Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Алюмінієва покрівля: переваги, види, розрахунок кількості матеріалу

  1. Характеристики алюмінієвого покриття
  2. Інші переваги матеріалу
  3. види
  4. черепичний ромб
  5. черепичний гонт
  6. Розрахунок кількості матеріалу

Алюміній - один з найлегших металів, його щільність дорівнює 2.7 г / см ³. Він витримав лабораторні випробування в умовах підвищеного навантаження і отримав статус високої надійності, незважаючи на невелику вагу. Цей метал легко піддається обробці і деформації.

Цей метал легко піддається обробці і деформації

Характеристики алюмінієвого покриття

переваги:

  • Алюмінієве покриття використовується для покриття дахів поверхонь вигнутого, склепінного типу, або різних ускладнених конфігурацій;
  • Одним з головних переваг, є застосування фальцевания і кляммеров, які дозволяють укладати дахове покриття, не залишаючи навіть маленьких отворів на поверхні. Як наслідок, даний вид покриття може використовуватися для дахів будь-якої протяжності;
  • Під час укладання немає необхідності у використанні цвяхів, шурупів і інших різних кріпильних матеріалів при покритті фальцевой покрівлею навіть найбільших дахів;
  • Рулони алюмінієвого покриття бувають практично всіх можливих розмірів, що дозволяє звести до мінімуму кількість стиків.

Такі характеристики виключають потрапляння вологи і дозволяють виробляти найбільш ефективне гідроізоляційне покриття по всій будівлі. До переваг також можна віднести великий асортимент кольорової гами. При застосуванні різного лакофарбового покриття, алюмінієвий матеріал перетворюється в дуже барвистий і практичний. Ці якості дають можливість втілювати найрізноманітніші дизайнерські рішення, а також дозволяють прикрасити і захистити покрівлю будинку. В основному, під час обробки дахів будинків використовують такі кольори:

Ще один вид декорування алюмінієвого покриття - плівки на основі синтетичних матеріалів, таких як поліестер, поліуретан та інші. При застосуванні різних видів покриття алюмінієвої покрівлі можна в кілька разів збільшити якісні властивості матеріалу. Покриття, яке виробляється на основі плівки полівініліденфториду, наділяє метал цінними властивостями, тому саме його найчастіше застосовують в наш час. Це покриття має високі показники збереження кольору. Покриття на основі плівки полівініліденфториду не "облущівается», не вимагає особливого догляду і частого ремонту. Вченими було виявлено, що при використанні цинкового покриття для алюмінієвих дахів виходить специфічний сплав, який за всіма основними властивостями мало відрізняється від матеріалу в поєднанні цинку з титаном. Також, при використанні металевого покриття, алюміній стає більш стійким до впливу навколишнього середовища, набуває характерний блиск, відповідного кольору, що надає покрівлі більш барвистий вигляд.

Інші переваги матеріалу

Чимало важливою перевагою, є чудова якість матеріалу. Алюміній не псується під впливом зміни погодних умов, таких як дощ, сніг, сонце, не страшні навіть різкі скачки температури.

Він не схильний до корозії, що робить його настільки популярним в наш час. При впливі металевої поверхні з киснем утворюється плівка, яка відмінно захищає від окислення. Покриття, вироблені з алюмінію, отримують півстолітню гарантію використання в будь-яких погодних умовах.

Алюміній є одним з найбільш економічних матеріалів і відрізняється дуже простою установкою. При виконанні монтажу покрівлі потрібно використовувати кут нахилу вище 7º. Алюміній вважається одним з найлегших металів. Використання цього матеріалу дає можливість значною мірою зменшити навантаження на конструкцію даху і будівлі в цілому. Чимало важлива розвантаження кондиціонерів і при цьому економія електроенергії, вона досягається відображенням прямих променів сонця і захистом від попадання інфрачервоних променів.

Покриття даху з алюмінієвого матеріалу має високу якість і великий довговічністю Покриття даху з алюмінієвого матеріалу має високу якість і великий довговічністю. Монтаж алюмінієвої покрівлі значно спрощений за рахунок стійкості матеріалу до механічних пошкоджень, які неминучі під час укладання. Невисока вартість і невеликі витрати на обслуговування - ще одна незаперечна перевага алюмінієвого покриття. Віддзеркалення світла від поверхні, виконаної з алюмінію, досягає максимальних значень близько 90%. При додатковому покритті покрівлі, її захисні властивості зростають у декілька разів і метал стає невразливий до впливів навколишнього середовища. Для догляду за поверхнею даху, не потрібно використовувати спеціальні засоби. Досить робити чистку від забруднення, раз в 2-3 місяці. Підводячи підсумок, можна сміливо сказати про те, що алюмінієва покрівля, володіє масою позитивних якостей. По терміну служби покриття цього металу не поступається мідному і досягає 100-150 років. При цьому його ціна на порядок нижче. Чого варто побоюватися, купуючи алюмінієві листи в нашій країні? Отримати замість якісного металу використане вторсировину. Далі, хотілося б розглянути, розробку відомого австрійського виробника покрівель, під назвою PREFA.

види

черепичний лист

Цей вид покриття, вважається одним з найлегших і міцних матеріалів для покрівлі. На покриття квадратного метра даху, йде всього чотири черепичних листа. Різноманітність колірної гами, а це більше десятка різних кольорів, і великий вибір елементів для обробки - відмінні позитивні особливості черепичної листа.

черепичний ромб

Цей продукт з'явився на ринку недавно, але вже встиг підкорити покупця своєю неординарною формою. Завдяки сучасній розробці і впровадженню в технологію отштамповки поглиблення на ромбі, при установці його на поверхні дахів, можна створити гармонійну гру світла і тіні, що створює особливі враження. Для забезпечення максимальної стійкості до різних погодних умов, зазвичай, використовують всім відомий метод укладання - «фальц - в фальц», який мінімізує попадання вологи і чудово поєднується з будь-яким інтер'єром.

черепичний гонт

Ця розробка полягає в поєднанні вже дослідженого і перевіреного ромбического гонту з алюмінієм - одним з перших якісних матеріалів, використовуваних для покрівлі дахів в наш час. Найчастіше, черепичні гонт використовують для покриття будинків з застарілої конфігурацією покрівлі, тому як вони добре встановлюються на нерівні поверхні. Але не варто впадати у відчай, якщо сподобався саме цей вид покриття, його можна встановлювати і на будівлі з проектуванням дахів за сучасними технологіями. Говорячи про види установки алюмінієвих гонту, можна розглянути 2 способи - перший при зміщенні ряду на ¾, а другий - на ½, за допомогою яких кожен зможе підібрати найбільш підходяще розташування листів на даху. При використанні горизонтальних і вертикальних фальцев поліпшується надійність конструкції, що забезпечує максимальну стійкість з'єднання до різних змін навколишнього середовища.

В основу для виготовлення черепичних аркушів входить сплав алюмінію, який за складом відповідає нормалі EN 1396. При монтажі кольорового покриття на поверхню алюмінієвих листів, гонту, ромбів, на металеву поверхню наносять шар органічної речовини.

Розрахунок кількості матеріалу

Далі, хотілося б представити простий розрахунок покрівельного матеріалу, який знадобиться для покриття даху. Для обчислення загальної довжини, необхідної для прокладки ряду, використовуємо формулу - D = A + B + C, де: А - значення довжини ската, заміряний від коника до карниза. В - значення схилу під карнизом, зазвичай приймають 50 мм. З - значення вертикального накладки листів (постійне значення рівне 150 мм). При укладанні на ряд двох або більше алюмінієвих листів, наступні аркуші слід накладати внахлест і використовувати зачеплення, для з'єднання листів. У тому випадку, коли покриття укладається по одному листу в ряд, довжина дорівнює сумі довжини ската і звісу карнизу. Для активного захисту покрівлі та запобігання потрапляння крапель води під листи встановлюють спеціалізовані звіси. При коригуванні остаточної довжини листа враховуються фактори зони «заборонених довжин» і вносяться зміни, в залежності від її діапазону. Результат не повинен перебувати в цій зоні.

Чого варто побоюватися, купуючи алюмінієві листи в нашій країні?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама