Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як оформити весільний альбом?

Позаду одне з найважливіших і хвилюючих подій у вашому житті - весілля. Закінчилася відпустка і ви повернулися з весільної подорожі.

І тепер - саме час зайнятися вибором і оформленням весільного альбому. Адже саме його ви будете перегортати незліченну кількість разів, саме він буде ще дуже довгий час супроводжувати вас у походах на роботу, в гості до друзів і родичів, та й просто до всіх, з ким ви хочете поділитися спогадами про своє весільне свято.

Як красиво оформити весільний альбом?

Дуже добре підходять для такого виду творчості альбоми з натуральної паперу лікті. Лікті - це папір ручного вироблення з Непалу, виготовлена ​​з волокон кори рослини лікті, що збирається в гімалайських лісах. Це прекрасний природний матеріал з натуральними, кремовими квітами і м'якою текстурою волокон. Альбоми з такого паперу зазвичай виходять ніжними, м'якими і текстурованими.

Розмір альбому можна вибрати будь-який, але частіше використовують 30,5х30,5 см або 23х35 см, кількість сторінок 25 або 50.

Всі матеріали, з якими будуть стикатися фотографії, не повинні містити кислоту і лігнін - від них знімки можуть пожовтіти і втратити яскравість.

Дуже красиво буде смотрется титульна сторінка альбому якщо посередині зробити квадратний виріз розміром 24 х 24см, так щоб на першому аркуші була видна Ваша улюблена фотографія.

В якості альтернативи ви можете приклеїти на першу сторінку гарний пелюстка великих квітів або красиво вирізаний листок паперу. Якщо хочете можете зібрати з ердце з трояндочок, так щоб воно було видно через розріз титульного аркуша. Не забувайте, що весь декор повинен відповідати вашій кольоровій гамі.

Тепер оформлення альбому фотографіями послідовно крок за кроком:

1. Вибираємо найкращі й цікаві фотографії. Зазвичай на один лист поміщають 2-4 знімка. Одна фотографія повинна стати центром композиції. Необов'язково приклеювати знімок цілком - його можна відкадрувати, обрізавши непотрібні деталі, проте не варто цим захоплюватися.

2. Підбираємо фонову папір, яка повинна гармоніювати за кольором зі знімками. В якості додаткового фону використовуємо папір іншого забарвлення, як правило, контрастною. Для морської теми підійдуть картинки із зображенням морських хвиль, піску або гальки.

3. Розкладаємо знімки на сторінці, нічого не приклеюючи. Фото можна розташовувати по вертикалі або горизонталі, накладати один на одного, розташовувати під кутом, поки вам не сподобається результат.

4. Наносимо клей на куточки фотографії та приклеюємо її на папір, щоб зробити паспарту. Готуємо замітки, а потім приклеюємо фото на фон. Колаж можна озаглавити, помістивши назву в будь-якій частині сторінки.

Насолоджуйтесь творчістю і приємними спогадами з весільного альбому!

Як красиво оформити весільний альбом?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама