Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Туалет для дачі від 7 тисяч рублів!

Купити туалет для дачі від 7000р. Широкий вибір дерев'яних туалетів, душ + туалет.

На дачі невід'ємним атрибутом стає туалет На дачі невід'ємним атрибутом стає туалет. Для його виконання можна використовувати різні матеріали. При цьому найбільш популярне рішення полягає в створенні конструкції з дерева. Туалет дерев'яний - відмінний варіант, що відрізняється своїми перевагами, що зумовлюють його популярність.

Переваги. Конструкції, створені з використанням дерева, відрізняються важливими сильними сторонами. До них відноситься, перш за все, привабливість зовнішнього вигляду. Завдяки цьому дерев'яна кабінка стане відмінною прикрасою для ділянки. Сільський стиль характерний для неї. У разі необхідності можна перефарбувати конструкцію, вибравши відповідні відтінки. Це дозволить перетворити конструкції, оновивши дизайн. Вигода, що досягається при виборі і подальшої експлуатації конструкції, полягає у властивій їй довговічності. Протягом тривалого часу експлуатації кабінка, виконана з натурального матеріалу, буде радувати красивим зовнішнім виглядом. Одне з найбільш вагомих переваг, які приваблюють покупців до такого виду, полягає в використанні натурального матеріалу. Аромат дерева, яким наповнюється всередині приміщення, неодмінно, порадує всіх. Ще один плюс полягає в легкості виконання утилізації, коли кабінка приходить в непридатність. Все, що потрібно в такому випадку - спалити матеріали, а також можна виконати розбирання, що дозволить далі використовувати в господарстві отримані дошки. Особливості Оскільки для виготовлення використовується натуральна деревина, важливо враховувати її схильність процесу гниття. Проте, дана проблема легко вирішується. Для цього буде потрібно виконати обробку із застосуванням сучасних хімічних складів, що мають відповідні характеристики.

НА САЙТІ ПРЕДСТАВЛЕНІ НЕ ВЕСЬ КАТАЛОГ ТОВАРІВ !!

(АСОРТИМЕНТ НАБАГАТО ШИРШЕ), ЯКЩО ВИ НЕ ЗНАЙШЛИ ЩО ШУКАЛИ, ТЕЛЕФОНУЙТЕ (921) 944-08-52

хозблок 2,3х3 Ціна 25 000р хозблок 2,3х3 Ціна 25 000р   душ з туалетом 43 000 руб   душ + туалет + дровница   Туалет 10 000 руб Туалет дерев'яний односхилий дах душ з туалетом 43 000 руб душ + туалет + дровница Туалет 10 000 руб Туалет дерев'яний односхилий дах

Туалет з двосхилим дахом

Ціна

Зовнішня обробка: вагонкою 11500 руб.

імітатор бруса 13000 руб

На ринку готові кабінки пропонуються вже в готовому виконанні. Представлений асортимент варіантів неймовірно великий. Відрізняються параметри в кожній моделі, що впливає на пропоновану вартість. Ціна формується, виходячи з величини конструкції, використаних матеріалів для виготовлення, складності кабінки, функціональності і додаткових особливостей. Знайомлячись з великим асортиментом представлених моделей туалетів, призначених для дачі, кожен з покупців зможе зробити свій вибір на користь найбільш відповідного варіанту.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама