Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Комплектуючі для відкатних воріт Combi Arialdo - 100% Італія.

Комплектуючі для відкатних воріт Combi Arialdo - 100% Італія.

Комплекти для відкатних воріт від виробника з сертифікатом "100% made in Italy" - це означає, що кожен із елементів Combi Arialdo спроектований і вироблений в Італії на найсучаснішому обладнанні, під самим найжорстокішим контролем і може експортуватися в усі країни з даними клеймом. Даний сертифікат видається спеціальним органом, який стежить, щоб виріб з клеймом "100% made in Italy" відповідало високим стандартам за якістю, дизайну і функціональності. Для простого споживача наявність даного сертифіката може означати, що він купує товар найвищого класу, з неперевершеним якістю і гарантією довгої роботи. Ми відібрали для Вас тільки найкращі комплектуючі для відкатних воріт.

Комплекти Combi Arialdo для воріт представлені в нашому інтернет-магазині поки двома видами:

  • комплект Piccolo 300 - для воріт з вагою стулки 300 кг. і прорізом до 4.5 метрів.
  • комплект Piccolo 500 для відкатних воріт з вагою стулки до 500 кг. і прорізом до 5 метрів

Всі елементи набору для воріт Combi Arialdo покриті цинковим покриттям першого класу (не менше 275 гр / м.кв.), Виготовлені з високоякісної конструкційної сталі, ідеально підігнані один до одного, що направляє шина має товщину 3 або 4 мм. і не дає провисання стулки воріт при правильному монтажі, тому що володіє підвищеною жорсткістю і Ідельно геометрією, що безсумнівно продовжує термін служби роликового опори, забезпечує плавний і тихих хід полотна воріт.

Якщо у Вас ще є сумніви який комплект для відкатних воріт купити, то без сумнівів робіть вибір на користь комплектуючих Combi Arialdo - на сьогоднішній день кращих комплектів за доступною ціною.

Якщо у Вас ще є сумніви який комплект для відкатних воріт купити, то без сумнівів робіть вибір на користь комплектуючих Combi Arialdo - на сьогоднішній день кращих комплектів за доступною ціною

1020.by - все для воріт!

Італійський комплект для відкатних воріт до 400 кг. з отвором до 4.5 метрів.

5 метрів

Італійський комплект для відкатних воріт до 600 кг. з отвором до 5 метрів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама