Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Замір секційних воріт

Правильно заміряти ворота самостійно нескладно!

Для попереднього виміру Вам знадобиться тільки рулетка, але для точного, виміру з метою в подальшому виготовити і встановити по цих розмірах ворота, вам не обійтися без будівельного рівня! Отвір вимірюється з внутрішньої частини приміщення так як ворота встановлюються на внутрішню площину стіни.

Звертаємо вашу увагу, що дуже важливо для коректного розрахунку вартості і правильного монтажу секційних воріт з найменшими витратами правильно підготувати і заміряти отвір. Або ж точно за завданням виробника воріт підготувати проріз до монтажу!

Схема виміру отвору:

Етапи проведення замірів:

  • Визначити рівень чистого статі якщо отвір не готовий так як всі розміри будуть визначатися від цього рівня;
  • Перевіряємо горизонтальність підлоги і перемички (верхнього краю) отвору якщо вони вже є;
  • Перевіряємо вертикальність стін прорізу;
  • Перевіряємо прямоугольность отвору вимірюючи діагоналі прорізу (допускається різниця не більше 5 мм.);
  • Вимірюємо отвір по висоті в трьох місцях, з лівого і правого краю і по центру;
  • Вимірюємо отвір по ширині (знизу, посередині, і вгорі);

Вибираємо найбільший розмір

  • Визначаємо глибину входження ET - глибина приміщення займана воротами в піднятому стані - ET = RM-H + 790 (при негативному результаті монтаж вертикальний)
  • Заміряємо висоту входження (висота від нульового рівня підлоги до нижньої точки перекриття (перешкоди) стелі) RM + H. Замір виробляємо в декількох місцях з урахуванням можливого ухилу стельового перекриття і підлоги;
  • Заміряємо пристенке S (Sr і Sl)

Для спрощення Ви можете скористатися нашим бланком виміру (PDF 118 Кб), який потім можна відправити нам для розрахунку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама