Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Подорож до Англії з BAXI

На початку вересня відбулася подорож партнерів ТОВ « БДР Термия Рос »До Великобританії, на завод Heatrae Sadia Heating, що входить в холдинг BDR Thermea.

Компанія Heatrae Sadia Heating є високотехнологічним виробником в Великобританії електричних і непрямих водонагрівачів накопичувального типу об'ємом від 10 до 3000 літрів. Внутрішні баки непрямих водонагрівачів серії Premier Plus виготовляються з високоякісної кислотостійкої нержавіючої сталі, гарантія на бойлери цієї серії складає 10 років.

Учасників поїздки - партнерів ТОВ «БДР Термия Рус», які показали найкращі результати з продажу накопичувальних бойлерів Premier Plus в Росії, урочисто зустрів директор компанії Heatrae Sadia, Пол Рівет (Paul Rivett). Після презентації заводу, продукції та клієнтського сервісу відбулося обговорення розширення асортименту, зокрема, можливість введення в програму нових продуктів з урахуванням інтересів і потреб російського ринку.

Високий рівень обслуговування клієнтів загальновизнано вважається ключовим елементом в структурі будь-якого промислового підприємства. Однак у багатьох випадках клієнтський сервіс обмежується простим створенням служби сервісної підтримки. Міжнародний холдинг BDR Thermea визначив якісне обслуговування клієнтів своїм пріоритетним завданням. Чітке дотримання поставленої мети призвело до зміни самої структури компанії, що, в свою чергу, позитивно позначилося на динамічному і якісному розвитку.

Під час відвідування заводу російські партнери відзначили високий рівень автоматизації і культуру виробництва Heatrae Sadia, дотримання суворих нормативів якості та контролю виробництва.

Примітно те, що виробничий майданчик Heatrae Sadia в місті Норідж (Norwich) є частиною BAXI Heating UK, яке в цьому році відзначає знаменну подію - 150-річний ювілей бренда BAXI .

У час, що залишився від офіційної частини вільний час партнери змогли ближче познайомитися зі столицею Великобританії, яка залишила незабутнє враження і подарувала нові позитивні емоції.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама