Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Тематичні статті

  1. Евроштакетнік - передовий матеріал для огорож Евроштакетнік - це металевий паркан, ідеальний...
  2. Фарбування всіх видів металевих парканів
  3. Штакетний паркан: з дерева або з металу?
  4. Сучасні види зборів. який вибрати
  5. Порошкове фарбування - найкращий спосіб фарбування металевих вхідних дверей

Евроштакетнік - передовий матеріал для огорож

Евроштакетнік   - це металевий паркан, ідеальний матеріал для парканів, воріт, хвірток Евроштакетнік - це металевий паркан, ідеальний матеріал для парканів, воріт, хвірток. Зовнішнє такі паркани схожі зі своїми дерев'яними побратимами, з дерев'яних штакетин.

За типом матеріалу металевий евроштакетнік ідентичний з профнастилом, останній також використовується для огорож. Популярність евроштакетніка постійно зростає. Він має масу переваг перед іншими типами огорож, може встановлюватися на горбистій місцевості, стійкий до корозії, температурних перепадів, опадам.

В'їзна група для ділянки

Ворота для паркану навколо нерухомості є в'їздом для транспортного засобу, а хвіртка призначена, в основному, для входу людей Ворота для паркану навколо нерухомості є в'їздом для транспортного засобу, а хвіртка призначена, в основному, для входу людей. Ворота і хвіртку купити , Як правило, приймають рішення в парі або навіть спільно з парканом. Тільки хвіртку або тільки ворота для в'їзду / входу купувати недоцільно.

Фарбування всіх видів металевих парканів

Оцинковані металеві вироби в сирому вигляді мають не зовсім закінчений зовнішній вигляд Оцинковані металеві вироби в "сирому" вигляді мають не зовсім закінчений зовнішній вигляд. Безперечно, якщо зовнішній вигляд огорожі не має ніякого значення для замовника, то можливо виготовленні продукції виключно з оцинкованого металопрофілю або труб. Звичайно ж, якщо вироби пофарбувати, то зовнішній вигляд абсолютно зміниться.

Штакетний паркан: з дерева або з металу?

Евроштакет є на даний моменту найбільш привабливим видом огорожі серед людей, які бажають обгородити свій будинок красивим і недорогим металевим парканом Евроштакет є на даний моменту найбільш привабливим видом огорожі серед людей, які бажають обгородити свій будинок красивим і недорогим металевим парканом. Це зрозуміло: класика актуальна, а метал міцний!

Сучасні види зборів. який вибрати

В даний час існує декілька типів огорож, які в даний момент часу використовуються повсюдно: В даний час існує декілька типів огорож, які в даний момент часу використовуються повсюдно:

  • паркани з дерева
  • паркани із пластику
  • паркани із залізобетону
  • паркани з цегли
  • паркани з каменю
  • паркани з металу

Порошкове фарбування - найкращий спосіб фарбування металевих вхідних дверей

Респектабельність металевих вхідних дверей завжди мала і матиме важливе значення Респектабельність металевих вхідних дверей завжди мала і матиме важливе значення. Саме зовнішній вигляд цього дизайнерського елемента визначає статус господаря оселі. Привабливість вхідних дверей допоможе зберегти правильно виконана фарбування.

Штакетний паркан: з дерева або з металу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама