Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Самі підходящі місця для гровінга

  1. Підвал або льох
  2. Гараж, сарай та інші окремі будови
  3. Гровінг на відкритому повітрі

Якщо ви вирішили зайнятися гровінгом, вам потрібно не тільки   купити насіння конопель всіх сортів   , Але і гарненько обміркувати місце для своїх праць - воно повинно бути комфортним і безпечним для вас і ваших рослин, щоб насіння канабісу проростали в зручних для них умовах

Якщо ви вирішили зайнятися гровінгом, вам потрібно не тільки купити насіння конопель всіх сортів , Але і гарненько обміркувати місце для своїх праць - воно повинно бути комфортним і безпечним для вас і ваших рослин, щоб насіння канабісу проростали в зручних для них умовах. У цій статті ми розповімо про місця, де можна вирощувати коноплю, їх плюси і мінуси.

Багато гровер починають з маленьких шаф. Найчастіше це єдиний варіант, особливо якщо ви живете в квартирі, тим більше не один. Гроубокса хороший не тільки для того, щоб проростити насіння конопель, він годиться і для посадки живців в горщики або вирощування одного-двох невеликих рослин. Але якщо ви хочете розгорнутися на повну силу, шафи вам буде недостатньо. До того ж, в гроубокса можливі проблеми з мікрокліматом і недолік місця для рослини - як у висоту, так і в ширину.

Переваги кімнати перед гроубокса - велика площа, найкраща вентиляція і висота стелі. Але що ж робити з яскравим світлом, що пробивається через щілини в дверях? Що відповідати гостям, якщо вони запитають, чому в кімнату ніколи не можна зайти? І пам'ятайте, що ваша кімната буде виділяти багато теплового випромінювання і видасть вас з головою, якщо цікавляться люди подивляться на її стіни зовні через інфрачервоний сенсор. Звичайно, це малоймовірно, але все ж задумайтеся про це, перш ніж купити насіння марихуани.

Проте, окрема кімната - відмінна база для серйозного гровінга. У ній же можна розмістити окремий гроубокса для розсади або материнської рослини. До того ж, насіння марихуани в ній можуть зберігатися на видному місці для вашої зручності.

Підвал або льох

Підвал має багато в чому ті ж переваги, що й кімната, будучи позбавленим багатьох її недоліків. Інфрачервоне випромінювання з нього набагато важче засікти, в ньому не доводиться замислюватися про светоізоляціі, влітку в ньому прохолодно. Але є і відчутні мінуси - це підвищена вологість, яка привертає цвіль, і занадто холодний для кореневої системи підлогу. Якщо все ж таки вирішите вирощувати канабіс в підвалі, не забувайте перевіряти листя і насіння конопель на наявність грибка.

Гараж, сарай та інші окремі будови

У них хороший потенціал для гровінга, якщо використовувати професійне обладнання та хорошу електрику. Багато хто віддає перевагу електроживлення від генератора - він позбавляє від необхідності протягувати дроти до гаражу. Велика проблема для цього варіанту - безпека. Ви навряд чи зможете забезпечити постійний нагляд за приміщенням, і туди набагато легше проникнути непроханим гостям. До того ж, стороннім очам буде простіше спостерігати, як ви заносите в приміщення обладнання, воду, добрива, не кажучи вже про винесення зібраного врожаю. Однак, якщо ваш гараж знаходиться на відшибі або в віддаленому місці, то насіння канабісу найзручніше пророщувати саме там.

Гровінг на відкритому повітрі

Запам'ятайте: якщо ваші рослини ростуть на присадибній ділянці, їх можна побачити з висоти, яким би високим ні ваш паркан. Відомі випадки, коли такі плантації випадково палились електромонтером, який заліз на стовп. Один з виходів - непрозора теплиця, яка багато в чому перетворює аутдор-гровінг в в гровінг в приміщенні: рослини будуть отримувати менше сонячного світла, а вам доведеться потурбуватися установкою вентиляції та іншого обладнання. Крім того, в теплицю досить легко залізти без вашого відома. Подбайте про обладнання до того, як вирішите купити насіння марихуани у надійного постачальника .

Отже, у всіх варіантів є свої переваги і недоліки. Вибір за вами. Визначтеся зі своїми цілями і зіставте їх зі своїми можливостями. Пам'ятайте про прописні істини:

  1. Безпека понад усе. Озаботьтесь тим, щоб ваші рослини не можна було побачити і відчути - не забувайте, що у конопель впізнаваний запах, яким не володіють насіння марихуани.
  2. Вам потрібно місце, достатнє для ваших рослин по площі і по висоті.

  3. Вам необхідна вентиляція, циркуляція повітря, надійна електрика і підлогу, який не боїться води.

  4. Місце має бути чистим, без цвілі і шкідників, про що важливо пам'ятати всім, хто вирішив придбати насіння конопель.

Запостити сторінку:

Але що ж робити з яскравим світлом, що пробивається через щілини в дверях?
Що відповідати гостям, якщо вони запитають, чому в кімнату ніколи не можна зайти?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама