Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Найпростіший спосіб виростити марихуану

Вирощування марихуани питання-відповідь: для цікавих з чого почати, коротко про головне від професіонала. Визнаний гровер Хорхе Сервантес відповідає на запитання читачів і дає поради з приводу всього, що пов'язано з рослиною Вирощування марихуани питання-відповідь: для цікавих з чого почати, коротко про головне від професіонала канабіс. У Вас є питання до Хорхе? Напишіть його нам на [Email protected] (Ми переведемо питання і відправимо прямо на пошту Сервантесу)
Примітка редактора: закони про вирощування канабісу в різних країнах відрізняються - перед тим як пророщувати насіння і висаджувати клони, подбайте про те, що Ви досконально знаєте місцеві закони.
Питання: Я ніколи не вирощував марихуану. Чи не могли б розповісти ази, з чого мені почати? З насіння або клонів? Спеціальна грунт, або хороший субстрат з моєї овочевий грядки? Запропонуйте доступне за ціною, але якісне освітлення.
Відповідь: Вирощування канабісу дуже схоже на вирощування помідорів, перцю або інших садових овочів, необхідно дуже багато світла і родюча органічна грунт.

Давайте поглянемо на найпростіші шляхи досягнення мети.
Ви можете вирощувати ваші рослини в закритих приміщеннях, застосовуючи для цього штучне освітлення - галогенові Давайте поглянемо на найпростіші шляхи досягнення мети лампи, натрієві високого тиску, компактні люмінесцентні, світлодіодні або деякі інші. У кожного виду ламп є свої переваги і недоліки, а вартість різних типів ламп коливається в широкому діапазоні цін. Вивчіть підзаконні акти вашого регіону - можливо, у вас дозволено вирощувати канабіс у відкритому грунті і вам не потрібні дорогі джерела світла. Обмежені в просторі, закриті теплиці теж можуть вимагати природного освітлення.
Ви можете починати вирощування ваших рослин з насіння, але слід пам'ятати, що цей процес займає близько двох місяців до повного дорослішання рослини, як у відкритому грунті, так і в приміщенні. Медичні диспансери та спеціалізовані магазини часто пропонують до продажу вже підросли розсаду. Купуючи її, ви можете виграти в часі.
Перед висадкою розсади рекомендується додати в грунт кілька природного добрива - курячого посліду або компосту. Канабіс любить грядки добре удобрені перегноєм, багатим поживними речовинами. завдяки триваючому процесу гниття він довше зберігає тепло, що добре позначається на швидкості росту рослин.
Переконайтеся, що ваші рослини досить зміцніли перш, ніж виносити їх на відкрите повітря. Адаптуйте розсаду поступово - перші пару днів потримайте їх в тіні по кілька годин. Потім можна дати трохи сонячного світла, нехай адаптація проходить поступово. Ах да! Не забудьте спочатку охороняти незміцнілі пагони від протягів. Вітер видуває вологу з листя і пригнічує ніжні рослини.
Акуратно і уважно поставтеся до пересадки розсади у відкритий грунт. Бажано робити це у вечірній час, коли сонце неактивно і ваші посадки затінені. Зробіть все можливе, щоб не пошкодити кореневу систему. Вона дуже вразлива в ці моменти і до питання слід поставитися з усією ретельністю і турботою. Вирийте невелике заглиблення в грунті і помістіть туди рослина. Ретельно заповніть всю ямку багатою органікою ґрунтом. Полийте всю розсаду після того, як вся вона була пересаджена. Вода насичує рослини. Вони не потребуватимуть воді протягом ще кількох днів. Затінювати рослини від прямих сонячних променів, так як розсада вкрай вразлива, поки коренева система недостатньо розвинена. Якщо поверхню грунту навколо рослин перегріта на дотик, використовуйте мульчу (солому, палую листя та інше) навколо вашої розсади для утримання вологи і охолодження грунту.
Холодний вітер сильно шкодить молодим паросткам. Але проти цього нескладно запобігти через встановлення легку вітрозахист, наприклад, з обрізків тканини. Такий блок знизить силу вітру досить, щоб уникнути сильних поривів.
Перші два тижні ваша розсада буде адаптуватися і вкорінюватися, і через це процес зростання буде уповільненим. Потім відбудеться період плавного зростання, який триватиме ще близько двох тижнів. Інакше кажучи, період бурхливого зростання почнеться приблизно через місяць після висаджування молодої розсади. Після періоду адаптації полив рослин здійснюється тільки в міру необхідності.
Швидкість зростання змінюється в міру дорослішання рослини. Нові пагони розвиваються ближче один до одного, а бічні стебла подовжуються.
Сигнал до цвітіння з'являється у канабісу восени, коли ночі стають довшими, а дні коротше. Відбувається так звана фотоперіодичну реакція - тригер на цвітіння спрацьовує, коли ночі стають довшими 12 годин. Схожа реакція спостерігається у пуансетії, хризантеми, пекінської капусти та багатьох інших рослин.
Холодна і волога погода ускладнює цвітіння і ускладнює збір врожаю в деяких регіонах, так як 12-годинні ночі не починаються раніше кінця вересня. Найпростіше рішення в такій ситуації - накрити рослини напівпрозорим пластиком або вирощувати вашу розсаду в невеликій недорогий теплиці на задньому дворі.

У Вас є питання до Хорхе?
Чи не могли б розповісти ази, з чого мені почати?
З насіння або клонів?
Спеціальна грунт, або хороший субстрат з моєї овочевий грядки?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама