Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Які проблеми можуть виникнути з рулонних газоном і чому з ним не потрібно зв'язуватися?

  1. Що таке рулонний газон і чому його хвалять?
  2. Основні проблеми рулонного газону
  3. Коли такий рулонний тип газону можна використовувати?
  4. "Рулонні газони можна використовувати і на дачних ділянках, але в оформленні невеликих площ, які складно...

Проблеми з рулонних газоном

Проблеми з рулонних газоном. Рулонний газон не приживається. Рулонний газон засох що робити?

Купуйте свіжі високоякісне насіння трав для газону і насолоджуйтеся багато років прекрасним газонним покриттям. Посівний газон - кращий і безпрограшний варіант. «Газонний двір на Ленінському». Наші телефони в Москві: +7 (495) 294-80-80, +7 (919) 99-88-770 [email protected]

-------------------------------------------------- -----------

Отже, ви підійшли до етапу вибору між газонної травою або рулонним газоном, інакше не починали б читати цю статтю. Є два варіанти, як перетворити ділянку біля будинку або офісу в прекрасний зелений оазис, - рулонний газон або посів травосумішей. Чому професіонали рідко використовують рулони і яка небезпека чекає на в процесі вирощування такої галявини?

Рулонний газон широко рекламується в мережі і в звичайних ЗМІ, але продавці найчастіше замовчують про проблеми, які не тільки зажадають від власника негайного вирішення, а й збільшать вартість метра озеленення в кілька разів. Про все по порядку.

Що таке рулонний газон і чому його хвалять?

Для того, щоб швидко створити красивий, м'який і зручний газон використовують спеціальні мати, який виконані з штучних матеріалів, заповнені грунтом, зроблені у вигляді довгих прямокутників. Вони просто розкочуються по ділянці і, в ідеалі, повинні стати розкішним трав'яним покровом. Грунт з насінням і невеликими проростками трави укладається поверх спеціального пластикового мату. Все просто і швидко.

Також хороший рулонний газон тим, що в короткий час можна покрити ділянки будь-якого розміру і форми; його навіть, при необхідності, дозволяється покласти поверх старих доріжок або зовсім неродючому грунту. Але так чи все ідеально?

Основні проблеми рулонного газону

Рулонний газон можна використовувати на звичайному ділянці тільки в крайньому випадку, тому що стежити за таким озелененням потрібно дуже ретельно Рулонний газон можна використовувати на звичайному ділянці тільки в крайньому випадку, тому що стежити за таким озелененням потрібно дуже ретельно.

1) Цей тип газону швидко руйнується. Ви не зможете використовувати траву в рулонах там, де ходять люди, граються діти або гуляють домашні вихованці. У перші кілька днів зміни не будуть видні, але через пару тижнів газон почне розповзатися, жовтіти і з'являться прогалини. Вся справа в тому, що коренева система у травосмеси, висадженої в спеціальні мати, досить тендітна і не пристосована до інтенсивних навантажень.

2) рулонний газон потрібен ретельний догляд. Траву на таких галявинах можна заливати водою, а й посухи покрив не переживе. Проколювати грунт потрібно дуже акуратно, щоб не пошкодити поверхню рулону; використовувати можна аератор, вила чи інші широкі інструменти не підійдуть.

3) Ремонт такого газону досить дорогий і складний. В теорії все просто, - треба вирізати шматок, який став непридатним, а на його місце покласти новий. Але на практиці часто буває, що шматки відрізняються за кольором і якості трав'яного покриву, не приживаються, пересихають через деякий час. Посівний газон в такому випадку можна підсіяти, а рулонний знову доведеться докуповувати і вставляти.

4) Рулонний газон складно підібрати до певної ділянки. Зазвичай в рулоні використовуються тільки ті травосмеси, які добре приживуться в матах. Садовод просто не зможе знайти відповідний газон і для тінистих ділянок, і для сухого ґрунту, і для рідкісного поливу. А ось травосмесь під необхідні критерії підібрати досить просто, якщо звернутися до фахівців-озеленювачі.

5) Непрофесійно створений газон може бути заражений хворобами, зіпсований шкідниками або наповнений бур'янами. Одна з найчастіших проблем, яка виникає при вирощуванні рулонного газону, - грибниці і спори грибів. Зазвичай вони потрапляють в мати, коли виробники зрізають непідготовлений грунт і використовують її без обробки. Після рясного поливу, який потрібно на початку росту рулонному газону, вся галявина покриється поганки або іншими представниками спорових. Також, якщо в землі залишилися насіння бур'янів або шкідники, решта грунт і рослини на ділянці можуть зазнати зараження.

Коли такий рулонний тип газону можна використовувати?

Це ідеальний варіант для ситуації, коли красиве озеленення потрібно на невеликий термін, для великої площі або там, де звичайний газон не приживеться. Наприклад, за допомогою рулонного газону можна оформити території навколо виставок, автосалонів або майданчиків для проведення заходів. Також газон добре буде виглядати перед офісними будівлями або готелями, оскільки в цьому випадку можна міняти газон сезонно, призначити спеціальну людину для регулярного догляду і захистити галявину від механічного впливу.

"Рулонні газони можна використовувати і на дачних ділянках, але в оформленні невеликих площ, які складно засіяти. Наприклад, добре підійде цей тип озеленення для альпійських гірок або оформлення ставка, басейну."

Якщо ви вважаєте, що заощадите на покупці рулонного газону для власного ділянки і отримаєте ідеальний майданчик, то ви помиляєтеся. Посів правильної травосмеси, яка підійде для грунту ділянки і не потребують серйозного догляду, зробить ваше життя набагато простіше. Телефонуйте. Наші телефони в Москві: +7 (495) 294-80-80, +7 (919) 99-88-770 [email protected]

Що таке рулонний газон і чому його хвалять?
Рулонний газон засох що робити?
Чому професіонали рідко використовують рулони і яка небезпека чекає на в процесі вирощування такої галявини?
Що таке рулонний газон і чому його хвалять?
Але так чи все ідеально?
Коли такий рулонний тип газону можна використовувати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама