджу. Модульні будинки з нівельованими кутами відрізняються зручністю і швидкої перевезенням.

Модульні будинки з нівельованими кутами відрізняються зручністю і швидкої перевезенням

Сталевий модульний дачний будинок

Модульні конструкції з дерев'яних брусів відрізняється своєю екологічною безпекою і привабливим зовнішнім виглядом. Така конструкція відрізняється високою міцністю, красою і надійністю.

Крім цього, модульні будинки, які вибирають для дачі, сьогодні можуть бути двох типів. Серед них є варіанти невеликого розміру і модульно-каркасні будинки, які складно відрізнити від справжнього котеджу. Для кожного з них властиві свої особливості в плані побудови і обробки. Також буде цікаво посомтреть на те. які бувають будинки лазні з бруса з мансардою.

Модульні невеликі будинки

Дачні споруди сьогодні дуже часто виконують саме модульного типу. Ця будівля, в вигляді каркасно щитового будиночка . Вона отримана з модельних секцій з металевою основою. Такі дачні будинки стали користуватися великим попитом через наступних переваг:

  • звести нескладний проект можна всього за один день;
  • мінімальні терміни монтажу;
  • відмінна тепло- і звукоізоляція;
  • високоякісні матеріали;
  • можливість зведення будинку на складній ділянці.

На відео - модульні невеликі каркасні будинки:

Що стосується обробки таких будівель, то за допомогою інноваційних будівельних матеріалів можна надати модульної конструкції досить елегантний і привабливий зовнішній вигляд, по якому його буде складно відрізнити від звичайного будинку.

Якщо застосовувати для облицювання блокхаус, то далеко не кожен зможе зрозуміти, що перед ним модельний, а не дерев'яний будинок.

Модульно каркасні споруди

При зведенні фундаменту для модульно-каркасних будівель насамперед потрібно врахувати грунт. Як правило, задіюють стрічковий або стовпчастий фундамент. Бувають проекти, в яких зводити підставу для модельного будинку навіть не потрібно. А в деяких каркасних будівлях, де ведеться установка каміна і печі, фундамент просто необхідний.

які бувають   планування будинків в стилі шале   , І як вони виглядають, допоможе зрозуміти фото з даної статті які бувають планування будинків в стилі шале , І як вони виглядають, допоможе зрозуміти фото з даної статті.

А ось як виглядає на фото заміський будинок в скандинавському стилі, можна побачити на фото.

Також буде інтеерсно дізнатися про те, як виглядає двоповерховий будинок в американському стилі: https://2gazon.ru/postroiki/zhilye/proekty/domov-v-amerikanskom-stile.html

Можливо вам також буде цікаво дізнатися про те, які існують проекти будинків в класичному стилі з цегли.

Процес зведення стін модульно-каркасного будинку передбачає використання таких матеріалів:

  1. Цементно-шарувата плита, товщина якої 12 мм.
  2. Пароізоляція, товщиною 0,15 мм.
  3. Утеплювач, товщиною 150 мм. Варто звернути свою увагу на утеплити стіни зовні.
  4. Пароізоляція, товщиною 0, 15 мм.
  5. Цементно-шарувата плита, товщина якої 12 мм.

Для обробки будинку можуть застосовувати такі матеріали:
вагонка під колоду або під брус; декоративна штукатурка; дерев'яне оздоблення та скеля; обробна цеглина; сайдинг; фасадні шпалери.

Також буде цікаво подивитися на те. як виглядає каркасна веранда , А також як її можна зробити своїми руками.

На відео - модульно каркасні споруди:

вартість

Як уже було відзначено вище, модельні будинки не тільки швидко і просто зводяться, але ще є економічно вигідними. За простий комплект доведеться викласти близько 450 000 рублей. Якщо ж ви бажаєте звести шикарний котедж, який зможе зрівнятися з будь-яким заміським будинком, то його ціна буде становити 1 000 000 рублів.

При чому така споруда вже буде внутрішньо оброблена. Ця ціна вважається цілком оптимальною для багатьох жителів Росії. Крім цього, існує можливість доповнення і розширення конструкції.

Модульні будинки - це сучасний напрям в області будівництва. Вибирають їх ті, хто бажає швидко і недорого створити споруду для комфортного і постійного проживання. А завдяки своїй мобільності модульні конструкції можна переставляти в інші місця, що на сьогоднішній день дуже зручно і практично. Читайте також про дитячий дерев'яний будиночок .

Рекомендуємо Вам також більш детально прочитати інформацію про те, чим крити дах .

Чому?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама