Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як зробити чарівну паличку в домашніх умовах, фото

  1. Який матеріал використовувати для чарівної палички?
  2. Відео урок: Паличка чарівна в домашніх умовах

У цій статті ми поговоримо нема про дитячої «іграшкової» паличці, якої малюки доповнюють новорічні костюми принцеси або чарівника. Йтиметься, як це не дивно, про реальну і справжньою чарівною паличкою, за допомогою якої можна захистити власника від небезпек, що виходять від прихованих і невидимих ​​істот, що населяють наш світ.

На перший погляд, маленька дерев'яна паличка, але насправді вона може виконувати найпотаємніші і неймовірні бажання власника. Але варто бути обережним, адже велика сила може викликати наслідки. І не потрібно забувати, що магічна паличка тільки інструмент, який підпорядковується людині. Приховуйте свою паличку від невмілих і чужих рук, адже нею можна навіть нашкодити справжньому господареві.

Якщо Ви все ретельно обміркували й вирішили, що без палички чарівної не можете і готові почати її робити, то знайте, що це складний і тривалий процес, який іноді займає часу до цілого року. Хто сказав, що буде просто? Час - це теж випробування. У процесі роботи Ви дізнаєтеся багато таємниць, до того ж паличка з магією буде вчитися разом з Вами. Протягом усього життя вона буде наповнюватися Вашої енергією, і чим більше її, тим більше чаклунства вона зможе створити.

Протягом усього життя вона буде наповнюватися Вашої енергією, і чим більше її, тим більше чаклунства вона зможе створити

Який матеріал використовувати для чарівної палички?

Особливість вибору матеріалу для своєї палички, полягає в тому, що потрібно відшукати «своє» дерево, але воно повинно погодитися стати Вашим другом і напарником до кінця життя.

Шукати потрібне дерево потрібно не очима і навіть не руками, а інтуїцією. Закрийте очі, відкиньте всі непотрібні думки і зосередьтеся. Деревина сама вибере Вас.

Варто зауважити - що дерево, як і людина, жива істота, і воно так само може розмовляти. Якщо Ваша внутрішня магія пов'язана з природою, то буде простіше спілкуватися з навколишнім флорою. Однак не у всіх їсть така здатність, не потрібно турбуватися, досить самої інтуїції.

Основи Ви вже знаєте, настав час приступати до справи. Звертайте увагу на молоді дерева, які сповнені сил, але не поспішайте ламати їх або викопувати. Спочатку попросіть у них невелику гілочку, псувати все дерево не потрібно. Якщо деревце Вам не відповідає, не впадайте у відчай, іноді потрібно кілька днів, щоб воно заговорило, а Ви почули його. До того ж, сидячи в саду, можна відмінно розслабитися, а це одне з найважливіших правил.

Буває так, що пошук матеріалу для палички потрібно починати в зимовий або осінній період, на це може впливати внутрішня стихія, яка пов'язана з холодом або теплом. До того, деякі дерева можуть спати влітку.

Підходячи до деревця, а воно може бути не одне, будьте до нього ввічливим і обов'язково шанобливо задавайте питання: «чи можна використовувати його гілочку як вірного помічника».

Якщо вибір дерев'яного матеріалу затягується, можна звернутися до допоміжних ресурсів, а саме до кельтським гороскопом. У ньому розписано, яка деревина найкраще підходить саме для Вашого характеру. І навіть так не потрібно забувати про головне правили - «дерево має дати згоду, щоб з його гілок зробити чарівну паличку».

І навіть так не потрібно забувати про головне правили - «дерево має дати згоду, щоб з його гілок зробити чарівну паличку»

Існує думка, серед досвідчених фахівців, що ні ціла гілочка підходить для чарівної палиці, а тільки її ядро, внутрішня частина. І чим молодша вона, тим м'якше буде серцевина. Незвичайні властивості проявляють палички з дуба, сосни та інших ялинових. Але не потрібно турбуватися, якщо Вам підходить бамбук. Його складно знайти на території СНД, однак якщо відшукати насіння і виростити їх, то отримане деревце ще в горщику буде насичуватися Вашої енергією, що зробить зв'язок ще міцніше.

Ходять чутки, що навіть жерці культу поклоняється Ганешу і деякі майстри Йогіни навіть зараз використовують чарівні палички. Але свої таємниці і секрети вони не розкривають вже довгий час.

Як наділити чарівну паличку магічними властивостями?

Перейдемо до того моменту, коли Ви після годин медитації, прогулянок по саду або лісі, все ж почули, як дерево заговорило. Чи не бійтеся і почніть діалог ... Якщо Ваша магія природи, то розмова можна налагодити за лічені хвилини, в іншому випадку будьте терплячі і ввічливі.

Настає той самий момент, коли потрібно визначитися з гілочкою, що Ви зріжете. Тут не потрібно поспішати і різати першу-ліпшу. Чекайте до останнього, поки не будете повністю впевнені, що саме та галузь призначена стати товаришем і супутником. Повторіть їй ще раз, що бажаєте виготовити своїми руками чарівну паличку і наповнити її магічними силами.

Повторіть їй ще раз, що бажаєте виготовити своїми руками чарівну паличку і наповнити її магічними силами

Відокремити гілочку - не просте завдання. Є два варіанти, простий і складний. У першому випадку достатньо різко і сильно вдарити по стовбуру і потрібна гілка повинна зламатися або навіть відпасти сама. Другий варіант складніше, потрібно відсікти гілку так, щоб від першого вигину, що біля основи, відступити відрізок рівний товщині вашого вказівного пальця. На цьому закінчується перший етап ...

Відео урок: Паличка чарівна в домашніх умовах

Як створити паличку з магією, щоб чаклувати

Все, що було до цього, вважається простим, зараз же Ви повинні приступити до найскладнішого етапу і правильно створити паличку, так як на даний момент вона не має надприродні властивості.

В першу чергу потрібно позбутися від зайвих пагонів і бруньок, обережно зняти кору і надати серцевині потрібної форми. Образ форми повинен прийти інтуїтивно.

Як підготувати паличку до чаклунства:

  • Візьміть заготовку в руки, оціни, який розмір Вас влаштує, і відріжте зайве з тонкої боку, а з товстої не завадить закруглити.
  • У тих місцях, де були маленькі гілочки і початківці пагони, повторно очистіть, щоб було максимально гладко.
  • Грубі роботи на цьому завершились, настав час приступати до шліфування і очищення кори. Щоб зняти кору, досить підколупнути її нігтем або надкусити зубами. А далі знімати поздовжні або поперечні смужки. Якщо паличка стала повністю білою і трохи липкою, робота закінчена успішно.
  • Відкладіть отриману гілочку на 10-12 днів, щоб та просохла, але не можна її сушити на підвіконні або будь-якому іншому місці, де прямі сонячні промені. Заготівля може пересушити, в результаті чого деревину покрутить.
  • Коли поверхня підсохла і стала твердою, почніть шліфувальні роботи. Шліфуйте до тих пір, поки паличка не стане ідеально гладкою. До речі, за допомогою шліфування можна загострити кінчик або зробити додаткові вигини.

До речі, за допомогою шліфування можна загострити кінчик або зробити додаткові вигини

  • У потовщеною частини можна виконати невелику дірочку і протягнути в неї тонку тасьму, так буде простіше переносити магічний інструмент.
  • Тепер у Вас є чарівна паличка зроблена своїми руками.

І пам'ятайте, чим частіше Ви з нею контактуєте, тим більше енергії вона накопичує. Можна брати її в душ, в ліжко перед сном і навіть непомітно носити на роботу або навчання. Почувши в квартирі незрозумілий шурхіт, беріть її в руку, в момент емоційного сплеску потік енергії може збільшуватися, але не варто це робити навмисно.

Почувши в квартирі незрозумілий шурхіт, беріть її в руку, в момент емоційного сплеску потік енергії може збільшуватися, але не варто це робити навмисно

Відео урок: Паличка для магії Гаррі Поттера

Який матеріал використовувати для чарівної палички?
Хто сказав, що буде просто?
Який матеріал використовувати для чарівної палички?
Як наділити чарівну паличку магічними властивостями?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама