Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кури породи Андалузька блакитна, опис і фото, відгуки

  1. Пропонуємо переглянути відео про курей породи Андалузії блакитна:

Кури породи Андалузька блакитна отримали свою назву завдяки незвичайному забарвленню. Вони можуть мати чорне або строкате оперення. Як і інші особини, вирощувані в середземноморському кліматі, вони відмінно несуться, дуже рухливі і відрізняються досить густим оперенням. Порода курей невипадково відноситься саме до яєчного типу продуктивності.

Хоча порода мають масу переваг, але зустрічаються ці кури, як правило, рідко. Наприклад, їх можна побачити у птахівників-любителів, в невеликих приватних господарствах. Середня вага півня становить приблизно 3,4 кг, курки - 2,6 кг. Показники несучості в рік - 160 яєць.

Батьківщиною курей Андалузькою породи вважається сонячна і колоритна Іспанія. Отримали їх шляхом схрещування курей породи Мінорки і безпосередньо блакитних бійцівських півнів . В даний час кури породи Андалузька блакитна представляють величезний генетичний інтерес у фахівців даної області.

В даний час кури породи Андалузька блакитна представляють величезний генетичний інтерес у фахівців даної області

Найяскравішими екстер'єрними ознаками породи вважаються такі властивості курей, а саме:


  • красивий і масивний корпус;
  • загнутий дзьоб сірого відтінку;
  • одиночний великий гребінь;
  • карі або жовті очі птиці;
  • вушні мочки світлого кольору;
  • широкі і довгі сережки;
  • густе оперення;
  • довгі коси біля хвоста;
  • добре розвинені крила.

На фото Андалузька блакитна порода курей дозволить заводчику переконатися в їх естетичності, красі.

Продуктивні показники також чимало радують фермерів. Судячи з відгуків заводчиків, Андалузька блакитна порода має масу переваг, тому цих птахів бажають бачити на своєму обійсті все більшу кількість птахівників. Ось лише основні плюси цієї породи:

  1. Можливість отримання великих яєць, вага становить приблизно 60 м
  2. Висіжіваемость молодняку ​​- 93%.
  3. Естетична привабливість птахів, яка дозволяє їм конкурувати навіть з курми декоративної породи.
  4. Ніжний і неперевершений смак м'яса.
  5. Високі показники несучості і інші переваги породи.

Однак, є у курей породи Андалузії блакитна і деякі недоліки. Наприклад, материнський інстинкт у наседок практично не розвинений. Тому починаючому птахівників-любителю буде вкрай складно здійснювати розведення породи в домашніх умовах. Тому містять курей Андалузькою блакитної породи в більшості випадків справжні професіонали, які спеціалізуються в цьому питанні.

Пропонуємо переглянути відео про курей породи Андалузії блакитна:

Кури породи Андалузька блакитна - витончені птиці, родом з Іспанії, які придбали неймовірну популярність і в наших географічних широтах. Їх незвичайне забарвлення, густе оперення, відмінні продуктивні характеристики несучості і ніжний смак м'яса дозволяють утримувати лідируючі позиції в сегменті птахівництва. Чому б не зайнятися розведенням курей породи Андалузії блакитна в найближчому майбутньому ?! Продовжити читання на сайті fermeru.pro.


Чому б не зайнятися розведенням курей породи Андалузії блакитна в найближчому майбутньому ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама