Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Де можна купити красиві кришталеві підвіски для люстри в Москві

  1. Види підвісних елементів в світильниках
  2. Придбання підвісних елементів для світильників

Чарівність, високі естетичні показники світильників забезпечують різні декоративні доповнення. Металеві елементи, розпис, підвіски для люстр з кришталю, скла, кристалів надають моделям вишуканість, дозволяють підкреслити приналежність певного стилю. Декор зі скла, кришталю в процесі експлуатації може бути пошкоджено, що негативно позначиться на зовнішньому вигляді виробу. Зараз можна купити ці елементи, відновити, оновити світильник.

Види підвісних елементів в світильниках

В оздобленні люстр дизайнери використовують різні види декору В оздобленні люстр дизайнери використовують різні види декору. Підвіски можна віднести до найпопулярніших варіантів. У цих елементів є кілька переваг:

  • мають різні форми, величину, відтінки, що дозволяє ідеально підібрати їх з урахуванням стилю;
  • надають світильника вишуканість, розкіш;
  • забезпечують особливу чарівність переливами, заломлення світлових променів;
  • відмінно поєднуються з різною арматурою, плафонами.

Скло може приймати будь-які потрібні форми в процесі виробництва, кришталю необхідна конфігурація надається при обробці. Використовуються кришталеві підвіски для люстр у вигляді кульок, крапель, мигдалю, дубових листів і ін. Додаткові ефекти надаються створенням численних граней, площини яких будуть відображати світлові промені.

У поєднанні кришталевих, скляних елементів, з яких формується підвіска, використовуються позолочені, срібні, хромовані металеві деталі. До арматурі люстри вони кріпляться за допомогою кільця.

Придбання підвісних елементів для світильників

У кожного власника пошкодженої люстри виникає бажання дізнатися, де можна придбати ці елементи, щоб відновити красу світильника без особливих витрат. Деякі виробники світлотехнічних виробів, постачальники матеріалів для цього виробництва пропонують такі вироби в своєму асортименті.

Кришталеві або скляні підвіски завжди виробляються з запасом, з урахуванням можливого ризику їх пошкодження в процесі виробництва світильників, їх транспортування. Незважаючи на різноманіття люстр, асортимент цих декоративних виробів не дуже великий, можна підібрати їх для будь-якого світильника.

У Москві багато спеціалізованих магазинів світлотехнічних виробів. Але не варто думати, що в кожному з них пропонуються скляні, кришталеві підвіски. Продати такий товар буває складно. Тому торгові точки не поспішають включати їх в асортимент.

Придбати кришталеві підвіски для люстри можна в інтернеті. Ці вироби пропонують на сайтах продавці світлотехнічних виробів. Ви можете зайти в каталог нашого магазину «100 ламп» , Вибрати потрібний варіант декору, відновити світильник або надати йому інший характер.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама