Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Читайте про правильне освітлення для вирощування рослин

  1. Існують наступні колірні температури люмінесцентних ламп:

Якщо у садівника або виробника немає можливості виростити рослини під відкритим небом в саду, то існує досить простий і поширений метод зібрати хороший урожай, не витрачаючи багато часу.


Йдеться про штучне імітуванні природи, так званим культивуванні, але з однією лише відмінністю. На природі необхідно обмежуватися природними факторами: птахи і тварини, погана погода, забруднення грунту. У штучної обстановці немає ніяких дій, які можуть завдати шкоди рослинам. У виробника є можливість створювати саме ті необхідні умови, які вплинуть на продуктивний зростання рослин.


Одним з основних умов для вирощування врожаю є наявність необхідної кількості сонячного світла. Це може бути досягнуто за допомогою штучного освітлення, яке забезпечує спектр світла, подібний сонячного. Штучне освітлення дозволяє самостійно визначати який спектр світла буде найбільш підходящим в конкретний період часу. Світло - це основне джерело енергії, який має важливе значення для фотосинтезу.


Для цвітіння і росту рослин найкращим чином підходять спеціалізовані люмінесцентні лампи NARVA Lumofor.

Ці лампи широко застосовуються при вирощуванні рослин в закритих приміщеннях.


Люмінесцентні лампи являють собою трубки, які виконані зі скла і заповнені сумішшю аргону і парів ртуті. В таких лампах світиться розряд головним чином випускає випромінювання в ультрафіолетовій частині спектру. Випромінювання забезпечує фосфор, який знаходиться в трубці і в видному спектрі виробляє світло. Електричний струм проводять електроди, які розташовані на обох кінцях флуоресцентних трубок.


Для вирощування рослин застосовуються лампи зі світловим потоком 1150 lm і потужністю 30 Вт.
Якщо Ви шукайте люмінесцентну лампу з правильною колірною температурою і достатньою потужністю, то в звичайному господарському магазині Ви її не знайдете. Однак, це питання вирішене німецьким виробником міцних люмінесцентних ламп Narva.


Існують наступні колірні температури люмінесцентних ламп:

2700 К - червоний спектр світла (придатний на стадії цвітіння)
4000 К - подвійний спектр світла (для цвітіння і зростання)
6400 К - синій спектр світла (ідеально підходить для фази росту рослин)
14000 К - білий спектр світла (придатний для вкорінення саджанців, живців і материнський рослин)


Важливо відзначити, що якщо використовувати комбіновані люмінесцентні лампи, то результати будуть нижче, а час життя рослин від їх посадки до збору врожаю збільшиться. Отже, рекомендується використовувати лампи з синім спектром для зростання, а для цвітіння з червоним спектром.

Запросити прайс-лист і отримати більш детальну інформацію Ви можете:
за телефонами: +375 17 239 09 99; +375 29 627 27 34
або по e-mail: [email protected]

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама