Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як садити кукурудзу на розсаду будинку

  1. Як садити кукурудзу на розсаду в домашніх умовах
  2. підготовка ґрунту
  3. Підготовка і посадка насіння
  4. Догляд за рослинами
  5. пересадка саджанців

Інформація для городників з вирощування саджанців кукурудзи на підвіконні. Інформація для городників з вирощування саджанців кукурудзи на підвіконні

Кукурудза

Для отримання ранньої кукурудзи слід розібратися, як садити кукурудзу на розсаду будинку. З даної статті на сайті садимо-сад.рф, можна отримати всю необхідну інформацію для отримання здорових рослин і високого врожаю.

Як садити кукурудзу на розсаду в домашніх умовах

Як правило, вирощування розсади в домашніх умовах проводиться в північних регіонах, де літнього періоду мало для нормального дозрівання цієї сільськогосподарської культури. Також городники, практикуючі ранню посадку кукурудзи, також активно використовують цей метод.

Також городники, практикуючі ранню посадку кукурудзи, також активно використовують цей метод

пророщені насіння

Висівання насіння кукурудзи проводиться за 25 діб до передбачуваної пересадки саджанців в грунт.

підготовка ґрунту

Садити кукурудзу на розсаду бажано в заздалегідь підготовлену грунтову суміш. Її можна придбати або виготовити самостійно з городньої грунту і розклалася компосту в співвідношенні 1: 1.

Якщо грунт досить важка, то її розбавляють торфом.

Підготовка і посадка насіння

посадка насіння

Перед посадкою насіння необхідно підготувати їх для подальшого вирощування:

  • Посадковий матеріал заливається відстояною водою і замочується на півдоби.
  • Насіння, здатні дати врожай, набухнуть. Також цей прийом дозволяє збільшити схожість насіння.
  • Відібрані насіння загортаються в мокру тканину, яка буде добре пропускати кисень і вологу.
  • Пророщені насіння висаджуються з ємність з грунтової сумішшю. Рекомендується з самого початку використовувати індивідуальні контейнери для кожної рослини, щоб потім не турбувати саджанці пікіруванням.
  • Після посадки насіння, грунт поливається теплою водою і обробляється фунгіцидами або марганцівкою для її знезараження. Це рекомендується робити, якщо використовувався городній грунт.

Важливо! Розглядаючи, як садити кукурудзу на розсаду будинку, необхідно згадати про полив. Він повинен бути регулярним. Пересихання допускати не можна. Не забувайте удобрювати саджанці добривами для гарного росту.

Догляд за рослинами

Молоді рослини дуже вимогливі до висвітлення. При його недостатній кількості, вони будуть подовжуватися. Надалі це може привести до зменшення товщини стебла і, як наслідок, рослина буде більш кволим і ламким навіть при невеликому вітрі.

Після появи двох справжніх листків, саджанці починають привчати до природних умов - загартовують. На початкових етапах можна проводити просте провітрювання приміщень на 10-20 хвилин. Потім можна виносити рослини на свіже повітря на кілька хвилин.

пересадка саджанців

Через 3-4 тижні після посадки насіння, настає пора їх пересадки у відкритий грунт. На ділянці, де було заплановано садити кукурудзу, готуються лунки. Зазвичай вони робляться в шаховому порядку для ефективного використання наявного простору. Інтервал між рослинами в кожному ряду рекомендується робити не менше 25 сантиметрів.

Саджанці висаджуються на таку ж глибину, як і в ємностях. Щоб не пошкодити кореневу систему, можна пересадити кущ разом з грудкою навколишнього його землі.

Вирощування в контейнерах

Полив здійснюється через погодні умови, але не рідше одного разу на тиждень при відсутності достатньої кількості опадів.

Удобрювати грунт рекомендується комплексними мінеральними добривами з вмістом азоту. Підживлення проводяться двічі за весь сезон - через тиждень з моменту посадки і через 1-2 тижні від першого внесення добрив.

Підживлення проводяться двічі за весь сезон - через тиждень з моменту посадки і через 1-2 тижні від першого внесення добрив

Саджанці на ділянці

Виростити хороший урожай кукурудзи буде дуже легко, якщо дотримуватися основних агротехнічні правила. Сподіваємося, що інформація про те, як садити кукурудзу на розсаду будинку, зможе сприятливо позначитися на врожаї, що отримується з городньої ділянки.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама