Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ворожіння по камінню

Тобі потрібні два каменю кожного з перерахованих нижче квітів: один яскраво пофарбований або блискучий, інший більш приглушеного тону.

Всі камінчики мають доповнюють одне одного сили: чоловічу (фізичну, логічну) і жіночу (духовну, інтуїтивну). В кристалах, як і в людей, один тип енергії переважає над іншим, тому вони діляться на творчі і сприймають.
Щоб зрозуміти, до якої категорії відноситься камінь, не потрібно ні наукових книг, ні запам'ятовування складних назв. Просто, коли ти знайдеш пару кристалів одного кольору і уважно подивишся на них, ти обов'язково відчуєш, який з них говорить тобі «дій», а який дарує спокій. Збирай кристали приблизно однакового розміру і форми. Якщо у них є плоскі боку, то менше ризику втратити їх при ворожінні. До речі, виробні і напівкоштовні камені зараз можна купити практично скрізь, наприклад в сувенірному магазині.

Бережи камінчики в оксамитовому або шовковому мішечку, купленому чи зшитому тобою. Почати збирати свою колекцію можна з каменів будь-якого кольору.

Білий колір володіє граничною творчою здатністю. Якщо ти тільки починаєш збирати свою колекцію, почни з творить - це ключовий камінь. Він говорить про наявність великої енергії, величезної потенціалу, про прийдешні зміни та необхідності активних дій.
• творить себе; прозорий кварц, безбарвний циркон. Якщо ці кристали випадають в ворожінні, це означає, що ти володієш і здібностями, і енергією для досягнення бажаного.
• Сприймаючі: молочний і сніжний кварц, магнезит, білий перламутр, білий місячний камінь, біла галька. Ці камені говорять про те, що зміни будуть відбуватися поступово.

Чорний колір - гранично сприймає, тому першим з чорних кристалів добре придбати саме сприймає. Чорний колір говорить про завершення певного періоду життя, перехід на якийсь інший етап.
• творить себе: гематит, чорний бурштин, обсидіан, чорний онікс. Вони вказують на те, що ти даремно витрачаєш енергію, чіпляючись за сі туацию або відносини, вже ісчер полеглі себе, або пригнічує в собі негативні, але цілком виправдані почуття.
• Сприймаючі; темний агат, чорно-сірий димчастий кварц, матова чорна галька, темно-сірий граніт - говорять про те, що тебе дістали вимоги навколишнього тебе світу, і настав час підвести риску.

Червоний - колір фізичної енергії і дії, колір відваги і агресії. Ключовий для цього кольору - будуєш камінь.
• творить себе: гранат, корнеол, червона яшма, родохрозит. Ці камені вказують на необхідність вступити в битву за те, що важливо для тебе.
• Сприймаючі: червоні кальцит, флюорит і агат, матовий
шматочок червоної цегли, червона галька - знак того, що ти даремно
виниш себе у виникненні якоїсь ситуації.

помаранчеві
Цей колір символізує незалежність, асоціюється з усвідомленням власної унікальності і щастя. Ключовий - будуєш.
• творить себе: бурштин, помаранчевий карнеол, помаранчева яшма і помаранчевий цитрин. Ці кристали з'являються в ворожіннях тоді, коли ти відчуваєш, що твоя мета і цілі близьких тобі людей різні, і пора самій вирішити, що саме принесе тобі щастя.
• Сприймаючі; помаранчевий голяк з матовою поверхнею, димчастий кварц оранжевого відтінку, оранжевий кальцит або берил - випадають тоді, коли ти ніби втрачаєш орієнтири і потрібно подумати про власних прагненнях.
жовтий
Символізують сонце і спілкування. Почни з творить каменю
він і є ключовою для цього кольору.
• творить себе: топаз, жовта яшма, золотистий бурштин, золотисто-жовтий тигрове око - підказують, що треба викласти свою точку зору гранично ясно, без недомовок.
• Сприймаючі; світло-золотий берил, жовтий кальцит або флюорит, жовтуватий кварц. Сприймає жовтий кристал
свідоцтво невпевненості, почуття пригніченості іншими людьми.
Зелені кристали - символ превалювання почуттів над розумом. Ключовий камінь -сприймає.
• творить себе: блискучий непрозорий малахіт, темно-зелений геліотроп, авантюрин, зелений топаз - стверджують: слухай своє серце - воно не помиляється.
• Сприймаючі: хризопраз, амазонит, оливково-зелений серпентин, прозорий зелений флюорит, кальцит кольору морської хвилі, моховий агат. Ці камені вказують на те, що тобі треба розібратися в почуттях оточуючих і домагатися мети, не принижуючи їх.
Цей колір символізує розум і мудрість. Почни з творить кристала.
• творить себе: лазурит, бірюза ляпіс-лазур, соколине око (блакитний варіант тигрового ока), лабрадорит. Такі камені випадають, коли при ухваленні рішення над серцем повинен превалювати розум і надходити треба обдумано і обачливо.
• Сприймаючі: блідо-блакитний кварц, блідий атласний агат, блакитний флюорит, аквамарин, місячний камінь і целестин - говорять про необхідність розумного компромісу між почуттями і розумом.

лілові
Ліловий, фіолетовий, індиго пов'язані з інтуїцією, підсвідомої мудрістю. Це - кольору твоїх внутрішніх магічних сил. Головний в парі - сприймає.
• творить себе; непрозорий содаліт, борної, ляпіс-лазур - свідоцтво твого самоствердження в духовній та мистецькій сфері.
• Сприймаючі: прозорий аметист, ліловий флюорит, кунцит -кажуть про те, що настав час довіритися передчуттям і чинити всупереч всьому, чого тебе вчили.

рожеві
Рожевий колір уособлює єдність протилежностей і здатність до цілительства. Головує сприймає.
• творить себе: корал, рожевий родоніт і содаліт, сугаліт і родо-Хріза - зустрічаються тоді, коли конфлікт, що торкнулася тебе, має зовнішнє походження. Але тобі іноді варто зробити перший крок до примирення, навіть якщо сама ти ні в чому не винна.
• Сприймаючі; рожевий кварц, «кавуновий» турмалін, рожевий перламутр, кунцит, флюорит, рожевий або білий плямистий граніт і голяки з рожевого пісковика - увага: дисгармонія всередині тебе самої. Уникай людей і ситуацій, які можуть викликати стрес.

коричневі
Колір землі, заклик звернутися до коріння: вірити своїм очам і вухам, а не приймати на віру твердження інших. Творить камінь - ключовий в цій парі.
• творить себе; тигрове око, темний бурштин, блискучий коричневий хризоберил, жовтувато-коричнева або коричнева яшма - вказують на те, що в основі ситуації, що виникла лежить матеріальна проблема, і щоб вирішити її, необхідно застосувати ділову хватку.
• Сприймаючі: галька коричневого відтінку, скам'янілі шматочки рослинного походження, що зустрічаються на морському березі, а також димчастий коричневий кварц. Якщо у ворожінні випадає такий камінь, це, швидше за все, говорить про те, що ти втомилася від життя, негараздів на роботі і домашніх турбот.

Твоя колекція каменів зібрана? Настав ..



Час розкидати каміння

Але до цього потрібно запастися килимком - шматочком темної тканини розміром приблизно 30x30 сантиметрів. На ньому треба намалювати або вишити три кола:
Внутрішній, який співвідноситься з найважливішими подіями твоєму житті, твоїм внутрішнім світом. Середній, уособлюючи ющий твої думки і емоції.
Зовнішній - зона повсякденного світу, в якій втілюються в життя рішення і відбуваються всі дії. А тепер - приступимо. Можеш гадати по трьом каменям, можеш по шести. Чи не дивлячись, вийми потрібну кількість з мішечка і кинь їх на килимок. Вони можуть впасти купкою або розкотитися в різні боки. Побачивши, як і в які саме кола вони впали, ти можеш зробити висновки, наприклад про спрямованість в різні боки твоїх емоцій або про наплив одного почуття на інше. Потім визнач значення каменів за кольором і творчій або сприймає характеристиці. Якщо випадуть два камінчика одного кольору - це ключове повідомлення.
Два білих повідомляють про те, що настав час змін. Існує небезпека, що динамічні дії призведуть до того, що ти швидко видихаєшся.
Два чорних каменю - знак переходу до наступного етапу життя або свідоцтво того, що твої печаль або гнів невиправдані.
Два червоних - ти не прагнеш вирішити проблему, а дратуєшся через дрібниці або «пережовувати» одні й ті ж образи і доводи.
Два помаранчевих - ти намагаєшся знайти свої ідеали у вчинках інших людей. Пора вийти з тіні і знайти своє місце під сонцем.
Два жовтих - тобі слід обміркувати ситуацію, що склалася, так як належить щось важливе.
Два зелених - на тебе впаде водоспад емоцій. Обдумай, що є істинним почуттям, а що сентиментальністю, якої тебе можуть шантажувати.
Два синіх - попередження про те, що ти ломишся або в відкриту, або взагалі не в ті двері. Визначся, чого саме ти хочеш, розроби детальний план досягнення мети.
Два лілових - це стрибок в невідомість, щоб випробувати себе і перевірити свою інтуїцію. Ніхто не дасть тобі гарантій, але твій ангел-охоронець не залишить тебе.
Два рожевих - ти опинилася посеред чужого поля битви. Відійди з лінії вогню і встанови сили.
Два коричневих вказують на те, що ти прислухаєшся до чужих думок, а не до свого здоровому глузду. Подумай, що б ти порадила в цій ситуації іншої жінки, і вслід власним раді.

Якщо все або більшість випали тобі каменів сприймають - це знак пригніченості і труднощі прийняття рішень. Велика кількість творять каменів має затвердити тебе в тому, що ти дотримуєшся правильним шляхом.
А як бути, якщо твої камінчики впали за межами кіл, на стіл або на коліна? Це теж знак - знак того, що ти свідомо чи несвідомо ховаєш пробле ми, з якими ще не готова зустрітися віч-на-віч. Зауваж, які саме камені частіше потрапляють
в це «царство очікування», усвідом ці проблеми, але не поспішай вирішувати їх - час для цього прийде, і твої камені підкажуть тобі, коли воно настане.

джерело: http://www.goroskopi.ru/


Твоя колекція каменів зібрана?
А як бути, якщо твої камінчики впали за межами кіл, на стіл або на коліна?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама