Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Особливості вибору доменних імен

  1. Як перевірити домен?
  2. Що враховувати при виборі домена?
  3. Нюанси, які варто врахувати

Сайт сьогодні - важливий маркетинговий інструмент, який дозволяє збільшити прибуток, зробити бренд впізнаваним, підтримувати зв'язок з аудиторією Сайт сьогодні - важливий маркетинговий інструмент, який дозволяє збільшити прибуток, зробити бренд впізнаваним, підтримувати зв'язок з аудиторією. Не дивно, що всі компанії і індивідуальні підприємці створюють власні портали. Це непростий багатоетапний процес. Крім розробки, оптимізації, просування ресурсу, вам необхідно вибрати хостинг і підібрати домен для сайту. Останнє завдання не так просто, як здається на перший погляд.

Як перевірити домен?

Потрібно враховувати, що більшість вдалих доменних імен вже зайняті - все ж сайтів в Інтернеті величезна безліч. Відповідно, ви не зможете їх використовувати. Як дізнатися, що домен вже зареєстрований? З цією метою ви можете використовувати зручний сервіс WHOIS. Ця утиліта, яка здійснює пошук домену . З її допомогою ви знайдете необхідну вам інформацію. Можна дізнатися контактні дані, технічні відомості. До того ж вам буде надана інформація про стан домену. Наприклад, про те, чи був він заблокований або продовжує діяти. Якщо доменне ім'я не знайдено, можете сміливо приступати до його реєстрації. В іншому випадку доведеться шукати нові варіанти.

Що враховувати при виборі домена?

Доменне ім'я може складатися з цифр і букв. А ось із символів має використовуватися виключно «-». Як правило, цей знак використовується в якості пробілу. До слова, якщо доменне ім'я, де всі слова написані разом, зайнято, можете використовувати цей знак, щоб домогтися унікальності.

Найкраще реєструвати доменне ім'я, яке містить назву вашої компанії або ж опис діяльності. Обидва варіанти позитивно позначаться на пошуковій видачі сайту при відповідному запиті. Якщо назва фірми рідкісне, проблем з доменним ім'ям не виникне. А ось імен, які характеризують напрямок діяльності, в Інтернеті безліч, тому можуть виникнути труднощі. В цьому випадку вам може генератор доменних імен . Цей зручний сервіс автоматично підбере кілька варіантів. Оптимальний ви зможете відправити в «кошик» і відразу ж зареєструвати.

Нюанси, які варто врахувати

Бажано уникати занадто великих доменних імен. Наприклад, краще відмовитися від варіантів, що складаються з чотирьох і більше слів. Якщо у компанії велике назву, краще його скоротити.

Намагайтеся уникати імен, які містять літери я, е, щ, ж, ю, и, й. Справа в тому, що вони мають кілька варіантів транслітерації. Сприймати доменне ім'я на слух буде складно. Якщо без цих букв обійтися не можна, намагайтеся вибрати самий звичний варіант їх написання латиницею. Більш дороге рішення - зареєструвати відразу кілька варіантів доменів.

Важливо правильно вибрати зону, в якій буде зареєстровано доменне ім'я. Елітні українські домени позначаються ua. Вони доступні тільки підприємствам зі свідоцтвом про реєстрацію торгової марки. Комерційний сектор - com.ua. Такий варіант найчастіше зустрічається на просторах Інтернету. Для бізнес сайтів часто використовується позначення .biz і .bz. Інформаційні портали реєструють в зоні .info. В іменах некомерційних організацій можна побачити .org.

Як перевірити домен?
Що враховувати при виборі домена?
Як перевірити домен?
Як дізнатися, що домен вже зареєстрований?
Що враховувати при виборі домена?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама