Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати зручний комп'ютерний стіл

Комп'ютер присутній практично в будь-якій сучасній квартирі, а також в офісах, де багато робочі процеси виконуються виключно за допомогою даного чуда техніки Комп'ютер присутній практично в будь-якій сучасній квартирі, а також в офісах, де багато робочі процеси виконуються виключно за допомогою даного чуда техніки. За статистикою сучасний користувач проводить за комп'ютером близько 40% часу протягом дня: при виконанні професійних обов'язків, для спілкування з друзями, роблячи покупки в інтернеті. Від правильного вибору комп'ютерного столу залежить не тільки продуктивність праці, але і здоров'я користувача. За допомогою зручної та ергономічних меблів ви зможете уникнути болів різного характеру, хронічних захворювань опорно-рухового апарату, варикозного розширення вен, проблем із зором.

Перейти до вибору столу в розділ "Комп'ютерні столи"

Під час вибору комп'ютерного столу, варто враховувати найдрібніші нюанси, адже навіть сама незначна особливість конструкції може вплинути на ваш комфорт під час роботи. Для малогабаритних квартир оптимальним варіантом є компактний комп'ютерний столик, проте важливо, щоб при цьому не страждала зручність користувача. Всі робочі елементи комп'ютера повинні розташовуватися максимально продумано. Перед вибором відповідної моделі варто ретельно виміряти розміри системного блоку, монітора, клавіатури і мишки.

Неодмінно варто брати до уваги особливості простору, де буде розташовуватися новий предмет інтер'єру. Для розташування меблів уздовж стіни, вибирати варто з прямокутних моделей. У нашому інтернет-магазині такі моделі представлені в розділі Комп'ютерні столи прямі і Комп'ютерні столи прямі з надбудовою .

Якщо в приміщенні є вільний кут, оптимальним варіантом буде кутова модель, яка при цьому не займе багато місця. Такі моделі знаходяться в розділах Комп'ютерні столи кутові і Комп'ютерні столи кутові з надбудовою .

При виборі зверніть увагу на столи з напівкруглим вирізом в стільниці, така особливість збільшить область охоплення і полегшить доступ до різних предметів. Варто відзначити, що найпопулярнішим матеріалом для виробництва виступає ЛДСП (ламінована деревинно-стружкова плита) - економічний і довговічний варіант. Також часто використовується натуральна деревина, метал, скло. Відповідними кольорами для таких меблів виступають спокійні і матові тони. Такі столи знаходяться в відповідних розділах на нашому сайті - Скляні комп'ютерні столи , Металеві комп'ютерні столи , Столики для ноутбуків .

Критерії вибору зручного комп'ютерного столу:

  • Місце для ніг має бути достатнім для того, щоб користувач відчував себе максимально комфортно і під час роботи його нічого не відволікало. Тому важливо заздалегідь визначити місце для системного блоку, щоб він не заважав під ногами. Комфортний простір для ніг приблизно повинно мати розмір 60 * 50 * 45-65 см (В * Ш * Г).
  • Глибина стільниці. Оптимальним показником є ​​80 см, це рекомендована відстань між монітором і очима користувача. Простір стільниці має забезпечувати комфортну роботу з паперами та іншими матеріалами.
  • Висота комп'ютерного столу. Комфортною висотою є та, яка відповідає зросту користувача. Для зростання 162-175 см підійде стіл зі стандартною висотою (74-76 см), такі моделі представлені в асортименті. Для користувачів з ростом вище 175 см оптимальним варіантом виступає модель на замовлення.
  • Поличка для клавіатури потрібна тільки для користувачів стаціонарних комп'ютерів, вона дозволить заощадити простір на робочій поверхні. Для власників ноутбуків така поличка просто марна. Зверніть увагу, щоб висувний механізм був виконаний з металу, а не з пластику. Також варто враховувати, що для комфортної роботи, відстань від клавіатури до мишки має бути невеликим. Варто пам'ятати, що клавіатура і мишка повинні розташовуватися на рівні ліктя або трохи нижче. При цьому вигин зап'ястя повинен бути мінімальним. Для зручної роботи з мишкою, необхідно велике вільний простір.
  • Місце для системного блоку має бути чітко продуманим. Якщо в будинку є маленькі діти, бажано розташувати системник максимально високо. В іншому випадку, оптимально підійде підставка на коліщатках, яку можна легко переміщати при необхідності. Якщо модель оснащена відсіком для системного блоку, варто звернути увагу на його задню стінку. Вона повинна бути або відкритою, або оснащеної отворами для проводів. При цьому системник не повинен розташовуватися впритул до стінок, так як саме хороша вентиляція дозволить комп'ютеру не перегріватися під час роботи.
  • Підставка для монітора допоможе розташувати його на комфортній для роботи висоті. Знову ж таки, при покупці столу для роботи з ноутбуком, дана особливість буде недоцільною. Варто пам'ятати, що верхня межа монітора повинна розташовуватися на рівні очей. Також монітор повинен знаходитися прямо навпроти очей, а не зліва чи справа. Це дозволить зберегти гостроту зору і уникнути затиску шийних хребців.
  • Додатковими особливостями можуть виступати відсіки для дисків, приставні тумби, полички і скриньки. На полицях можна розташувати колонки, принтер, сканер та іншу оргтехніку. Просторі ящики призначені для зберігання папок з документацією і канцелярії. Техніку необхідно розміщувати так, щоб вистачало довжини проводів для підключення до системного блоку. Корисною є надбудова, вона дозволить заощадити простір в приміщенні, адже такий стіл буде досить компактним. Якщо вам необхідно зберігати велику кількість папок з паперами, книг та іншого, оптимально підійде модель з ящиками і шафами. Короб для проводів дозволить легко заховати дроти і кабелі.

Рекомендації фахівців при роботі з комп'ютером: очі повинні розташовуватися безпосередньо навпроти монітора, ноги повинні знаходитися під прямим кутом і стояти на підлозі всією стопою, зап'ястя рук і клавіатуру необхідно розташовувати в одній площині, мінімум раз на годину потрібно робити перерву в роботі і розминати м'язи. Виконання цих нескладних рекомендацій допоможе зберегти відмінне самопочуття і бадьорість протягом всього робочого дня.

Перейти до вибору столу в розділ "Комп'ютерні столи"

Серед популярних моделей, які часто вибирають наші клієнти, можна відзначити: скляний комп'ютерний стіл , прямий комп'ютерний стіл , кутовий комп'ютерний стіл , прямий комп'ютерний стіл з надбудовою .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама