Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Хочу собі камін на дровах.

  1. Які каміни на дровах бувають?
  2. Дров'яної камін своїми руками відео.

Головним елементом, що створює атмосферу затишку в домі по праву можна вважати камін на дровах. Тихими вечорами після роботи, з чашкою чаю або кави, сидячи поруч з потріскують полінами в каміні у вітальні або в залі, можна піддатися невимовного спокою, згадати своїх друзів, планувати майбутнє ... Красива картина постає перед нами. Хто з нас про це не мріє, правда ж? Кожен в душі мріє про каміні. Саме завдяки йому, в кімнаті створюється відчуття затишку. Але мрії швидко змінюються думками про дорожнечу каміна, доглядом за ним, оплатою майстрам за роботу. umnyestroiteli.ru

Для побудови каміна в якому можна распалівать дрова, потрібно отримати дозвіл на перепланування, якщо це багатоповерховий будинок, якщо це свій будинок, такого дозволу не потрібно. Всю роботу потрібно узгодити з фахівцями, тільки вони можуть визначити оптимальні розміри каміна і накидати ескіз. Обійтися без допомоги майстрів неможливо, якщо навіть у вас є необхідні навички. На сьогоднішній день існують такі різновиди камінів, які топляться твердим дров'яником паливом, вони різні за архітектурним складовим, за місцем розташування камери згоряння, а також з інтер'єрного розташуванню.

Якщо розглядати класифікацію камінів в аспекті архітектурних рішень, вони будуть наступних типів: в першу чергу це класичний стиль, який представляє якусь пам'ять про минуле, який до наших днів дожив без особливих змін. Каміни дров'яні в стилі "хай-тек".

У поширеному стилі - "модерн". І в найвідомішому, який хотів би мати кожен дачник або живе в місті - це камін, виконаний в стилі "сільський". (Існуючі стилі дизайну см.тут ).

Які каміни на дровах бувають?

Каміни опалюють приміщення дровами, можна розділити на: вбудовані, вільно стоять і приставлені. У випадку з свободностоящей каміном на дровах, основним фактором для установки буде достатній простір для установки, такий спосіб годиться в окремих будинках, дачах, котеджах, садибах.

Вбудовані каміни можуть бути ще прістеннимі, острівними, кутовими. Основним конструкторським рішення має бути вирішення проблеми рівномірного розподілу вихідного від дров'яного каміна тепла, а також, щоб був хороший вид з будь-якого місця в приміщенні, а димар повинен бути красиво і грамотно підвішений на ланцюгах. Варто також придивитися до модульним димарів . Якщо ж у вас вже є димохід, потрібно мало роботи, сил, коштів, щоб зробити камін дров'яної. Перевагою в цій роботі буде достатня площа простору. Але в житлових комплексах це одвічна проблема не дає втілити інтер'єрні рішення, задуми, задуми. В цьому випадку, багато хто дивиться в бік біокамінів . Усередині каміна, в тому місці, де топливник межує з трубою димаря, повинен стояти захисний поріг коліно подібної форми. Це захистить вас від випадкових загорянь, внаслідок іскор і задимлення. Труби димоходу сьогодні дуже малої тяги, тому доводиться робити місця, ніші для тимчасового скупчення диму, а потім він поступово відводиться. Якщо ж у вас є димовідвод, то потрібно придивитися до вже готовим конструкцій, які легкі для установки, добре поєднуються з інтер'єром і відносно дешеві. В кінці камін вкладається плиткою, мармуром, в цьому випадку покладайтеся на безпеку, практичність і красу матеріалів, використовуваних для цієї роботи.

Загалом камін на дровах небезпечно штука для квартири, але, його відмінно використовують як декоративний елемент.

хочеться додати що, каміни на дровах, бувають покупні, як вже готова цілісна конструкція і збірна, коли камін збирають безпосередньо при будівництві будинку або виклад за фактом вже наявної стіни і називаються вони поставленим камінами.

Дров'яної камін своїми руками відео.

скачати dle 11.3 Які каміни на дровах бувають?
Хто з нас про це не мріє, правда ж?
Які каміни на дровах бувають?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама