Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Який відлякувач гризунів, щурів і мишей краще: відгуки, Торнадо, Град, Захисник, де купити?

  1. Як впливає ультразвук на гризунів?
  2. Втомилися боротися зі шкідниками?
  3. ультразвукові відлякувачі
  4. торнадо
  5. град
  6. захисник
  7. репеллерамі
  8. Riddex
  9. Pest reject
  10. Електрокіт
  11. Відгуки
  12. Де купити?
  13. Ціна
  14. висновок

За статистикою, у кожного третього громадянина Росії є домашня тварина.

За статистикою, у кожного третього громадянина Росії є домашня тварина

На жаль, іноді пухнасті вихованці приходять в будинок без запрошення, поїдають хазяйську їжу і псують майно. Звичайно ж, мова йде про такі особинах, як щури і миші. Вони можуть завдати шкоди здоров'ю людини. Тому потрібно заздалегідь знати, як позбутися від щурів і мишей. Справитися з ними не так просто. Кращим засобом для цього є сучасний відлякувач.

Як впливає ультразвук на гризунів?

Відлякувач є відмінним помічником в боротьбі з гризунами. Його принцип роботи заснований на впливі ультразвукових хвиль.

Причому людина не чує ніякого шуму, його здоров'я знаходиться в повній безпеці. У той час як гризуни відчувають сильний дискомфорт, для них виходять з обладнання звуки будуть дуже гучними, здатними зруйнувати нервову систему.

Основною особливістю такого пристрою є те, що живність залишається живий. Після обробки приміщення не доведеться збирати дрібні трупи по квартирі. Щури і миші злякаються і втечуть в більш спокійне місце.

Однак, вплив таких хвиль може завдати непоправної шкоди для їх здоров'я:

  • Вони стають більш агресивними, з побоюванням ставляться до людей, а в окремих випадках навіть накидаються на них.
  • У них пропадає повністю апетит, вони можуть ходити голодними протягом декількох діб.
  • Вони перестають розмножуватися.

Найголовніше гідність полягає в тому, що у гризунів повністю пропадає пам'ять. Вони назавжди забувають про те місце, в якому мешкали раніше і «переїжджають» в інше житло. Варто зауважити, що для досягнення такого результату, потрібно використовувати прилад не менше семи днів.

Втомилися боротися зі шкідниками?

На дачі або в квартирі завелися таргани, миші або інші шкідники? З ними потрібно боротися! Вони є переносниками серйозних хвороб: сальмонельозу, сказу.

Багато дачники стикаються шкідниками, які знищують врожай і ушкоджують рослини.

У таких випадках наші читачі рекомендують використовувати новітній винахід - відлякувач Pest Reject .

Він має такі властивості:

  • Позбавляє від комарів, тараканок, гризунів, мурах, клопів
  • Безпечний для дітей і домашніх тварин
  • Працює від мережі, не потрібно підзарядка
  • Немає ефекту звикання у шкідників
  • Велика площа дії приладу

Детальніше читайте про це тут >>

ультразвукові відлякувачі

Сьогодні на ринку продажів можна зустріти величезну кількість самих різних відлякувачів. У покупця може виникнути розгубленість у зв'язку з тим, який пристрій краще вибрати.

При покупці потрібно звертати увагу на кілька факторів:

  1. Від чого працює пристрій? Варто вибрати найбільш підходящий для себе варіант. В даний час відомо кілька типів даного обладнання з живленням від батарейок, від мережі або від сонячних батарей. Також існує універсальний варіант, що включає в себе всі типи зарядного пристрою.
  2. Обов'язково варто звернути увагу на те, для яких саме гризунів призначений відлякувач.
  3. Ще один фактор - це радіус дії приладу.

Всього існує кілька типів подібного обладнання, яке користується популярністю серед покупців. Можна виділити кілька з них.

торнадо

Існує кілька типів обладнання цієї моделі.

Всі вони класифікуються за площею відлякування:

  • Найменший механізм - «Торнадо М». Він має самий мінімальний розмір, який практично не займе місця в приміщенні. Площа його впливу становить близько 100 квадратних метрів.
  • Середньої величини пристрій називається «Торнадо 200», воно здатне відлякати гризунів на відстані 150 квадратних метрів.
  • Найбільше обладнання - це «Торнадо 800». Його розумно використовувати на великих виробничих підприємствах, зона його впливу становить 800 квадратних метрів.

Цей тип відлякувач рекомендується встановлювати на невеликій відстані від підлоги. Сам чоловік не здатний відчути звуку, дізнатися про те, що пристрій працює, він може лише за гарячою лампочці.

Основна перевага полягає в тому, що за допомогою пристрою можна швидко (за 3-5 днів) позбутися від щурів і мишей, при цьому він не завдає шкоди здоров'ю людини і домашніх тварин.

град

«Град» на сьогоднішній день є найпопулярнішим відлякувачем серед представників інших подібних пристроїв.

Основною перевагою є те, що його використовувати можна практично скрізь:

  • У кімнатах, на кухнях і санвузлах. Важливо, щоб на цій території розташовувалося мінімальну кількість інших пристроїв, що випромінюють ультразвукові хвилі. В іншому випадку обладнання може вийти з ладу.
  • У будь-якому відкритому просторі, наприклад, в саду або городі.
  • На вулиці, де перебуває велике скупчення людей, частіше за все, його використовують в дитячих садах, в спортивних містечках або парках.
  • У масштабних виробничих приміщеннях.
  • У торгових центрах.

Дивною особливістю є і те, що пристрій можна легко встановити під землею, на відстані приблизно близько 10 метрів. Це є ідеальним вирішенням проблеми, якщо потрібно усунути кротів і землерийок. Тут ви можете прочитати, що таке землерийки .

Відлякувач фірми «Град» має досить простий принцип роботи. Його не буде потрібно попередньо налаштовувати, досить натиснути один раз на кнопку і воно почне діяти.

захисник

Відлякувач «Захисник» - це одне з найкращих коштів від мишей і щурів.

Недоліком є ​​те, що воно працює тільки розетки, це помітно знижує кількість місць, де його можна використовувати. Стандартне обладнання цієї моделі розраховано на площу, рівну 200 квадратним метрам.

Можна виділити кілька переваг його використання:

  • При тривалому застосуванні відлякувач, у тварин не буде вироблена звичка, вони, в будь-якому випадку будуть відчувати неприємні емоції від включеного приладу.
  • Щури і миші забудуть це місце вже через один тиждень.
  • Також цей пристрій допоможе позбутися від дрібних особин, таких як тарганів, мурах і мошок, але для цього буде потрібно набагато більше часу - до 70 днів.

У стандартний комплект входить два аналогічних пристрої. Це говорить про те, що можна купити набір один раз і забути про домашніх шкідників на довгі роки. Причому використовувати його з'явиться необхідність лише при повторному виявленні небажаних гостей.

репеллерамі

Найекономніший варіант, що дозволяє впоратися з комахами - це «репеллерамі».

Незважаючи на таку низьку суму (купити його можна всього за 700 рублів), в ньому є маса переваг: Незважаючи на таку низьку суму (купити його можна всього за 700 рублів), в ньому є маса переваг:

  • Досить велика зона впливу, вона може бути, в залежності від пристрою, від 70 до 220 квадратних метрів.
  • У нього дуже простий принцип роботи - досить включити його в розетку і натиснути на кнопку, червоний сигнал говорить про те, що воно прийшло в дію.
  • Позитивний результат з'явиться вже через сім днів після першого дня його використання.
  • Великий перелік живності, з яким може впоратися це пристрій, починаючи від тарганів, закінчуючи великими видами щурів.
  • Пест репеллерамі має досить компактний розмір у порівнянні з іншими моделями.
  • Він не несе абсолютно ніякої шкоди домашнім улюбленцям.
  • Чи не виводить з ладу інші електричні прилади.

Це універсальний прилад, який може працювати при будь-якій температурі, при цьому рівень вологості повинен бути до 90 відсотків, під цей опис підходить практично будь-яке стандартне приміщення.

Riddex

«Riddex» - це одне з найбільш «досвідчених» пристроїв, яке випускається ще з початку 90-х років. Воно в кілька разів швидше може впоратися з домашніми шкідниками, ніж різні мишоловки, отруйні хімічні речовини і ручний спосіб лову.

Існує кілька причин купити саме цей пристрій:

  • Відмінне співвідношення ціни і якість.
  • Багаторічний досвід застосування не дає засумніватися в тому, що пристрій дійсно дозволяє домогтися бажаного результату.
  • Його боятися не тільки великі особини, але навіть таргани і настирливі мухи.
  • Він має мінімальні габарити, при цьому вага приладу не перевищує навіть 100 грам.
  • Безперервно прилад може працюватиме п'ять годин, після чого зробити невелику перерву і продовжити дії.

Варто зауважити, що при дуже незначних обсягах, площа впливу досить велика, вона досягає до 200 квадратних метрів.

Pest reject

Пристрій під назвою « Pest reject »Прийнято вважати справжнім проривом в світі сучасних технологій.

Можна виділити цілий ряд його переваг:

  • За допомогою нього можна позбутися від особин абсолютно будь-якого розміру, починаючи від дрібних мошок, закінчуючи великими щурами.
  • Його можна використовувати окремо, що не поєднуючи з отруйними хімічними препаратами.
  • Відлякувач працює від мережі, що дозволяє заощадити кошти на покупку батарейок, зарядного пристрою або акумулятора;

Всі тварини залишать приміщення за мінімальний термін - за три дні. При цьому ніхто з них не загине. Пристрій оснащений додатковою функції - дезінфекції приміщення, що дозволяє обробити простір після перебування в ньому шкідників.

Електрокіт

Відлякувач «електротени» виробляє найсильніші звукові хвилі. Будь-гризун, не замислюючись, за мінімальні терміни покине приміщення.

Однак, домашніх тварин варто тримати подалі від цієї тварини під час роботи пристрою, тонкий звук його може ввести в замішання.

У цьому пристрої є спеціальний режим, званий «ніч», він виробляє спеціальні світлові і звукові сигнали для найбільш активних особин.

Відгуки

Відгуки про застосування відлякувачів:

  1. Катерина 33 роки: «Живу в приватному будинку, природно, завжди стикаюся з такою проблемою, як миші. Що тільки не робила, для того, щоб від них позбутися: і кішку заводила, і мишоловки ставила, і крейдою обробляла - не допомагало нічого. Моїм рятівником став відлякувач «Riddex», який допоміг мені позбутися від гризунів менше ніж за тиждень ».
  2. Вікторія, 25 років: «Живу в багатоповерховому будинку, на першому поверсі. Ніколи не очікувала, що в моєму будинку з'являться миші. Але, на жаль, я стала жертвою обставин, подолати які мені допоміг відлякувач «Електрокіт».
  3. Зінаїда 49 років: «Я жінка старого гарту і ніколи не вірила у всякі сучасні винаходи. Різні пристрої завжди вважала марною тратою грошей, звикла справлятися народними методами. Але, випадково я натрапила на рекламу відлякувач «Захисник» і вирішила поставити експеримент над своїми небажаними гостями. Моєму здивуванню не було меж, коли я побачила, що від нього зникли і щури і мошки і навіть мухи! ».

ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ!

Попрощайся з шкідниками НАЗАВЖДИ! .... В боротьбі з гризунами та комахами допоможе екологічно безпечний прилад, який відлякує гризунів і комах ....

Де купити?

Відлякувач можна купити в наступних місцях:

  • в побутовому магазині;
  • в спеціальному відділі по боротьбі з комахами;
  • в зоомагазині.

Набагато зручніше і вигідніше замовити обрану модель в інтернет-магазині .

Ціна

Вартість пристрою різних фірм, як правило, становить від 500 до 7000 рублів, ціна може змінюватися в залежності від зони його впливу, терміну служби і фірми виробника.

висновок

На щастя, в даний час така проблема, як шкідники будинку - це не проблема, є гідні засоби технологій, які можуть впоратися з нею за лічені дні.

Як впливає ультразвук на гризунів?
Втомилися боротися зі шкідниками?
Як впливає ультразвук на гризунів?
Втомилися боротися зі шкідниками?
На дачі або в квартирі завелися таргани, миші або інші шкідники?
Де купити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама