Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Панелі КАМ-ІН - не просто обігрівач, а й стильна річ!

Існує стереотип, що при покупці теплових панелей потрібно вибирати між достатньою тепловіддачею техніки і зовнішнім виглядом, так як разом ці дві характеристики не завжди доповнюють один одного. Але ми ламаємо цей стереотип, адже наші фахівці інтернет магазину Цифра плюс об'єднали ці дві характеристики - і наша техніка не тільки високої якості, але і має стильний зовнішній вигляд.

наша техніка не тільки високої якості, але і має стильний зовнішній вигляд

Якщо в холодну погоду, ви хочете що б у вашому домі було не тільки тепло, але і при цьому стильно, тоді зверніть увагу на економні обігрівачі Кам-ін. Відомо, що пропонована техніка для обігріву приміщень має стандартний вид - прямокутної області білого або чорного кольору.

наприклад, Керамічна електронагрівальна панель КАМ-ІН Біла

Керамічна електронагрівальна панель КАМ-ІН Чорна

Якщо Ви шукаєте самий витончений, сучасний і функціональний обігрівач, так це Кам-Ін. Ваше уявлення про обігрівачах повністю змінить унікальна технологія нанесення будь-якого зображення, яка здатна легко вписатися в будь-який дизайн вашого інтер'єру. І ці технічні передові характеристики нам вдалося помістити в разюче тонкий металевий корпус!

Таким чином, наші керамічні ультратонкі обігрівачі, за вашим бажанням, можуть мати різні малюнки оригінальних сюжетів і тематик. Це можуть бути як будь-який зображення, так і фотографії, логотипи компанії і багато іншого. Будь-політ Вашої фантазій ми втілимо в життя!

Будьте впевнені, що обігрівачі виконані в оригінальному виконанні дизайнера, легко увійдуть в дизайн вашої кімнати і внесуть вишуканість і якусь родзинку в інтер'єр.

Для прикладу можна посмореть следуюшие моделі:

Керамічна електронагрівальна панель КАМ-ІН 4.3

Керамічна електронагрівальна панель КАМ-ІН 4.9

Обігрівач, який жвавий малюнком задасть правильний настрій господаря, оскільки володіє яскравим характером.

Також нанесення будь-якого сюжетного малюнка, враховуючи тільки ваші побажання, надає цьому побутового приладу особливий шарм.

І тому, кімната, яка оформлена вишуканими елементами даного дизайну, є чудовим місцем як для прийому гостей, так і для якісного відпочинку. Обігрівачі нового покоління вражають кількістю тепла і дизайну !!!

У вашому будинку маленькі діти, тоді вам точно підійде дитячий дизайн обігрівачів, виконаний з улюбленими мультяшними героями вашого малюка. ідеально підійде Керамічна електронагрівальна панель КАМ-ІН 6.27

Нова керамічна панель опалення КАМ-ІН - ідеальна пропозиція для економічного електроопалення і вашого ексклюзивного інтер'єру.

Ми не тільки за якість, але і за професіоналізм, стильний і вишуканий зовнішній вигляд нашої техніки для Вашого будинку!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама