Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ціна на встановлення паркану з профнастилу

  1. Приклад кошторису на паркан з профнастилу з матеріалами і роботами Словесно-інформаційне сміття -...
  2. Розберемо, з чого складається вартість монтажних робіт
  3. Про витратних матеріалах для монтажу забору
  4. На закінчення

Приклад кошторису на паркан з профнастилу з матеріалами і роботами

Словесно-інформаційне сміття - це біда нашого часу. Здавалося б, кругом купа сайтів про будівництво і правильному використанні матеріалів, читай, черпай інформацію і застосовуй на практиці, але в цьому все прибуває потоці сайтів дуже мало конкретики. Часом створюється враження, що тексти написані заради самих текстів.

наш сайт про профнастилі також не ідеальний, гріхи є у будь-якого сайту, але безгрішний тільки той, хто нічого не робить. А ми як і раніше хочемо робити свою роботу - продавати металопрофіль та встановлювати паркани .

Тому не будемо робити узагальнень, а відразу приступимо до складання загального кошторису на паркан з профнастилу з установкою.

Кошторис на паркан з профнастилу, довжина 60 метрів

Звичайно, немає універсальної формули кошторису для забору з профнастилу, адже бажання клієнтів різноманітні, але, тим не менш, є загальні принципи, які можна застосовувати практично до всіх огорож з металопрофілю.

Ось приклад кошторису на паркан з профнастилу з точковим бетонуванням стовпів.

Розрахункова вартість паркану з проф-листа. Довжина 60 метрів, висота 2 метри. Покриття РЕ Найменування Одиниця виміру Витрата
на 60 м.п. Ціна за одиницю, грн. Загальна вартість, грн. Труба проф. 60x40x2 мм. шт. 60 57,70 3 462,00 Труба проф. 40x20x2 мм. шт. 120 33,00 3 960,00 Профнастил С-10 (поліестер 0,4 мм.) м2 129,8 105,00 13 629,00 Саморізи по металу шт. 750 1,00 750,00 Вартість виконання робіт по монтажу шт. 60 140,00 8 400,00 Витратні матеріали для монтажу забору шт. 60 60,00 3 600,00 ЗАГАЛЬНА ВАРТІСТЬ ЗА 60 шт. 33 801,00 ВАРТІСТЬ ЗА 1 шт. 563,35

У цьому кошторисі є все, що потрібно для установки паркану з металопрофілю під ключ, тепер обговоримо деталі і поговоримо про принципи споруди парканів.

Отже, основні принципи паркану з металопрофілю.

Перед вами реальна кошторис на поширений вид забору без стрічкового фундаменту, де кожен стовп опускається в землю на 1м і бетонується. Ділянка для забору має «Г-подібну» форму - це бічна і задня частина, в якій немає ні воріт не хвіртки.

Такий паркан розраховується наступним чином.

Головна величина, від якої слід виходити - це висота огорожі, саме від висоти паркану і буде залежати висота стовпа на такий паркан і глибина закладення стовпа в грунт.

У теорії при плануванні зборів відносно невеликої висоти до 1,5 м, стовп повинен бути висотою в 2 м, тому що мінімум який слід опустити в землю - це 0,8м. Паркани, висота яких від 1,5 до 2,2 м, вимагає стовпів висотою 3м, що відноситься до нашої кошторисі.

Відстань, яку має бути між стовпами - це 3 метри, це максимальна відстань між стовпами, його зазвичай роблять таким, щоб зменшити загальну кількість стовпів по всій довжині огорожі, тому що чим менше відстань між стовпів, тим більше таких стовпів потрібно, а значить, вартість забору зросте. Хоча якщо бути об'єктивними, то конструкційно при висоті огорожі в 2м, відстань між стовпами краще робити в 2,5, але наша економіка повинна бути економною.

З поперечиною, які з'єднують стовпи все просто - у парканів до 2-х метрів їх дві, значить, довжину забору множимо на два і отримуємо кількість труб в метрах на поперечки. Пам'ятайте, що профільна труба випускається на заводі і її заводська довжина 6 метрів, розраховуйте труби на ваш паркан кратно цієї довжині.

Наступним пунктом кошторису йде профнастил С-10, напевно, сама що купується огорожі модель профнастилу .

Наступним пунктом кошторису йде профнастил С-10, напевно, сама що купується   огорожі модель профнастилу

Профнастил C-10, оцинкований

Щоб переглянути потрібний варіант кольору, наведіть курсор на відповідний квадратик.


Розрахувати кількість листів профнастилу З-10 на всю довжину забору (60м) просто - загальна довжина 60м ділиться на робочу ширину листа 1,1м, отримуємо 54,54 листа, тобто щоб закрити наших 60м забору, потрібно 55 листів профнастилу.

Наступна позиція самосвердлувальні саморізи по металу, щоб прикріпити лист профнастилу на дві поперечки їх знадобиться 10-12 шт. в залежності від моделі профнастилу. Здається це все, немає, хочеться сказати про якість саморізів.

Люди все більше прагнуть економити гроші, навіть в дрібницях. Наприклад, саморіз для кріплення профнастилу, упаковка в 250 шт. одного виробника коштує 250 гривень, а іншого на вигляд не сильно відрізняє 100 грн. Різниця в ціні величезна, це і зрозуміло, адже вона така ж і в якості саморізів, хоча за зовнішніми ознаками звичайний покупець цього не помітить.

Різниця в ціні величезна, це і зрозуміло, адже вона така ж і в якості саморізів, хоча за зовнішніми ознаками звичайний покупець цього не помітить

Саморізи для монтажу листів профнастилу різних виробників сильно відрізняються


На даній фотографії добре видно різницю у фарбуванні саморізів. Зверніть увагу, що у жовтих саморізів при фарбуванні забруднена ущільнювальна гумка, а у саморізів кольору стигла вишня - прокладка гумка чиста. З цього можна зробити висновок, що жовті саморізи пофарбовані кустарним методом, тобто були куплені найдешевші не пофарбованi саморізи, а потім пофарбовані, як то кажуть: «У дядька в гаражі». Вам вирішувати якої якості купувати саморізи, але різниця, як в ціні, так і в якості очевидна.

Розберемо, з чого складається вартість монтажних робіт

Якщо Ви уважно вивчали нашу кошторис на паркан, то повинні були помітити, що ми пропустили останній матеріал - арматуру 10.

Ця арматура взаємопов'язана з вартістю виконання робіт. Вся справа в тому, що стандартна вартість монтажу такого типу забору 120 грн., А в нашій кошторисі ця вартість 140 грн. Ми не завищили загальну вартість м / п на 20 грн., Вся справа в тому, що ми за бажанням клієнта виконуємо додаткові роботи.

Клієнт побажав, щоб кожен забірний стовп при його бетонуванні в нижній частині був додатково ошпарити арматурою, так само особливу увагу було приділено фарбування стовпів і лаг, фарбування повинна бути виконана в три шари. Зазвичай метал (профільні труби) фарбується за місцем установки, а на місці монтажу забору нанести три шари фарби складно, занадто накладно по часу. Тому в даному конкретному випадку труби для стовпів і лаг будуть готуватися заздалегідь - в нашому цеху по обробці металу.

Тому в даному конкретному випадку труби для стовпів і лаг будуть готуватися заздалегідь - в нашому цеху по обробці металу

Підготовка в цеху труби 60х60х2 для стовпів


Якщо говорити про вартість базових робіт по установці паркану з металопрофілю, то вони стандартні.

  • Розмітка і очищення лінії паркану
  • Буріння або копка ям під стовпи
  • Виставлення стовпів за рівнем і їх бетонування
  • Зварювальні роботи по приварювання лаг
  • Фарбування каркаса паркану
  • Монтаж листів профнастилу

Це стандартні роботи, але кожен об'єкт є індивідуальним і враховуються побажання клієнта.

Про витратних матеріалах для монтажу забору

Цей пункт завжди складний для розуміння клієнтів, напевно, воно і зрозуміло адже звичайній людині не доводиться щотижня встановлювати паркани.

Коли клієнти беруться за самостійну організацію поставок витратних матеріалів, то зазвичай виникають проблеми, то цемент не відомого виробника, то грунт і фарба нікуди не годяться. При такому мізерному бюджеті витратних матеріалів немає сенсу Вас обманювати, так що краще, щоб ми самі закуповували перевірені витратні матеріали.

На закінчення

Ми розписали весь кошторис на встановлення паркану з металопрофілю , Пройшлися по всім цінами і пунктам, щоб Ви краще розуміли, за що доводиться платити, звичайно, кожен клієнт індивідуальний, тому дзвоніть і приїжджайте в офіс , Будь-який з видів забору буде прорахований безпосередньо під Вас.

Ми в нашій роботі керуємося простими правилами і завжди прагнемо знайти взаєморозуміння з нашими клієнтами, адже наша робота вибудувана саме під клієнта, а не в ім'я науки. В ім'я науки діють інші люди, ось, до речі, один з них ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама