Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

вирощування часнику

Категорія: Боротьба зі шкідниками , вирощування кавунів , вирощування бобових , вирощування зелені , вирощування капусти , вирощування картоплі , вирощування полуниці , вирощування цибулі , вирощування моркви , вирощування огірків , вирощування перців , вирощування редису , Вирощування томатів (помідорів) , вирощування часнику , Овочі , ягоди Категорія:   Боротьба зі шкідниками   ,   вирощування кавунів   ,   вирощування бобових   ,   вирощування зелені   ,   вирощування капусти   ,   вирощування картоплі   ,   вирощування полуниці   ,   вирощування цибулі   ,   вирощування моркви   ,   вирощування огірків   ,   вирощування перців   ,   вирощування редису   ,   Вирощування томатів (помідорів)   ,   вирощування часнику   ,   Овочі   ,   ягоди   У попередній статті на тему   змішаних посадок   ми поговорили про те, що це таке і з чим, власне, ці самі посадки їдять

У попередній статті на тему змішаних посадок ми поговорили про те, що це таке і з чим, власне, ці самі посадки їдять. З'ясували, що вирощувати кілька культур на одній грядці - це сучасно, естетично, корисно і вигідно всім.

Залишилося визначитися з одним дуже важливим у справі спільних посадок питанням: що з чим можна садити? Відомо, що одні культури відмінно уживаються на одній грядці, а інші, навпаки, пригнічують один одного. Подібне взаємний вплив називають красивим терміном алелопатія. Щоб не помилитися і не розчаруватися в змішаних посадках, ще при плануванні розміщення культур необхідно враховувати їх сумісність. Наша таблиця сумісності рослин вам на допомогу ... Читати далі "

Категорія: Боротьба зі шкідниками , вирощування кавунів , вирощування баклажанів , вирощування бобових , вирощування зелені , вирощування капусти , вирощування картоплі , вирощування полуниці , вирощування цибулі , вирощування моркви , вирощування огірків , вирощування перців , вирощування редису , Вирощування томатів (помідорів) , вирощування часнику , Овочі , підготовка ґрунту , ягоди Категорія:   Боротьба зі шкідниками   ,   вирощування кавунів   ,   вирощування баклажанів   ,   вирощування бобових   ,   вирощування зелені   ,   вирощування капусти   ,   вирощування картоплі   ,   вирощування полуниці   ,   вирощування цибулі   ,   вирощування моркви   ,   вирощування огірків   ,   вирощування перців   ,   вирощування редису   ,   Вирощування томатів (помідорів)   ,   вирощування часнику   ,   Овочі   ,   підготовка ґрунту   ,   ягоди

сьогодні на дачних Радах стартує цикл статей, присвячених змішаним посадкам. Змішані (спільні або ущільнені) посадки вигідні всім. Огородник отримує подвійний урожай з однієї і тієї ж площі. Грунт не так швидко виснажується. Рослини при правильному підході взаємовигідно сусідять на грядці, менше страждають від шкідників і хвороб. При цьому смак овочів помітно поліпшується. Хіба це не диво?

Але піти від традиційних мнокультурних гряд наважуються не всі. Давайте почнемо ламати стереотипи в голові і розбиратися, що таке змішані посадки, які їхні переваги і як не помилитися при влаштуванні змішаної грядки. Читати далі "

Читати далі

Коли родючість грунту на ділянці залишає бажати кращого, без підгодівлі городнику не обійтися. Удобрювати доводиться в буквальному змило все. Часник - не виняток. Для збільшення врожайності підгодівлі озимого часнику починають ранньою весною, відразу ж після сходу снігу. В цілому, часнику досить трьох кореневих підгодівель за сезон.

Про те, як правильно годувати часник, які добрива використовувати і коли найкраще провести всі необхідні підгодівлі, поговоримо в сьогоднішній статті. Читати далі "

Перед городником, які планують вперше здійснити на своїй ділянці подзимние посадки зелені і овочів, відразу ж виникає питання: які культури можна садити під зиму? Які сорти вибрати для подзимнего посіву?

Звучить дивно, але садити пізно восени можна практично все. Все так в повному обсязі! Про винятки ми розповімо трохи пізніше. Але і для тих культур, яким осіння посадка не протипоказане, дуже важливо ретельно, виважено підбирати сорти. Все-таки досить часто невдачі з посадками під зиму пов'язані саме з невідповідними сортами. Читати далі "

Коли садити часник? Не уж таке просте питання, як здається на перший погляд. Особливо якщо мова йде про озимому часнику і посадці восени. Посадиш його занадто рано - часник проросте завчасно, зелені сходи потраплять під заморозки, що потім негативно позначиться на врожаї. Посадиш занадто пізно - часник не встигне вкоренитися, погано перенесе морози і знову-таки постраждає врожай.

Городники, які мають великий досвід у вирощуванні часнику, пропонують орієнтуватися не на конкретні на дати, а на прогноз погоди. Читати далі "

Сходи озимого часнику - перше, що радує будь-якого городника на початку дачного сезону. Але іноді радість швидко проходить, поступаючись місцем неспокою, тому як ні з того ні з сього соковите зелене чесночное перо починає жовтіти.

Чому жовтіє часник? Що робити, якщо така біда трапилася? Чим полити, ніж підгодувати, і найголовніше, як запобігти пожовтіння листя часнику в подальшому? Будемо відповідати на всі питання по порядку. Читати далі "

Нехай він і не є овочем першої необхідності, проте часник надзвичайно популярний в наших "присадибних господарствах". Ці гострі і ароматні зубчики вирощує кожен. Але виростити - це півсправи. Хотілося б ще і зберегти отриманий урожай, як мінімум, до весни, а ще краще до літа, причому зробити це в умовах квартири, заощадивши місце в погребі для інших овочів.

Як зберігати часник, щоб він не висихав, що не проростала, що не пліснявів? Читати далі "

Залишилося визначитися з одним дуже важливим у справі спільних посадок питанням: що з чим можна садити?
Хіба це не диво?
Які сорти вибрати для подзимнего посіву?
Чому жовтіє часник?
Що робити, якщо така біда трапилася?
Чим полити, ніж підгодувати, і найголовніше, як запобігти пожовтіння листя часнику в подальшому?
Як зберігати часник, щоб він не висихав, що не проростала, що не пліснявів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама